Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Mutlu bir hafta sonu gecirmek dilegiyle, hayirli gunler kizlar...🥰

Pandemi oncesi cumartesi gunlerini akraba, es-dost ziyaretine ayirirdim. Sabahtan da kapali carsiya gider, soyle bir dolanir eksik gedik tamamlardim. Carsiya gidip de uygun bir seyler yakalamamak mumkun mu? Mutlaka bir kac parca hediyelik de alirdim.

Hayat insanla guzel...
Allah bugunumuzu aratmasin, ne diyeyim. 🤲

Dün dışarda yeyince diyeti bozmuş oldum,bugün tek öğün+detoks+ev işi +yürüyüş ile salmadan toparlamak istedim🤣
Sabah kalktım tüm ev silindi,süpüruldu,tozlar alındı,tüm dolapların üstleri ciflendi+bir makine çamaşır yıkayıp asıldı,kuruyanlar katlandi,şimdi oğlana kıymalı makarna yapcam ,ben kahvaltı yaptım yoğurtla gecistrcem eşim de dışarı çıkacak yine para harcamak için 🤣dışarda yer muhtemelen

Selam kizlar

Ya biz bu ara bi garip olduk

Eşim iş değiştirdi banka değişti oranın kredi kartı geldi sonra tekrar iş değiştirdi oranın kredi kartı derken o kadar karman çorman oldu ki

1 augustosta inşallah tek tek tüm kalemleri yazacağım

Şu an kullanmadığım kartlari bitirip kapatma için çabalıyoruz

Kalan 6 ay için hedefim

2 kredi kartı (bir tanesi benim.1000 tl limitli 200 tl si bes için gidiyor 800 tl limitli ) (diğeri eşimin tüm harcalamalar büyük kalemler mutfak vs vS icin) (baska kart olmayacsk geri kalan tum.borclar bitecek )
Her ay

Ev kredisi
Diğer kredi
2 kredi kartı
Faturalar

Veeeee birikimmmmm:)

Selam kizlar

Eşim iş değiştirdi banka değişti oranın kredi kartı geldi sonra tekrar iş değiştirdi oranın kredi kartı derken o kadar karman çorman oldu ki

Kalan 6 ay için hedefim

2 kredi kartı (bir tanesi benim.1000 tl limitli 200 tl si bes için gidiyor 800 tl limitli ) (diğeri eşimin tüm harcalamalar büyük kalemler mutfak vs vS icin) (baska kart olmayacsk geri kalan tum.borclar bitecek )
Her ay

Ev kredisi
Diğer kredi
2 kredi kartı
Faturalar

Allah kurtarsın canım 🙂

Selam kizlar

Kalan 6 ay için hedefim

Her ay

Ev kredisi
Diğer kredi
2 kredi kartı
Faturalar

Canim bizim de ev kredisi var 3 ay erteledik diger borclari biraz azalltmak icin cok mantikli geldi belki isinize yarayablr sizinde

X