Ağız tadıyla yiyinKâğıt helva ,dondurma ,süt, yoğurt, yumurta, ayçekirdeği aldım
53.65 tl tuttu.
Afiyet olsunKâğıt helva ,dondurma ,süt, yoğurt, yumurta, ayçekirdeği aldım
53.65 tl tuttu.
Nerede indirim vardıPeynir indirimi vardı ama bitmiş peynirler
Akşam yemeği olarak karpuz peynir yedik
Serin yer kovalıyorum evin için de
Becerikli bir hatun gördüm,ellerine sağlık afiyetle yiyinSelam canlarhazir dinlenmek icin oturmusken size bakayim dedim. Kahvemi iceyim, islere devam, cocuklsrla bitmiyor isler, bi de evden cikmayinca olan oluyor. Yarin alacagim süt, yumurta isini bu güne cektim, haftasonu cok stresli oluyor diye. 6 lt ciftlikten süt aldim. 3 lt yogurt mayaladim, diger 3 lt limonla kestirerek lor peyniri yaptim. Gecen hafta yaptigim yogurtlar nedense kivamli tutmadigi ve süt gibi tadi vardi, biraz kivamlanmisti kadar, hep yaparim bu sefer niye öyle oldu anlamadim. Her neyse o yogurduda kaynatip cökelek yaptim. Cökelek suyundan yarin un alayim pogoca ve yufka yaparim tadi cok güzel oluyor. Diger kalan peynir alti suyunuda kavonozladim sabahlari icmek ve Smoothie de kullanmak icin cok güzel oluyor.
Kizlara makarna hasladim aksam yanina kremali sebze yapar yeriz. Ekmekleri yarim kahvaltida yaparim artik.
Kalan isler beni bekler. Bizim buralar yagmurluydu kac gündür yarindan itibaren hava güzel bu günden is kalmasin, yarina keyif yapariz
Ben hiç bamya yapmam eşim de bende sevmeyiz,belki güzel bamya yemedik diye bilinçaltında negatif karşılığı var ikimiz için deKızlar,bamyayı nasıl koyuyorsunuz buzluğa
Ağız tadıyla yiyin
Teşekkür ederim canlarAfiyet olsun ♥
Ayıklayıp yıkıyorum süzgeçte suyu süzüldükten sonra poşete koyup dondurucuya atıyorumKızlar,bamyayı nasıl koyuyorsunuz buzluğa
Böyle de yaptım, artı Olarak Eylül veya Ekim gibi kurutuyorumAyıklayıp yıkıyorum süzgeçte suyu süzüldükten sonra poşete koyup dondurucuya atıyorum
A101 kataloğundaNerede indirim vardı☺
Allah kolaylık versin, her şey pahalı.Bugün dışarda yedik yemek+tatlı:90 TL
150 lira sadece market için belirlediğim haftalık hedefim tutmadi ,tabiki tutmaz diyen olabilir açıklayayım,evde sebze meyve herşey vardı stoklarim çok sağlam diye minimum belirledim ama tutmadi,bugün itibariyle yeni bir düzenleme yapıyorum,limit belirlemeyecegim bu hafta gün gün aldiklarimi not edip ne kadar harcadığımizi toplu bir şekilde yazacağım,
Zaten kendime göre azami dikkat ettim .Bakalım böyle ne olacak
Şimdi o 34.70 haftaya mi aktarılacakHaftalık mutfak harcaması için ayırdığım 150 tl
Harcanan 115.30 tl
Kalan 34.70 tl
Önümde 2 gün var
TabiiŞimdi o 34.70 haftaya mi aktarılacak
daf iznine feldik bir haftasonu icin. 4 aile birlikte gelip 1 ev kiraladik. Baska cocuklarda var hosuna gidiyor. Bende zaten daglari cok özlemistimNasılsın şekerim senin ufaklık nasıl?
daf iznine feldik bir haftasonu icin. 4 aile birlikte gelip 1 ev kiraladik. Baska cocuklarda var hosuna gidiyor. Bende zaten daglari cok özlemistim
Senle ogluslarindan iyisinizdir umarim