Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 kilo vermissin baslayali!! süpersin!! bir kere daha yaparsan aynisini neredeyse bitmis olacaksin!! :) ayyy burda insanlarin basardiklarini okuyunca insan enerji aliyor..
valla ben simdi bir iki göbek atim derken inanilmaz cok yoruldum.. ya insanin ruhu yaslanmasa bile, vücud yaslaniomus kumdenizcigim :sinifsinif:
artik ben de senin sayfana cok cok ugrarim.. neredeyse ayni kilodayiz artik :) ama boyum 1,64 oldugu icin ben basindayim sen de neredeyse sonundasin bu kilo verme isinin!!
kolay gelsin cnm sana
a.s.
ilk önce kelebekcigin sayfasinda cörek otu hakkinda birsey okudum, sonra senin blogunda gördüm nedenini.. :) ben bayilirim cörek otuna zaten.. ben de cörek otu yiyebilirim... zayif olacagim, bikinilerimi gezdirecegim, sonra da bebis gelebilir..
ablacım tebrk ederimbence hemen çizelgeni değiştir motive olman açısından çok yararı olucaktır..bu arada bloğuna göz attım güzel bilgiler edindim özellikle çörek otu hakkında..teşekkürlera.s.
Merhaba negüzel yazmışsın. Enerji dolusun.
Vucudumuzu sağlıklı beslersek spor yaparsak hem sağlıklı hastalıksız yaşarız hem güzel görünürüz hem yaşlanmayız.
geçen sene 12 kiloyu 3 ayda vermiştim. Haziranda başlamıştım. Tabi hava yazdı üst üste giyinmiyoruz rahat spor yapıyoruz. Halen kış tarifesindeyiz.Yavaş verelim tam verelim.
Bir de şöyle düşünelim hızlı hızlı vermemize azap çekmemize gerek yok ! Aynı hızla geri gelirler. şimdiye kadar bu kilolar üstümüzde durmuş diyet yapmasaydık 2 -3 ayı önemsemiyecektik bile.Kilolu kilolu gezecektik. 2-3 ay fazladan zaman verelim. Acele etmeyelim. Çok şişman değiliz. Hastada değiliz. kilomuzu spor ve sağlıklı düzenli beslenmeyle verebiliyoruz. ( burayı biraz uzatmış olabilirim, tüm zayıflamak isteyenler için yazdım)
Başarı hikayeleri var onlarda iyi. Ama günü paylaşmak, diyetteki arkadaşlarımıza neler yenmesi gerektiğini doğru yolu anlatmak, motivasyon kazandırıyor.
Teşekkür ederim. 4-5 Ay sonra eski halimize dönebiliriz İnşallah. Kilolarımızın yakın olması da bizi biraraya getirmiş olabilir.
Daha ideal kiloma çok var. 55 kilo olabilsem güzel olur ama 70'e razıyım. Spor yaptığımız için kas oluşuyor Daha çok kilo vermiş gibi görünüyoruz.Ben geçen sene 95 kilodan 82 kiloya indim ama 75 gibi duruyordum.
Bende senin gibi bebek istiyorum.bebeğimizin ve bizim sağlığımız için önce fazla kilolar gitmeli.
Motivasyonumu yükselttin teşekkür ederim.
canim cok haklisin, en iyisi öyle yapmak.. ne yazik ki bazi insanlar, mesela ben, yavas zayiflayamiyor.. niye dersen: motive etmek icin kilonun verilmesi gerek, ve az az gitti mi ben motive olamiyorum ( coooooooooook denedim, inan bana.. bana sadece biraz daha kisitli seyler yariyor.. kendimi kisitlamayi bilemiyorum cünkü.. amaaan bukadarcik cikolatadan ne olur falan diyorum kendime cokacimcoookcokacimcoook hemen birakiyorum kendimi...
benim hep kilo problemlerim vardi, herkes 1.-2 kilo alip verirken, ben 5-6 kilo alip veriyorum :bbo: bu defa ne yazik ki hayat beni biraz zorladi ve coooooooook kilo aldim.. simdi mutluyum, iyiyim, cabuk vermem lazim ki daha da mutlu olayim!! bayanssulusmile
ve evet... kilolarimizin (ayni) olmasi bizi tanistirdi :))) beraber kurtulalim!!
bu arada uykum kacti... biraz birseyler yapayim da yatayim.. sabah yine cok zor kalkacagim uff yaa
günaydin kumdenizcigim..
cizelgeni hala degistirmemissin!! degistir amaaaa
Canım kolay gelsin opuyorumnanaktan
Spor yapıyor musun hergün neler yapıyorsun bilgilendirirsen sevinirim... olumunekankayizsmile