Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Trendyol siparisimi iptal etmis. Riskli bulmusmus. Ne alakasi var acaba? Yeniden siparis vereyim dedim, hem fiyatlar yukari cikmis, hem urunler azalmis. Stoklarin takibini yapamadik demiyorlar da, siparisinizi riskli bulduk diyorlar...

Cuzdan kumbaraya toplamda 55 tl koydum. Esim de ortada kumbara olmadigi icin vestiyer rafina birakmis, 30 tl...

Birikimlerimiz bereketli olsun...

Son düzenleme:
Kuafor ihtiyacim had safhada. Ama halâ cesaret edip gidemiyorum. Gidemiyor olmamin tek olumlu yani, aylardir kuafor gideri diye bir kalemin kalmamis olmasi...
Sizler gidiyor musunuz?
Gelinimiz kuaförlük bölümü mezunu çalışmıyor ev hanımlığını tercih etti, boya ve kesimi o yapıyor. Ağda kendim hallediyorum kaş bıyık yok.

Gelinimiz kuaförlük bölümü mezunu çalışmıyor ev hanımlığını tercih etti, boya ve kesimi o yapıyor. Ağda kendim hallediyorum kaş bıyık yok.
Ne guzel kismetliymisiniz...
Agda degil de, sac kesimi, kas sıkıntı oldu. Bursada vaka artisi cok yuksek ve kuaforum de en sorunlu bolgelerden birinde...

Kuafor ihtiyacim had safhada. Ama halâ cesaret edip gidemiyorum. Gidemiyor olmamin tek olumlu yani, aylardir kuafor gideri diye bir kalemin kalmamis olmasi...
Sizler gidiyor musunuz?

Korona öncesi saçlarımı kısacık kestirtmiştim
Boya sorunum yok soya çekim olsa gerek saçlarımda beyazlık yok
Birkaç sene önce lazere gitmiştim
Bıyık bölgesini üniversitedeyken iğneli epilasyon yaptırtmıştım
Kaşlarımı almıyorum kendim alabilirim

Ben de arada niyeti bozuyorum, makineyle sacima dalasim geliyor...

Varyemez
Merhaba hanımlar topiğinizi takipteyim, bende temmuz-2020 aralık-2020'ye kadar olan da Allah ömür verdikçe birikime katılamak istiyorum. Çok tatlı sohbetiniz var. Okurken sizleri dudagımın hemen kıvrılıp güldüğüme şahitlik ediyorum. Hep burda olun ve hep yazın. Günlük maceralarınızı okurken bende keyif alıyorum.

Hoş geldiniz, bende sizi zevkle okuyorum. Allah hep güldürsün inşallah .

Bende henuz hiç gidemedim ,ve ihtiyacım var, bayramdan önce gitmek istiyorum ama gidemem biliyorum
Sizler gidiyor musunuz?

Hoşgeldiniz Siz de yazın ben de yazılanları okurken çok keyif alıyorum

Büyük sans ya ben 18 den beri beyazlara sahibim,öyle çok değil ama yine de hiç olmasa güzel olurdu

Hoşgeldin canım

Rabbim hepimize sağlık huzur ömür versin de yazalım inşaallah

Sen de kendinden bahseder misin ? Tanışalım

Fikir istiyorum...
Bir miktar altınım var hesapta , en geç iki aya aracimiz teslim olacak.O altıni da arac için kullanacağım.
Şuan altın yuksek bu fiyattan bozarsam kârim olacak.
Şimdi bozsam mi beklesem mi bilemedim,ne dersiniz?

Iyi akşamlar hanımlar
Çok şükür toparladım bugün daha iyiyim.
Ama sıcaklar beni mahwetti,yazı hiç sevmiyorum,ben kışı severim.

Bugün eşim 5 kg acur almış turşu kurdumbakalım tutacakmı.

Kuaförden bahsetmişsiniz,
Bende şu dönemde hiç gitmedim.
Saçımı kendim öne alarak kesiyorum zaten saçım hızlı uzar.boya hiç yapmadım beyazım yok henûz
Kaş bıyık da kendim hallediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…