Hemen hergun sabah ezanina kadar ayaktalar...Yazıklar olsun
Bazı insanlar ya dağ başına ya ova ortasına müstakil ev yapmalı, çoklu yaşam herkesin harcı değil
Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda bu kadar mı zor ya iyi ,anlayışlı, edepli insan olmakHemen hergun sabah ezanina kadar ayaktalar...
Sastim kaldim artik.
Altindaki komsu evini satiyormus, muhtemelen gurultu yuzunden. Alt katin isi daha zor.
Gorunuste oyleler...Bir de aile dostlarinin kizi ve oglu. Dunya yansa hasiri yanmaz soydan. Cok saskinim...Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda bu kadar mı zor ya iyi ,anlayışlı, edepli insan olmak
Mimarlik canım ingilizce okuduHayırlı olsun şimdiden tebrikler yolu açık olsunNereden mezun oluyor ?
Uyarmadikca devam eder bence.Benim üst komşunun torunları gelince ev yıkılıyor.Bir gün ramazan,gece olmuş 00.20 gümbür gümbür koşuyorlar.Sahura kalkicam çocuk sese sıçrıyordu beni de uyandırıyordu ne yapıyım mecbur uyardım kötü bilindim.Brlli saatlerde çocuklar uyarilmali yaGeceyi gunduz gibi yasayan, sokak oyunlarini gecenin bir saati evde oynayan komsu cocuklarindan biktim. Uyarmaya utaniyorum.Bu kadar vurdum duymazlik nasil olabiliyor... Butun gun uyuyup, bu saatlerde Allah ne verdiyse gurultuye basliyorlar.
2 gundur tekerlekli bir oyuncak cikarttilar, islak zeminleri asfalta cevirdiler.
Ya Sabir...
Gözünüz aydın, Allah yolunu bahtını açık etsin. Tebrik ediyorum.Yarın sarma dolma var menüde
Veee
Yaş pasta
Kızımın mezuniyetini kutlayacağız çekirdek aile olarak
Tebrikler Allah hayırlı iş versinMimarlik canım ingilizce okudu
Herkese günaydın,Persembeden itibaren sıfır harcama.Yumurta alacaktım onu da baba alicakmis.Su alırım sadece.Dolaptakileri 27 Sina kadar tüketip dolabın fişini çekip öyle gitmek istiyorum memlekete.20 TL duruyo çarşambaya kadar dursun bakalım
Buzluğa atılan vişneleri komposto için mi attın abla,eğer öyleyse Baha komposto ya da vişne suyu tarifi verebilir msn limonata ve reyhan şerbeti dışında evde içecek yapmadım bilmiyorumVişneleri ocağa koydum reçel olması için
Çamaşır katlıyorum
Oğlan uyanınca kahvaltı yaparız
Bugün tavuk almayı düşünüyorum bakalım ne kadar harcama olacak
Yarın nasipse yeni hafta başlıyor
Buzluğa hemen hemen herşeyi yani meyve sebze olarak ayıklar ,yıkar süzdürür normaldeki halini nasıl pişiriyorsam o şekilde pişiririmBuzluğa atılan vişneleri komposto için mi attın abla,eğer öyleyse Baha komposto ya da vişne suyu tarifi verebilir msn limonata ve reyhan şerbeti dışında evde içecek yapmadım bilmiyorum
Bende bu sene buzluğa ekstra yüklenmek istiyorum sizden görüp de yapmak istediğim çok şey var,peki bi kaç ssoru daha vişnelerin çekirdekleri ayıklanıp mi konuyor buzluğa ve 3 kişi için paketleri ne kadar yapmalıyım mesela iki bardak vişne miktarı yeterli mi ,başka hangi meyveler konuluyorBuzluğa hemen hemen herşeyi yani meyve sebze olarak ayıklar ,yıkar süzdürür normaldeki halini nasıl pişiriyorsam o şekilde pişiririm
Dondurucuya koyduğum vişneyi komposto yapacağım zaman istediğim kadarını kaynatır kaynadıktan sonra şekerini koyup 1 2 dk daha kaynatırım .
Buzluğa atılan vişneleri komposto için mi attın abla,eğer öyleyse Baha komposto ya da vişne suyu tarifi verebilir msn limonata ve reyhan şerbeti dışında evde içecek yapmadım bilmiyorum