Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Cok yakin da olsa dugunlere gitmeyi dusunmuyorum. Hediyelerini de nakit olarak hesaplarina yollarim...
Annemi korumak icin inanin evde bile sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Abim 4 aydan beri ilk defa gelmisti, maskeyle balkonda oturdu da annem yine tedirgin oldu. 5 dk sonra odasina gecti...
Hastanelerdeki hastalarin yalnizligi onu tedirgin ediyor. Cekingen, sessiz bir kadindir. Oralarda tek basina kalmaktan, derdini anlatamamaktan korkuyor. Tedbir bizden, takdir Allah'tan...

Kıyamam teyzeme Allah korusun

Selam kızlar,
Mekanları cennet olsun inşallah, rabbim sabırlar versin inşallah.
Bizim de düğünlerimiz var, nasıl olacak bilemiyorum,
Bayram da yaklaşıyor,
Bulunduğumuz yerde vakalar artıyor sürekli
Akşam patatesli köfte, bol yeşillik, içecek vardı
Yarın mücver düşünüyorum yine yeşillik belki salata olarak.

Boyle giderse bayramda kisitlamalar gelir diye dusunuyorum...

Selam canlar, iyisiniz insallah. Allah aramizdan ayrilan canlara rahmet etsin. Kalanlarada sabir versin. Cok zor.
Varyemez , böregin cok güzel görünüyor eline saglik.

Bu gün Benim icin harcamasiz gecti, pazartesiye kadar alisverise cikmamayi düsünüyorum belki süt ekmek alinir. Cocuklar uyudu, ev toplandi simdi keyif zamani.

Amin canım
Teşekkür ederim tadı da çok güzel bir börek tarif sahibi beranın tatlı dünyası

Bugün benim için de harcamasız bir gündü

Allah hastalara ve hasta yakınlarına şifalar versin yardımcıları olsun. Tedbirlere elimizden geldiğince dikkat edelim ki vakalar artmasın kimsenin canı yanmasın.

Allah hastalara ve hasta yakınlarına şifalar versin yardımcıları olsun. Tedbirlere elimizden geldiğince dikkat edelim ki vakalar artmasın kimsenin canı yanmasın.
Kendi kisitlamalarimizi kendimiz uygulayacagiz, baska caresi yok.
Gecen gun eski komsum gelmek istedi, acikca kabul edemeyecegimi soyledim.
Yapacak bir sey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…