Hayırlı olsun canımÇocuk öğlen uykusuna yatınca ben de yatmıştım, nasıl uykusuzsam çocukla beraber 2.5 saat uyudumBabayla takılıyorlar,günün yemeği de dünden hazır olunca ben de burada takılayim dedim çok sıcak havale geçirebiliriz 3 sınav daha çıkmış,yerleri hazır Allah bereketini versin şimdiden.
Tembellik desem, sabah kahvaltı sonra kahve, nes kafe, çay bir kase sütlaç, şimdi akşam için salata yedim benden bu kadar.Siz de ne var ne yok
Maşallah canım ellerine sağlık Allah güle güle kullandırsın, mis gibi olmuş.Sabah 8.10 dan 19.15 e kadar hareket halindeydim, çoğunluk mutfakta,,,
Buzdolabı, Buzdolabı üstündeki dolap, erzak dolabı, örtü dolabı vs derken zaman geçti
2 posta çamaşır
Büyük kızın odasını dip köşe temizle, koltuklarını çerçeveleri sil, düzenle
Evi üstten sil
Öğlen için mücver,biber kızartması yeşillik
Akşam için bulgur pilavı, cacık
Yedik küçükle
Bu arada kullanmadığım tost makinesi ni ve ıvır zıvır bişiyleri attım
Konserve kavanozlarını ayırdim koliye yerleştirdim köye götürmek üzere..
Amin sağol canımHayırlı olsun canım
İse yaradığına sevindim,hametan da çok iyidirKizlar dun gece terleyince isiliklerim azdi...Eczaneden sunu verdiler, ikinciye surdum, kurumaya yuz tuttular. Aklinizda olsun. Insaallah bir an once gecer, cok rahatsiz ediyor...
Şifa olsun ablacığım. Bilgi için teşekkürler.Kizlar dun gece terleyince isiliklerim azdi...Eczaneden sunu verdiler, ikinciye surdum, kurumaya yuz tuttular. Aklinizda olsun. Insaallah bir an once gecer, cok rahatsiz ediyor...
Hayırlı olsun şimdiden tebrikler yolu açık olsunYarın sarma dolma var menüde
Veee
Yaş pasta
Kızımın mezuniyetini kutlayacağız çekirdek aile olarak
Hayırlı olsun mezuniyetiYarın sarma dolma var menüde
Veee
Yaş pasta
Kızımın mezuniyetini kutlayacağız çekirdek aile olarak
Ohhh misss temizlik gibisi yokSabah 8.10 dan 19.15 e kadar hareket halindeydim, çoğunluk mutfakta,,,
Buzdolabı, Buzdolabı üstündeki dolap, erzak dolabı, örtü dolabı vs derken zaman geçti
2 posta çamaşır
Büyük kızın odasını dip köşe temizle, koltuklarını çerçeveleri sil, düzenle
Evi üstten sil
Öğlen için mücver,biber kızartması yeşillik
Akşam için bulgur pilavı, cacık
Yedik küçükle
Bu arada kullanmadığım tost makinesi ni ve ıvır zıvır bişiyleri attım
Konserve kavanozlarını ayırdim koliye yerleştirdim köye götürmek üzere..
Afiyet olsun canımTembellik desem, sabah kahvaltı sonra kahve, nes kafe, çay bir kase sütlaç, şimdi akşam için salata yedim benden bu kadar.
Geçmiş olsun ablacım Rabbim acil şifalar versinKizlar dun gece terleyince isiliklerim azdi...Eczaneden sunu verdiler, ikinciye surdum, kurumaya yuz tuttular. Aklinizda olsun. Insaallah bir an once gecer, cok rahatsiz ediyor...
Yazıklar olsunGeceyi gunduz gibi yasayan, sokak oyunlarini gecenin bir saati evde oynayan komsu cocuklarindan biktim. Uyarmaya utaniyorum.Bu kadar vurdum duymazlik nasil olabiliyor... Butun gun uyuyup, bu saatlerde Allah ne verdiyse gurultuye basliyorlar.
2 gundur tekerlekli bir oyuncak cikarttilar, islak zeminleri asfalta cevirdiler.
Ya Sabir...