Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelinimiz kuaförlük bölümü mezunu çalışmıyor ev hanımlığını tercih etti, boya ve kesimi o yapıyor. Ağda kendim hallediyorum kaş bıyık yok.Kuafor ihtiyacim had safhada. Ama halâ cesaret edip gidemiyorum. Gidemiyor olmamin tek olumlu yani, aylardir kuafor gideri diye bir kalemin kalmamis olmasi...
Sizler gidiyor musunuz?
Ne guzel kismetliymisiniz...Gelinimiz kuaförlük bölümü mezunu çalışmıyor ev hanımlığını tercih etti, boya ve kesimi o yapıyor. Ağda kendim hallediyorum kaş bıyık yok.
Kuafor ihtiyacim had safhada. Ama halâ cesaret edip gidemiyorum. Gidemiyor olmamin tek olumlu yani, aylardir kuafor gideri diye bir kalemin kalmamis olmasi...
Sizler gidiyor musunuz?
Ben de arada niyeti bozuyorum, makineyle sacima dalasim geliyor...Korona öncesi saçlarımı kısacık kestirtmiştim
Boya sorunum yok soya çekim olsa gerek saçlarımda beyazlık yok
Birkaç sene önce lazere gitmiştim
Bıyık bölgesini üniversitedeyken iğneli epilasyon yaptırtmıştım
Kaşlarımı almıyorum kendim alabilirim
Allah razı olsun sizlerden ve bütün dostlardan.Ne guzel kismetliymisiniz...
Agda degil de, sac kesimi, kas sıkıntı oldu. Bursada vaka artisi cok yuksek ve kuaforum de en sorunlu bolgelerden birinde...
Hoş geldiniz, bende sizi zevkle okuyorum. Allah hep güldürsün inşallah .Varyemez
Merhaba hanımlar topiğinizi takipteyim, bende temmuz-2020 aralık-2020'ye kadar olan da Allah ömür verdikçe birikime katılamak istiyorum. Çok tatlı sohbetiniz var. Okurken sizleri dudagımın hemen kıvrılıp güldüğüme şahitlik ediyorum. Hep burda olun ve hep yazın. Günlük maceralarınızı okurken bende keyif alıyorum.
Kuafor ihtiyacim had safhada. Ama halâ cesaret edip gidemiyorum. Gidemiyor olmamin tek olumlu yani, aylardir kuafor gideri diye bir kalemin kalmamis olmasi...
Sizler gidiyor musunuz?
Hoşgeldiniz Siz de yazın ben de yazılanları okurken çok keyif alıyorumVaryemez
Merhaba hanımlar topiğinizi takipteyim, bende temmuz-2020 aralık-2020'ye kadar olan da Allah ömür verdikçe birikime katılamak istiyorum. Çok tatlı sohbetiniz var. Okurken sizleri dudagımın hemen kıvrılıp güldüğüme şahitlik ediyorum. Hep burda olun ve hep yazın. Günlük maceralarınızı okurken bende keyif alıyorum.
Büyük sans ya ben 18 den beri beyazlara sahibim,öyle çok değil ama yine de hiç olmasa güzel olurduKorona öncesi saçlarımı kısacık kestirtmiştim
Boya sorunum yok soya çekim olsa gerek saçlarımda beyazlık yok
Birkaç sene önce lazere gitmiştim
Bıyık bölgesini üniversitedeyken iğneli epilasyon yaptırtmıştım
Kaşlarımı almıyorum kendim alabilirim
Hoş geldiniz, bende sizi zevkle okuyorum. Allah hep güldürsün inşallah ❤.
Teşekkür ederim hanımlar sagolun.Hoşgeldiniz Siz de yazın ben de yazılanları okurken çok keyif alıyorum
Hoşgeldin canımVaryemez
Büyük sans ya ben 18 den beri beyazlara sahibim,öyle çok değil ama yine de hiç olmasa güzel olurdu