Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa arkadaşımm artık bifotoo koyyy
sabırsızlıkla bekliyorummm
bende foto koymayı bekliyorum aslında :)) sende koy foto
bu aralar yoğunluktan taksit taksit yazabiliyorum buraya. Ama yakında foto koyabilirim.opuyorumnanaktan
ben bu başlığa nasıl bakmamışım yahu:) menülerin süper.. kilo verme durumun nasıl peki? takılma falan var mı? bence 73 falan olunca e hadi bi 65 olayım diyeceksin gibi:)
slm canim hosgeldin tekrardan ne guzel yazmadigin gunlerde de tedbiri elden birakmamissin su an kac kilosun canim kolay gelsin azmine hayranim goruusruz
Arkadaşlar işlerim olduğundan yazamadığım günleri özetledim.Sanki daha iyi oldu kaydirigubbakcemile3
Ve artık bugünden itiberen yediğimi içtiğimi sporumu yazmaya yeniden devam ediyorum.Hele şükür kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar kilo vermem durdu. 79 a takılıp kaldım. Ama üzülmüyorum. Yavaş yavaş veririm. Her kilonun ayrı bir güzelliği var zemuszemus
He bu arada resim koyucam yakında. Hatta elbise giyebiliyorum artık
Çok güzel bir elbise aldım kendime şişkoyken giyemiyordum.
Arkadaşlar beni başka konularlamı aldattınız yoksam aklinialirimsmile nayır nolamaz. senağlama
Ben geldim artık burayım. Beni takip edin zayıflayın alkisalkisalkisşakkıdı
Eee nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz? En baş sorulacak soruyu en son sordum. Tamam yine geldim çenem düştü. mirmirmirmir
Ben iyiyim ama bu aralar işlerim yoğun yazamadımdı ama yeniden inşaallah günü gününe yazacağım.
Güzel baslenin güçsüz kalmayın.
sık yazmasam da takip ediyorum seni aramıza döndüğüne sevindim. eğer takıldıysa kilon sporu artırmalısın canım tek çaresi o:S