Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Becerikli bir hatun gördüm,ellerine sağlık afiyetle yiyin

Bugün dışarda yedik yemek+tatlı:90 TL

150 lira sadece market için belirlediğim haftalık hedefim tutmadi ,tabiki tutmaz diyen olabilir açıklayayım,evde sebze meyve herşey vardı stoklarim çok sağlam diye minimum belirledim ama tutmadi,bugün itibariyle yeni bir düzenleme yapıyorum,limit belirlemeyecegim bu hafta gün gün aldiklarimi not edip ne kadar harcadığımizi toplu bir şekilde yazacağım,
Zaten kendime göre azami dikkat ettim .Bakalım böyle ne olacak

Allah kolaylık versin, her şey pahalı.

Bebekten çıkamayınca para da harcanmamis oluyor pazartesi ve salı günü zaten tam 149 TL harcamisim,çarşamba 4₺..Dün bugün çocuk hasta cikmadigin için sıfır harcama.Yumurta alacağım başka acil ihtiyaç yok hatta bişey almayıp buxlugu bosaltsam iyi olacak.

Kızlar bamya dediniz dolapta pazardan aldığım bamyayi unuttuğumu hatırladım sayenizde.Liste yapmamıştım bu hafta.Aklima gelince de hemen bamya yemeği koydum ocağa.

Şimdi o 34.70 haftaya mi aktarılacak
Tabii
Hatta şöyleki ben defter tutuyorum
Defterin sağ üst köşesinde haftaya başladığım toplam para miktarı var

3 harcama kalemi var
Ben bu kalemlerden ilkine yani haftalık mutfak harcamasına 150 tl limit koyuyorum
Diğerlerine limit koymuyorum ( stok ve kış hazırlığına)

daf iznine feldik bir haftasonu icin. 4 aile birlikte gelip 1 ev kiraladik. Baska cocuklarda var hosuna gidiyor. Bende zaten daglari cok özlemistim
Senle ogluslarindan iyisinizdir umarim

Eklentiler

• 6C84A033-92A0-4AC8-B5EB-10C7BF46C7F1.jpeg
    175,2 KB · Görüntüleme: 48
  • B9D1EBCA-2AE0-4202-B194-CAC95CB8F0A6.jpeg
    276,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…