Hayır piyasayı bekleyim dedim dün malum bugün baktım
Amin canim amin...Öyle bir zamanki insan insandan kaçıyor,bana kıyameti hatırlatıyor bunlar , ön prova gibi,kimsenin kimseyi tanımak istemeyeceği o gün
Allah hepimize rahmetiyle muamele etsin,bizi evlatlarimizla yakınlarımızla imtihan etmesin
Yazdıklarınizi okurken hüzünlendim ,gencecik insanların vefatı ...
Allah yardımcımiz olsn.
Hayırlı geceler, aminAllah rahatlik versin kizlar...
Yarina uyanmayi Rabbim hepimize nasip etsin.
Allah rahatlik versin kizlar...
Yarina uyanmayi Rabbim hepimize nasip etsin.
Amin. Hayırlı geceler
Amin Allah razı olsun canımÇok üzüldüm, Allah rahmetiyle muamele etsin,kalanlara sabır versin
HarikaHayır piyasayı bekleyim dedim dün malum bugün baktımfikrim değişti bekleyeceğim
Amin canım.Öyle bir zamanki insan insandan kaçıyor,bana kıyameti hatırlatıyor bunlar , ön prova gibi,kimsenin kimseyi tanımak istemeyeceği o gün
Allah hepimize rahmetiyle muamele etsin,bizi evlatlarimizla yakınlarımızla imtihan etmesin
Yazdıklarınizi okurken hüzünlendim ,gencecik insanların vefatı ...
Allah yardımcımiz olsn.
İyi uykularAllah rahatlık versin canlar
Güzel rüyalar
Aminnn Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabırlar versinBenim de kizimin ogrencisi bugun vefat etmis. 1 yildir lenfomadan tedavi oluyordu...Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin.
Sizin gibi düşünüyorum ama gitmezsem olmaz eşimin çok genç yaşta kaybettiği abisinin oğlu eşim alınır. Öksüz sevindirecegiz dedi bana, esnaf dükkanı var yegeninin dükkanında verelim dedim altınını eşim öyle deyince bir daha tekilf edemedim Cantoruncun herkes kendi karantinasını saglasa keşke. Kızınıza nacizane taziyelerimi iletirmisin Allah rahmet eylesin güzel evlada Rabbim hiç birimize evlat acısı ile sınamasın.Cok yakin da olsa dugunlere gitmeyi dusunmuyorum. Hediyelerini de nakit olarak hesaplarina yollarim...
Annemi korumak icin inanin evde bile sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Abim 4 aydan beri ilk defa gelmisti, maskeyle balkonda oturdu da annem yine tedirgin oldu. 5 dk sonra odasina gecti...
Hastanelerdeki hastalarin yalnizligi onu tedirgin ediyor. Cekingen, sessiz bir kadindir. Oralarda tek basina kalmaktan, derdini anlatamamaktan korkuyor. Tedbir bizden, takdir Allah'tan...