Gözünüz aydın ne güzel hep birlikte olunca yemeğin ismi önemli değil. Allah afiyet şifalar versin.Aksam yemeginde kizim ve damadim olacak, tabi ki torun da.
Yemek listemiz:
Yogurt corbasi
Kuzu kavurma
Z.yagli fasulye
Sehriyeli pirinc pilavi
Ayran ve salata
Karpuz
Ani oldu. Evde ne, kadar varsa.Bereketli olsun insaallah.
Torun değil o bal balAksam yemeginde kizim ve damadim olacak, tabi ki torun da.
Yemek listemiz:
Yogurt corbasi
Kuzu kavurma
Z.yagli fasulye
Sehriyeli pirinc pilavi
Ayran ve salata
Karpuz
Ani oldu. Evde ne, kadar varsa.Bereketli olsun insaallah.
Allah razı olsun canımEvet o zamanları da okudum maşallah içinizde ne cevher varmış dedim.
Ay ortası düşüş hiç beklemiyorum bu tabloya göreMaalesef paramızın alım gücü düşüyorçok can sıkıcı
Olmasa iyi olurdu ama, bugünlere daha sağlam gelmişsiniz diyelim. Yaşayıp göreceğimiz varmış Allah gelecek günlerimizi aydınlık, parlak getirsin inşallahAllah razı olsun canım
İçimde belki ne cevherler vardı ama benim ruhu 24 yaşımda öldürdüler
Neyse Ya sabır ya selamet
İmtihan dünyası Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her daimOlmasa iyi olurdu ama, bugünlere daha sağlam gelmişsiniz diyelim. Yaşayıp göreceğimiz varmış Allah gelecek günlerimizi aydınlık, parlak getirsin inşallah ❤
Amin canım.İmtihan dünyası Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her daim
Evet canımÇok moral bozucu bu yükselişler degil mi
Hoşbulduk teşekkür ederim.Hoşgeldiniz
Günaydın hepimize ❤
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama düğünler var onları nasıl yaparız çok yakınlarımız. Takılarını birşekilde alırız da düğüne maske ile gitmemiz lazım, davetlilerin hepsi maskeli olucak diyorlar herkes uyarmı bilmiyorum. Bizde anneme-babama bile gitmedik bayramda yaşlı insanlar sebep olmayalım dedik. İnşallah herkes çok duyarlı olur.Aile buyuklerinden bir kac kisiyi hal hatir sormaya aradim. Hazir aramisken de, bayramda kendimizi yine izole edecegimizi soyledim. Onlar da cocuklarina soyler. Ne gelsinler, ne beklesinler...
Annem tedirgin oluyor, olacak...
En doğrusunu yaptınız,hem onları hem kendi sağlığınızı koruyorsunuz keşke herkes sizin gibi dusunse..Aile buyuklerinden bir kac kisiyi hal hatir sormaya aradim. Hazir aramisken de, bayramda kendimizi yine izole edecegimizi soyledim. Onlar da cocuklarina soyler. Ne gelsinler, ne beklesinler...
Annem tedirgin oluyor, olacak...
Offf çok üzüldümBugün yaklaşık 8 10 yıl önceki öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım
Bir kaç yıldır kanser hastasıydı
YaaaaBugün yaklaşık 8 10 yıl önceki öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım
Bir kaç yıldır kanser hastasıydı
Amin canım amin henüz 20 21 yaşında idiOfff çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin ailesine de sabir versin,çok zor...