Hayırlısı olsun inşallah seneye ortalık düzelirde siz de bizlerde rahat rahat gezeriz.Karadeniz Yaylalar turu varmis. 3 gece Rize, 1 gece Artvin konaklamali. Icim gitti...Esim benden onay bekledi, cesaret edemedim. Bu sene sabredelim, insaallah seneye gideriz dedim. Az once aradi, son kararin mi, rezervasyonu iptal edecegim diye, et dedim...
Valla aynı benBu sıcaklardan hiç bir ev işi yapacak halim yok bir oraya bir buraya uzanıp duruyorum tembellik tavan bende
Abla inşaallah sizler için en uygun bor zamanda Allah nasip etsin.Karadeniz Yaylalar turu varmis. 3 gece Rize, 1 gece Artvin konaklamali. Icim gitti...Esim benden onay bekledi, cesaret edemedim. Bu sene sabredelim, insaallah seneye gideriz dedim. Az once aradi, son kararin mi, rezervasyonu iptal edecegim diye, et dedim...
Ay oyuncaklar çocuklarımıza kim bilir nasıl zarar verici nitelikteO kadar sıcak ki sicaktan oyuncaklardan plastik kokusu geliyor,her seferinde mutfağa koşuyorum bişey mi unuttum ocakta diye
Çeyrek parası biriktirdikçe artiyor
Merhaba canımNasılsınız hanımlar neler yapıyorsunuz, pek sessiz kalmış buralar yemeğimi yaptım bulaşıklar yerleştirildi bitki çayımı aldım sizleri okumaya geldim.
Ellerine sağlık canım afiyet olsun. Bu sefer olmazsa diğer yaptığında istediğin gibi olur yapa yapa elin alışır. Ben hiç denemedim bileMerhaba canım
Bugün boşnak böreği yapmaya çalıştım ama bence başarılı olamadım
Yenmiyecek şekilde değil ama üzerinde gayret gösterip çalışmam lazım
Bu sene korona zamanında oklava ile hamur açmayı öğrendim bu yaşıma geldim hamur açmak için hiç vakit ayırmadımEllerine sağlık canım afiyet olsun. Bu sefer olmazsa diğer yaptığında istediğin gibi olur yapa yapa elin alışır. Ben hiç denemedim bile
AynenAy oyuncaklar çocuklarımıza kim bilir nasıl zarar verici nitelikte
Oğlanları büyütürken hep düşünürdüm
İnsanın genzini yakan bir koku
Maşallah canım ellerine sağlık gayet güzel görünüyor tadı da güzeldir elbetBu sene korona zamanında oklava ile hamur açmayı öğrendim bu yaşıma geldim hamur açmak için hiç vakit ayırmadım
Eki Görüntüle 2659756 Eki Görüntüle 2659757 Eki Görüntüle 2659758 Eki Görüntüle 2659759
Şimdi bu şekilde açabiliyorum
Ama oklavasız elde de açmak istiyorum
Çeyrek parası biriktirdikçe artiyor
Boyle giderse gram alabileceğiz sanırım
Çok moral bozucu bu yükselişler degil mi
Maalesef paramızın alım gücü düşüyorÇok moral bozucu bu yükselişler degil mi
Evet o zamanları da okudum maşallah içinizde ne cevher varmış dedim.Bu sene korona zamanında oklava ile hamur açmayı öğrendim bu yaşıma geldim hamur açmak için hiç vakit ayırmadım
Eki Görüntüle 2659756 Eki Görüntüle 2659757 Eki Görüntüle 2659758 Eki Görüntüle 2659759
Şimdi bu şekilde açabiliyorum
Ama oklavasız elde de açmak istiyorum