İyi tatillerdaf iznine feldik bir haftasonu icin. 4 aile birlikte gelip 1 ev kiraladik. Baska cocuklarda var hosuna gidiyor. Bende zaten daglari cok özlemistim
Senle ogluslarindan iyisinizdir umarim
Çok şükür çok sevindimDün gün boyu bişey yememisti canım ilaç da veremedim o yüzden ama bu sabah kahvaltı yaptı neyseki..Ateş yok artık cokk şükür Allah korusun onları da bizleri de
Biz de seni öpüyoruz canımÇok şükür çok sevindimöpüver kuzucuğu
Baya duan vaktine gelmişEşim yumurta almaya çıktı 157 lira harcamış
Evlenmeden hep dua ederdim Allahım cimri bu eşim olmasın diye duanın dozunu kacirdim galiba adam parayla A4 kağıdına aynı kıymeti veriyor
Valla ya ah keşke bilseydim dua saati olduğunuBaya duan vaktine gelmiş
Şimdiden afiyet olsunBugün
Kabak yemeği
Makarna
Yoğurt
Komposto
3 kaşık tatlısı
SağolasınŞimdiden afiyet olsun ♥
Allah kurtarsın canımSelam kizlar
Ya biz bu ara bi garip olduk
Eşim iş değiştirdi banka değişti oranın kredi kartı geldi sonra tekrar iş değiştirdi oranın kredi kartı derken o kadar karman çorman oldu ki
1 augustosta inşallah tek tek tüm kalemleri yazacağım
Şu an kullanmadığım kartlari bitirip kapatma için çabalıyoruz
Kalan 6 ay için hedefim
2 kredi kartı (bir tanesi benim.1000 tl limitli 200 tl si bes için gidiyor 800 tl limitli ) (diğeri eşimin tüm harcalamalar büyük kalemler mutfak vs vS icin) (baska kart olmayacsk geri kalan tum.borclar bitecek )
Her ay
Ev kredisi
Diğer kredi
2 kredi kartı
Faturalar
Veeeee birikimmmmm:)
Canim bizim de ev kredisi var 3 ay erteledik diger borclari biraz azalltmak icin cok mantikli geldi belki isinize yarayablr sizindeSelam kizlar
Ya biz bu ara bi garip olduk
Eşim iş değiştirdi banka değişti oranın kredi kartı geldi sonra tekrar iş değiştirdi oranın kredi kartı derken o kadar karman çorman oldu ki
1 augustosta inşallah tek tek tüm kalemleri yazacağım
Şu an kullanmadığım kartlari bitirip kapatma için çabalıyoruz
Kalan 6 ay için hedefim
2 kredi kartı (bir tanesi benim.1000 tl limitli 200 tl si bes için gidiyor 800 tl limitli ) (diğeri eşimin tüm harcalamalar büyük kalemler mutfak vs vS icin) (baska kart olmayacsk geri kalan tum.borclar bitecek )
Her ay
Ev kredisi
Diğer kredi
2 kredi kartı
Faturalar
Veeeee birikimmmmm:)