- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
En korktuğum şeydir evlat acısıBugün yaklaşık 8 10 yıl önceki öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım
Bir kaç yıldır kanser hastasıydı
Rabbim kimseye yaşatmasın,hepimizin çocuklarını korusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En korktuğum şeydir evlat acısıBugün yaklaşık 8 10 yıl önceki öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım
Amin canımYaaaa ölüm haberleri beni çok üzüyor,hele ki genç ise...Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabırlar diliyorum
Amin canımEn korktuğum şeydir evlat acısı
Gencecikmiş daha...Amin canım amin henüz 20 21 yaşında idi
Rabbim evlatlarımızla,atalarımızla imtihan etmesin
Yavrum çok efendi biriydi.
Cok yakin da olsa dugunlere gitmeyi dusunmuyorum. Hediyelerini de nakit olarak hesaplarina yollarim...Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama düğünler var onları nasıl yaparız çok yakınlarımız. Takılarını birşekilde alırız da düğüne maske ile gitmemiz lazım, davetlilerin hepsi maskeli olucak diyorlar herkes uyarmı bilmiyorum. Bizde anneme-babama bile gitmedik bayramda yaşlı insanlar sebep olmayalım dedik. İnşallah herkes çok duyarlı olur.
Kıyamam teyzeme Allah korusunCok yakin da olsa dugunlere gitmeyi dusunmuyorum. Hediyelerini de nakit olarak hesaplarina yollarim...
Annemi korumak icin inanin evde bile sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Abim 4 aydan beri ilk defa gelmisti, maskeyle balkonda oturdu da annem yine tedirgin oldu. 5 dk sonra odasina gecti...
Hastanelerdeki hastalarin yalnizligi onu tedirgin ediyor. Cekingen, sessiz bir kadindir. Oralarda tek basina kalmaktan, derdini anlatamamaktan korkuyor. Tedbir bizden, takdir Allah'tan...
Benim de kizimin ogrencisi bugun vefat etmis. 1 yildir lenfomadan tedavi oluyordu...Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin.Yaaaa ölüm haberleri beni çok üzüyor,hele ki genç ise...Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabırlar diliyorum
Amin ablacımBenim de kizimin ogrencisi bugun vefat etmis. 1 yildir lenfomadan tedavi oluyordu...Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin.
Boyle giderse bayramda kisitlamalar gelir diye dusunuyorum...Selam kızlar,
Mekanları cennet olsun inşallah, rabbim sabırlar versin inşallah.
Bizim de düğünlerimiz var, nasıl olacak bilemiyorum,
Bayram da yaklaşıyor,
Bulunduğumuz yerde vakalar artıyor sürekli
Akşam patatesli köfte, bol yeşillik, içecek vardı
Yarın mücver düşünüyorum yine yeşillik belki salata olarak.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine sabırlar versin.Bugün yaklaşık 8 10 yıl önceki öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım
Amin canımEn korktuğum şeydir evlat acısı
Amin canımSelam canlar, iyisiniz insallah. Allah aramizdan ayrilan canlara rahmet etsin. Kalanlarada sabir versin. Cok zor.
Varyemez , böregin cok güzel görünüyor eline saglik.
Bu gün Benim icin harcamasiz gecti, pazartesiye kadar alisverise cikmamayi düsünüyorum belki süt ekmek alinir. Cocuklar uyudu, ev toplandi simdi keyif zamani.
Amin inşaallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine sabırlar versin.
Amin.Allah rahmet eylesin.Benim de kizimin ogrencisi bugun vefat etmis. 1 yildir lenfomadan tedavi oluyordu...Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin.
Allah hastalara ve hasta yakınlarına şifalar versin yardımcıları olsun. Tedbirlere elimizden geldiğince dikkat edelim ki vakalar artmasın kimsenin canı yanmasın.Cok yakin da olsa dugunlere gitmeyi dusunmuyorum. Hediyelerini de nakit olarak hesaplarina yollarim...
Annemi korumak icin inanin evde bile sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Abim 4 aydan beri ilk defa gelmisti, maskeyle balkonda oturdu da annem yine tedirgin oldu. 5 dk sonra odasina gecti...
Hastanelerdeki hastalarin yalnizligi onu tedirgin ediyor. Cekingen, sessiz bir kadindir. Oralarda tek basina kalmaktan, derdini anlatamamaktan korkuyor. Tedbir bizden, takdir Allah'tan...
Kendi kisitlamalarimizi kendimiz uygulayacagiz, baska caresi yok.Allah hastalara ve hasta yakınlarına şifalar versin yardımcıları olsun. Tedbirlere elimizden geldiğince dikkat edelim ki vakalar artmasın kimsenin canı yanmasın.
Çok üzüldüm, Allah rahmetiyle muamele etsin,kalanlara sabır versinAmin canım amin henüz 20 21 yaşında idi
Rabbim evlatlarımızla,atalarımızla imtihan etmesin
Yavrum çok efendi biriydi.