Vişnelerin çekirdeklerini çıkarmıyorumBende bu sene buzluğa ekstra yüklenmek istiyorum sizden görüp de yapmak istediğim çok şey var,peki bi kaç ssoru daha vişnelerin çekirdekleri ayıklanıp mi konuyor buzluğa ve 3 kişi için paketleri ne kadar yapmalıyım mesela iki bardak vişne miktarı yeterli mi ,başka hangi meyveler konuluyorçok soru sordum ama bizde hiç yapan yok meyve vs buzluga öğrenip yapmak istiyorum
Çok teşekkür ederim o kadar çıkarıp çekmişsin Allah razı olsunEki Görüntüle 2661182 Eki Görüntüle 2661183 Eki Görüntüle 2661184 Eki Görüntüle 2661185 Eki Görüntüle 2661186 Eki Görüntüle 2661187
Şu an dondurucudan çıkarıp fotoğraflarını çektim
Çilek, vişne, kayısı, ıspanak, bezelye,biber
Ispanak baharda yaza girerken annemin komşusundan gelmişti yanılmıyorsam
Yazın lazım olur çeşit olur diye attım buzluğa
Geçenlerse ıspanak soslu makarna yaptım ya oğlana
Biberi 2 hafta önceydi kilosu 3 tl ye görünce almıştım çok fazla tüketemeyebiliyoruz
Çürümesine gönlüm razı olmaz hemen yıkadım doğradım buzluğa
Salata hariç yemeklere koyarım menemen yaparım
Kahvaltı sofralarında soğan ve iri doğranmış biberleri yağda kavurur domates rendesi, biraz knor bulyon nohut tanesi kadar , tuz,tereyağ da ekler kahvaltılık malzeme olarak değerlendiririm
Bezelyeyi normal pişiririm
Amin hepimizden Allah razı olsun canım faydalı olabilmişsem ne mutlu banaÇok teşekkür ederim o kadar çıkarıp çekmişsin Allah razı olsun ♥♥♥Ekran görüntüsü aldim bana da çok guzel fikir oluyor
Bizim hesaplar ayrı çünkü evler ayrı.Ayni evde iken de onun maaşı bekarliktan kalan borçlarına kredilerine gidiyordu evin her şeyi bendeydi,çocuğun da...üstüne bir de ayda 600 EFT yapıyordum kendisine.Yumurtayı çocuğa diye alacak bu arada..Çocuğun bezini ıslak mendilini fln o aliyor bu aralarHerkese günaydın,
Altisapka mesajlarında dikkatimi çekti de sizde eşinle bütçeler ayrı mı,ayırmak mı mantıklı bizde herşey ortaktır,kart sifrelerimizi ikimizde biliriz
Dolmalık biberleri, bamyayı, taze fasulyeyi de ayıklar ,yıkar dondurucuya koyarımÇok teşekkür ederim o kadar çıkarıp çekmişsin Allah razı olsun ♥♥♥Ekran görüntüsü aldim bana da çok guzel fikir oluyor
Kesinlikle çok faydalı olduAmin hepimizden Allah razı olsun canım faydalı olabilmişsem ne mutlu bana
Canım çok özür dilerim umarım seni üzecek bir soru sormamisimdir ben acaba bi maaş birikiyor mu vs diye yöntem mi urettiniz diye sordum,böyle düşünemedimBizim hesaplar ayrı çünkü evler ayrı.Ayni evde iken de onun maaşı bekarliktan kalan borçlarına kredilerine gidiyordu evin her şeyi bendeydi,çocuğun da...üstüne bir de ayda 600 EFT yapıyordum kendisine.Yumurtayı çocuğa diye alacak bu arada..Çocuğun bezini ıslak mendilini fln o aliyor bu aralar
Ramazanda bir kez uyardim, ozur dilemeler, hakkini helal et demeler vs. 15-20 gun idare edilebilir ses disinda gurultu olmadi. Bir suredir daha beterine maruz kaliyoruz.Uyarmadikca devam eder bence.Benim üst komşunun torunları gelince ev yıkılıyor.Bir gün ramazan,gece olmuş 00.20 gümbür gümbür koşuyorlar.Sahura kalkicam çocuk sese sıçrıyordu beni de uyandırıyordu ne yapıyım mecbur uyardım kötü bilindim.Brlli saatlerde çocuklar uyarilmali ya
Yok canım kesinlikle, sıradan bir durum artık benim içinCanım çok özür dilerim umarım seni üzecek bir soru sormamisimdir ben acaba bi maaş birikiyor mu vs diye yöntem mi urettiniz diye sordum,böyle düşünemedim ☹
Evet ben de öyleyim.Mesela şu an çocuğu uyutuyorum ,onlar da üstte temizlige başladılar yıkılıyor ortalık ama napim gündüz saati ve duvarlar çok ince ,sanıldığından çok daha fazlası iniyor aşağıyaRamazanda bir kez uyardim, ozur dilemeler, hakkini helal et demeler vs. 15-20 gun idare edilebilir ses disinda gurultu olmadi. Bir suredir daha beterine maruz kaliyoruz.Tekrar soylemeye ar ediyorum...Aileler cocuklarina kural koymali. Benim torunum da cok hareketli bir cocuk. Ama her gece yurume mesafesinde yesil alan var, oraya goturuyorlar. Cocuk enerjisini atiyor. Evde de gece 22 sonrasi oturarak oynanir diye kurali var. Evde top veya tekerlekli oyuncak olmaz diye biliyor.
Ki ben gunduze raziyim, gecenin 1'inde gurultuden korkarak uyandirmasinlar yeter...
Herşey güzel gönlüne göre olsun canımYok canım kesinlikle, sıradan bir durum artık benim içinkurtuluş olarak baktığım için.Bugunlerde buna sardım.insanlar evleniyor biri evi gecindiriyor diğeri kredi ödüyor ev sahibi oluyorlar ne güzel.Oyle olmasını isterdim ama kendisinin benden önce kötü bir ev alma tecrubesi olmuş zararına satmak zorunda kalmış bir daha da Tövbe etmis borcu bitse bile.Ne güzel olurdu oysaki.Sizde nasıl durumlar harcamalar ortak, kalanı birikim mi ? Kredi filan var mı?
Geçen yazmistim bir tanıdığa kendi ödemek şartıyla kredi çektik ama son 4-5 taksiti göndermedi bizde istemedik benim maaştan kesilen o var bu ay bitti çok şükür,başka bir kredi yok araç başlayacak işte ona da 90-100 civarı çekeceğizYok canım kesinlikle, sıradan bir durum artık benim içinkurtuluş olarak baktığım için.Bugunlerde buna sardım.insanlar evleniyor biri evi gecindiriyor diğeri kredi ödüyor ev sahibi oluyorlar ne güzel.Oyle olmasını isterdim ama kendisinin benden önce kötü bir ev alma tecrubesi olmuş zararına satmak zorunda kalmış bir daha da Tövbe etmis borcu bitse bile.Ne güzel olurdu oysaki.Sizde nasıl durumlar harcamalar ortak, kalanı birikim mi ? Kredi filan var mı?
Birikim fikri hayatta yeni amaç edinnek çok iyi geldi bana
Benim de ses tonum çok yüksek elimde değil yüksek sesle konuşuyorumEvet ben de öyleyim.Mesela şu an çocuğu uyutuyorum ,onlar da üstte temizlige başladılar yıkılıyor ortalık ama napim gündüz saati ve duvarlar çok ince ,sanıldığından çok daha fazlası iniyor aşağıyaGece 22.00 den sonra sabah 08.00 den once ses yapılmamalı
Kendi adıma ben çok faydalanıyorum eline emeğine sağlık,Allah bereket li eylesin.Amin hepimizden Allah razı olsun canım faydalı olabilmişsem ne mutlu bana
Maşallah, ellerine sağlık, bereketli olsun sevdiklerinizle yiyin inşallahEki Görüntüle 2661199
Vişne reçellerim hazır
Yaklaşık 1 kilodan (918 gramdı mutfak terazimle tarttım )2 kavanoz çıktı
Bir tanesini anneme vereceğim
Kimse boşanmak için evlenmez ,üstelik güzel bir evliliği yıkmak için aklıbaşında bir insan durduk yere asla yıkmaz , çocuk varsa ortada bırakmazYok canım kesinlikle, sıradan bir durum artık benim içinkurtuluş olarak baktığım için.Bugunlerde buna sardım.insanlar evleniyor biri evi gecindiriyor diğeri kredi ödüyor ev sahibi oluyorlar ne güzel.Oyle olmasını isterdim ama kendisinin benden önce kötü bir ev alma tecrubesi olmuş zararına satmak zorunda kalmış bir daha da Tövbe etmis borcu bitse bile.Ne güzel olurdu oysaki.Sizde nasıl durumlar harcamalar ortak, kalanı birikim mi ? Kredi filan var mı?
Birikim fikri hayatta yeni amaç edinnek çok iyi geldi bana