Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Karadeniz Yaylalar turu varmis. 3 gece Rize, 1 gece Artvin konaklamali. Icim gitti...Esim benden onay bekledi, cesaret edemedim. Bu sene sabredelim, insaallah seneye gideriz dedim. Az once aradi, son kararin mi, rezervasyonu iptal edecegim diye, et dedim...🤷‍♀️
Hayırlısı olsun inşallah seneye ortalık düzelirde siz de bizlerde rahat rahat gezeriz.

Karadeniz Yaylalar turu varmis. 3 gece Rize, 1 gece Artvin konaklamali. Icim gitti...Esim benden onay bekledi, cesaret edemedim. Bu sene sabredelim, insaallah seneye gideriz dedim. Az once aradi, son kararin mi, rezervasyonu iptal edecegim diye, et dedim...🤷‍♀️
Abla inşaallah sizler için en uygun bor zamanda Allah nasip etsin.🙂

Düne göre hava nispeten iyi ama gene de sıcak
Yağmur verse de Rabbim hayırlı taraftan ortalık serinlese.

Akşam menümde tasarladıklarım

Sebzeli Hindi haşlama (havuç soğan patates biber )
Nohutlu pirinç pilavı
Vişne kompostosu
Yoğurt
3 kaşık tatlısı

O kadar sıcak ki sicaktan oyuncaklardan plastik kokusu geliyor,her seferinde mutfağa koşuyorum bişey mi unuttum ocakta diye 😝
Ay oyuncaklar çocuklarımıza kim bilir nasıl zarar verici nitelikte 🤷‍♀️
Oğlanları büyütürken hep düşünürdüm
İnsanın genzini yakan bir koku 😖

Screenshot_20200708-152648_Harem Altn.jpg

Nasılsınız hanımlar neler yapıyorsunuz, pek sessiz kalmış buralar yemeğimi yaptım bulaşıklar yerleştirildi bitki çayımı aldım sizleri okumaya geldim.
Merhaba canım
Bugün boşnak böreği yapmaya çalıştım ama bence başarılı olamadım
Yenmiyecek şekilde değil ama üzerinde gayret gösterip çalışmam lazım 🤭🤭🤭

Merhaba canım
Bugün boşnak böreği yapmaya çalıştım ama bence başarılı olamadım
Yenmiyecek şekilde değil ama üzerinde gayret gösterip çalışmam lazım 🤭🤭🤭
Ellerine sağlık canım afiyet olsun. Bu sefer olmazsa diğer yaptığında istediğin gibi olur yapa yapa elin alışır. Ben hiç denemedim bile😄

Ellerine sağlık canım afiyet olsun. Bu sefer olmazsa diğer yaptığında istediğin gibi olur yapa yapa elin alışır. Ben hiç denemedim bile😄
Bu sene korona zamanında oklava ile hamur açmayı öğrendim bu yaşıma geldim hamur açmak için hiç vakit ayırmadım

20200610_193544.jpg
20200610_192228.jpg
20200610_185024.jpg
20200610_173223.jpg

Şimdi bu şekilde açabiliyorum
Ama oklavasız elde de açmak istiyorum 🙂

X