Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah merhametinin karşılığını kat kat versin inşallah ablacim😍
Amin amin çok amin canım benim Allah razı olsun 😘

Hayatta vicdan , merhamet ve adalet bence çok önemli Allah bu duyguları kaybettirmesin
Yoksa Allah muhafaza kişi insanlığından çıkar sonrası zaten neye yarar 😏

Bugün dün ilanda gördüğüm dükkanı öğretmen arkadaşlarla da istişare ettim mantıklı buldular
Hatta bir mimar arkadaşımı aradım fikrini aldım mantıklı fiyat olarak da şu durgun piyasa şartlarında çok makul dedi
Saat 17.00 civarı gittim yerinde gördüm lakin orayı almak içime sinmedi
Kiracı 1000 tl ye duruyormuş yılbaşından sonra 2000 tl olacakmış
Şu anki kiracılar çocukluğumun geçtiği mahalleden komşum
Halleri vakitleri çok yerindeydi ama ne oldu oldu işleri dara düştü evlerini işyerlerini herşeylerini satıp şimdi hem ev olarak hem iş yeri olarak kiradalar 😔

Normal şartlarda olsa ben orayı alır dükkana kiralık yazısını asar ve eder fiyatını isterdim
Yani dükkan boş olsaydı
Ama tanıdığım insanlara bunu yapamam kimsenin benim yüzümden maddi ya da manevi sıkıntı çekmesine sebep olmak istemem gönlüm el vermiyor

Böylelikle o dükkanı almaktan vazgeçtim
Hayırlısı olsun
Allah razı olsun senden rabbim gönlüne göre versin 🤗vicdan merhamet en önemli şeylerden biri🥰

Daha güzel fırsatlar çıkar elbette. O komşunada rabbim kolaylıklar versin.Kimseyi darda bırakmasın🤲

Bugün dün ilanda gördüğüm dükkanı öğretmen arkadaşlarla da istişare ettim mantıklı buldular
Hatta bir mimar arkadaşımı aradım fikrini aldım mantıklı fiyat olarak da şu durgun piyasa şartlarında çok makul dedi
Saat 17.00 civarı gittim yerinde gördüm lakin orayı almak içime sinmedi
Kiracı 1000 tl ye duruyormuş yılbaşından sonra 2000 tl olacakmış
Şu anki kiracılar çocukluğumun geçtiği mahalleden komşum
Halleri vakitleri çok yerindeydi ama ne oldu oldu işleri dara düştü evlerini işyerlerini herşeylerini satıp şimdi hem ev olarak hem iş yeri olarak kiradalar 😔

Normal şartlarda olsa ben orayı alır dükkana kiralık yazısını asar ve eder fiyatını isterdim
Yani dükkan boş olsaydı
Ama tanıdığım insanlara bunu yapamam kimsenin benim yüzümden maddi ya da manevi sıkıntı çekmesine sebep olmak istemem gönlüm el vermiyor

Böylelikle o dükkanı almaktan vazgeçtim
Hayırlısı olsun
Allah razı olsun abla ck ıyı dusunmussun ınsAllah senden sonra da iyi ınsanlar denk gelır karsılarına.
3yıl evvel annemlerin kiracı oldukları ev satıldı ben ev kredimiz oldugundan bize tekrar cıkmaz kredisi sanıyordum halen evi anarım ama nasıpte yokmus demekki. Neyse ev hemen 15 gunde satıldı alan kısı de bizi devamlı tasınmak ıstıyoruz dıye bunalttı ilçede evleri var babamızı hasta vs dedıler. O anki kıramızın 3 katına ev bulup mecburen tasındık bi an evvel annem ck bunalmıstı cunku. ve sonuc eve dogru durust geldıkleri dahi yokmus biz de gecerken bakıyoruz cam cerceve hep kapalı. Bu kadar bizi bunalttıklarına değdimi yani zaten tapuyu almıssınız cıkacagız tabiki:KK12:

Allah razı olsun senden rabbim gönlüne göre versin 🤗vicdan merhamet en önemli şeylerden biri🥰

Daha güzel fırsatlar çıkar elbette. O komşunada rabbim kolaylıklar versin.Kimseyi darda bırakmasın🤲

Allah razı olsun abla ck ıyı dusunmussun ınsAllah senden sonra da iyi ınsanlar denk gelır karsılarına.
3yıl evvel annemlerin kiracı oldukları ev satıldı ben ev kredimiz oldugundan bize tekrar cıkmaz kredisi sanıyordum halen evi anarım ama nasıpte yokmus demekki. Neyse ev hemen 15 gunde satıldı alan kısı de bizi devamlı tasınmak ıstıyoruz dıye bunalttı ilçede evleri var babamızı hasta vs dedıler. O anki kıramızın 3 katına ev bulup mecburen tasındık bi an evvel annem ck bunalmıstı cunku. ve sonuc eve dogru durust geldıkleri dahi yokmus biz de gecerken bakıyoruz cam cerceve hep kapalı. Bu kadar bizi bunalttıklarına değdimi yani zaten tapuyu almıssınız cıkacagız tabiki:KK12:
Allah hepimizden razı olsun kızlar
Yarının bizler için de nelere gebe olduğunu bilemeyiz
Allah hepimizin imtihanını minicik etsin kolay etsin
Hayatta herşey dünya malı demek değil daha güzel ve özel manevi duygular var
Allah'ım hepimize rızasına kavuşturacak amellerle meşgul etsin
Çok amin canlar 🤲

Öğleden sonra dersim vardı ama ilçe milli eğitim müdürümüz değişti yeni gelen müdür bey lgs sınavına öğrenci yetiştiren 6 branş öğretmenleriyle toplanmak istemiş
Görevli izinli sayıldık toplantıya gittik gayet verimliydi eğitimin sorunlarına dair eteğimizdeki taşları döktük geldik
Somut sonuç bekliyoruz artık inşaallah güzel sonuçlar alırız ilerleyen günlerde 😊

Toplantıdan çıkınca annemin maaşını çekiverdim kuşlara yem aldım
Anneme uğradım ve eve geldim
Akşam yemeği için tavuk haşlıyorum suyuna da kuru fasulyeli tarhana çorbası yapacağım
Yoğurt turşu komposto tamamdır, Allah bereket versin

Selaaam
Böön gittim okula😂
Niyetliydimde
Oturdum geldim Allah affetsin
Çok soğuktu
Akşama kv arabaşı çorbası yapmış orda yedik
Ravak aldırdım buyukbasa
Yenice tereyagimi yaptım oh mis gibi koktu.
Kahvemi içtim cocuklar ders çalışıyor bende yuvarlanır yatarim🤣

Selaaam
Böön gittim okula😂
Niyetliydimde
Oturdum geldim Allah affetsin
Çok soğuktu
Akşama kv arabaşı çorbası yapmış orda yedik
Ravak aldırdım buyukbasa
Yenice tereyagimi yaptım oh mis gibi koktu.
Kahvemi içtim cocuklar ders çalışıyor bende yuvarlanır yatarim🤣
Ve aleyküm selam canım
Bugün buralarda çok soğuktu hala da soğuk
Ellerine sağlık becerikli atom karıncam misss gibi tereyağı ne güzel afiyet şifa olsun 😘

Benim sınıfın çocukları bugün bana öğretmenler günü kutlama sürprizi yaptılar
Yaş pasta yaptırmışlar ,evlerinde bir sürü hazırlık yapmışlar
Gerçekten müthiş bir sürpriz oldu benim için koca yaş pastayı yiyemediler öğretmen arkadaşları da çağırdım çocukların yiyip içmesinden sonra 🤣🤣🤣🤣önce evlatlarımın karnı doysun
Tekrar tekrar sordum yarın filan yerseniz buzdolabına koyalım dedim yemeyiz dediler ben de öğretmenleri çağırdım daha da arttı hizmetli personele de verdim
Allah razı olsun kuzucuklarımdan keselerine bol bereketler versin Rabbim
Allah zihin açıklığı versin yolları ,bahtları hep açık olsun 🤗🤗🤗😘😘😘😘

Ve aleyküm selam canım
Bugün buralarda çok soğuktu hala da soğuk
Ellerine sağlık becerikli atom karıncam misss gibi tereyağı ne güzel afiyet şifa olsun 😘
Allah razı olsun ablacim😘
Gerçekten müthiş bir sürpriz oldu benim için koca yaş pastayı yiyemediler öğretmen arkadaşları da çağırdım çocukların yiyip içmesinden sonra 🤣🤣🤣🤣önce evlatlarımın karnı doysun
Tekrar tekrar sordum yarın filan yerseniz buzdolabına koyalım dedim yemeyiz dediler ben de öğretmenleri çağırdım daha da arttı hizmetli personele de verdim
Yaaaa çok iyiii
Masallah yapanın ellerine sağlık keselerine bereket yiyene afiyet olsun

Ne güzel düşünmüşler hatırları daim olsun
Senin gibi tatlış öğretmenleri var yapsınlar tabi ya ❤️❤️❤️

Yaşasın bugün tatile giriyorum 🥳🥳🥳
Bugün valide hanım nasipse gözleme yapacakmış akşamdan söyledi istersen okul çıkışı gel diye
Inşaallah oraya gideceğim

Dün akşam kuru fasulyeli tarhana çorbası ve manolya yedim

Sanırım magnolyayı tatlı krizine girip yatmadan önce 1 bardak daha yedim 🤣🤣🤣🤣

çok güzel bir süpriz olmuş😍🥰ellerine sağlık

Öğlen okulda yediklerim

Tavuk suyu çorba
Mercimek yemeği
Salçalı makarna
Turşu

Okul çıkışı anneme uğradım
Gözleme katmer lavaş yapmış onlardan verdi
Annemin komşusu helva yapmış ekmekle dağıttı bana da verdi
Allah keselerine bol bereket versin hepsinin de...

Bugün müthiş nasipli günümdeyim ,hamd olsun şükürler olsun

Yaşasın bugün tatile giriyorum 🥳🥳🥳
Bugün valide hanım nasipse gözleme yapacakmış akşamdan söyledi istersen okul çıkışı gel diye
Inşaallah oraya gideceğim

Dün akşam kuru fasulyeli tarhana çorbası ve manolya yedim

Sanırım magnolyayı tatlı krizine girip yatmadan önce 1 bardak daha yedim 🤣🤣🤣🤣
Ahahaha afiyet şifa olsun ablacım 🤣🤣

Back