Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dunku pişirdigim Fasulye bitmedi (Dün 1 öğün yedim,bugün akşam eşimle yedik, yiyecek kadarını ısıttım),yarın öğlen yeşil biber ile yerim.
Akşam için yemek yapmam lazım..
Borulceyi haşlayıp tuz, yağ,limon koyup yemeyi cook severim, yanında kuru soganla hele...

Oglan 05.30 da uyandı bu sabahDolayısıyla saatler ilerlemiyor.Madem öyle 8.30 gibi evden çıkalım dedim,önce pazara uğradık oradan da yetişkinler için olan parka gittik,güvercin kovaladik yürüdük filan.
Pazardan Patates,domates,salatalik,limon,bamya, soğan,havuc, mısır,maydanoz aldım.55 TL den kalan 20 TL ,onunla da su alırım.Ekmek yerine bazlama yapmaya karar verdim bir süre.15 ine kadar alışveriş yapmama gerek olmaz gibi,belki daha da.
Oğlanı uyuttum şimdi,erken uyanınca ogleni beklemedim artık.Ev darmadağınık nereden başlasam bilemiyorum Sebzeleri yıkayayim sonra da oyuncakları toplayayim

Erkenden kalktım
Çamaşır katladım yerleştirdim.
ufak oğlanla kahvaltımızı yaptık
Sonra büyük oğlanı diğer evden aldım pazara gittik , annemin alışverişlerini de yaptık
Büyük oğlanla biraz turladık
Anneme siparişlerini bıraktık.
Eve geldik kuzuma güzel bir kahvaltı hazırladım
Biraz sohbet muhabbet ettik

Pazardan
2 kg bezelye 10 tl (kış hazırlığı)
2 kg vişne 10 tl (kış hazırlığı)
1/2 kg incir 5 tl
1 kg kayısı 10 tl
1 kg şeftali 5 tl
2.5 kg patates 5 tl

Toplam 45 tl tuttu

Haftalık mutfak için 25 tl
Kış hazırlığı 20 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…