Acur muuuIyi akşamlar hanımlar
Çok şükür toparladım bugün daha iyiyim.
Ama sıcaklar beni mahwetti,yazı hiç sevmiyorum,ben kışı severim.
Bugün eşim 5 kg acur almış turşu kurdumbakalım tutacakmı.
Kuaförden bahsetmişsiniz,
Bende şu dönemde hiç gitmedim.
Saçımı kendim öne alarak kesiyorum zaten saçım hızlı uzar.boya hiç yapmadım beyazım yok henûz
Kaş bıyık da kendim hallediyorum.
Teşekkürler canımAcur muuuafiyet olsun
İnşaallah tutar kütür kütürTeşekkürler canım
Tutar mı tutmaz mı orası meçhul
Fikir istiyorum...
Bir miktar altınım var hesapta , en geç iki aya aracimiz teslim olacak.O altıni da arac için kullanacağım.
Şuan altın yuksek bu fiyattan bozarsam kârim olacak.
Şimdi bozsam mi beklesem mi bilemedim,ne dersiniz?
Inşallahİnşaallah tutar kütür kütür
3 gündür garip bir şekilde yükselişte
Bilemedim içimden bir his böyle devam edecek diyor ama yatırım uzmanı değilim:)
❤Bu yukselis bana devam etmeyecek gibi geliyor nedensebozup karla çıkayım diyorum ama 2 ay var daha diye beklemek de makul görünüyor
Yarısı olayı mantıklı aslında yarın bakayım piyasaya bı karar vereyimRisk al olmazsa yüzde 50 50
Yarısını bozdur yarısi kalsin
Evet ben kesin yatırım uzmanı değilim:)
Ne desem boş canımFikir istiyorum...
Bir miktar altınım var hesapta , en geç iki aya aracimiz teslim olacak.O altıni da arac için kullanacağım.
Şuan altın yuksek bu fiyattan bozarsam kârim olacak.
Şimdi bozsam mi beklesem mi bilemedim,ne dersiniz?
Hoşbulduk Özrengin. Güzel temennileriniz içinde Amin. Bende sizin gibi Egenin incisi İzmirin mütevazi bir ilçesinde yaşamaktayım. Evliyim 2 kız evladım var. Rabbim hepimizin evlatlarını bagışlasın. 4 yıl önce işimden ayrıldım. Çalışmıyorum ev hanımıyım. Tasarruf ve birikim topiklerini çok seviyorum.Hoşgeldin canım
Rabbim hepimize sağlık huzur ömür versin de yazalım inşaallah
Sen de kendinden bahseder misin ? Tanışalım
Hoşbulduk cantorun.
Tekrar hoşgeldin canımHoşbulduk Özrengin. Güzel temennileriniz içinde Amin. Bende sizin gibi Egenin incisi İzmirin mütevazi bir ilçesinde yaşamaktayım. Evliyim 2 kız evladım var. Rabbim hepimizin evlatlarını bagışlasın. 4 yıl önce işimden ayrıldım. Çalışmıyorum ev hanımıyım. Tasarruf ve birikim topiklerini çok seviyorum.
Hoşbulduk cantorun.
Aynen kesin birşey söylemek mümkün değil tâbiNe desem boş canım
Gönül ister ki altınları şimdi satsak hemen düşse tekrar alsak ama
Bir topikte (belki de burada)altının ay ortasinda düşeceği ihtimalinden söz edilmişti, ekonomistlerin yorumuymus.Ben şahsen biraz da onun için Gr yapma işini 15 inden sonraya sakladim.ama yine sadece bir varsayım bu,ne desek boş ciddenAynen kesin birşey söylemek mümkün değil tâbi