Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba canım 🥰 Keyfim bi iyi bi kötü malum koca kişisine kızgınlığım geçmedi.Onun dışında çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın ?

Borçların büyük bir kısmını bitireceğiz Allahın izniyle.🤲🤲 Mecbur eve birşeyler alınıyor .Hiç almasak çabuk biterde.Bu ayın 15 i gelmek bilmiyor bi türlü .Gün gün sayıyorum Ayın 9 u kaldı 6 gün 😄

Dün maaşı öğrendim arkadaşlardan .52.000 yatacakmış.45.000 tl sini kredi kartına yatıracağım birde 7.500 tl konut kredimi ödeyebilirsem yeter.Elde kaldı gene sıfır😁

Kocama çok kızgınım mümkün mertebe eve birşey almayacağım.

4 şubattan beri akşam sofrasına oturmuyor. Ona yemekte bırakmıyorum ,yemeğe çağırmıyorumda, kahvaltımıda ayrı yapıyorum.

Bu sabahta sepet gösterdim.Çamaşırlarını buraya at bundan sonra çamaşırlarını kendin yıkarsın dedim.

Anneside değilim hizmetçiside .Ne kadar köfte o kadar ekmek bundan sonra

Eli ayağı tutuyor sanki başıma prens bir kendine gelsin artık

Bana bir aydınlanma geldi sanki

Merhamet duygumda yok önceden kıyamıyordum

Bana acımayana bende acımayacağım bundan sonra
İnsanın iyi duygularını da alıyorlar bu erkek cinsi 😡
45 bin kk toplam borç mu ki

penceremden penceremden Allah sana sabır eşine hidayet akıl fikir merhamet versin.Ben boşanma aşamasında biriyim.Bir ailenin sıcaklığını özlüyorum ki zaten evlilikte bir şey anlamadan yolları ayırmak zorunda kaldım.Esler gerçek manada hayat arkadaşı olacak, birbirine her konuda destek olacak ki o yuva sıcak olsun.İnsallah hatasını kabul eder, inadını kırar,senin gönlünü alır ve yoluna huzurlu bir şekilde devam edersin.Bazen silkelemek gerekiyor bunları

Teşekkür ederim canim

Babasına yolla😂

Bende çok inatçıyım ama inadın bile adabı vardır hakettiyse karşıdaki inatlasirim ama öyle böyle bir inat değil doğduğuna pişman olur.
Erkek kardeşimle çok kavga ederdik küçükken. Bidaha sinir edersen küserim dedim. En son dayanamadım aynı odanın içinde 8 ay küstüm hiç konuşmadım. Sonra yapmadı ama iyi oldu🤣
Herkes inadımdan korkar🤣
Kiza doğum yaptım hem hamilelikte çok kilo aldım hem emzirirken. Adam laf çaktırmadan başladı yeme az ye falan diye. En son dedimki öyle bir kilo vereceğim ki özür dileyeceksin dedim. 2 ayda 15 kilo verdim oldummu çıtır🤣 hala söyler korkuyorum inadından diye. Şimdide laf etmeden bi 15 kilo daha versem ama etmiyor 🤣
Yok sen baya instmissin 🤣 senle ters düşülmez ama şu kilo inadı bende de olsa süper olur 🤣

Ya küsen erkek hiç çekilmiyor hiç sevmem erkekte küsme huyunu.

Tamam küsmek insanlara yakışmıyor ama hadi kadın arada naz niyaz yapar dozunu kaçırmadıkça batmıyor ama erkek öyle değil ya.
Hiç çekilmiyor inan .istediğini yaptirabilmek için buda bir manipülasyon yöntemi galiba

Teşekkür ederim canim

Babasına yolla😂

Bende çok inatçıyım ama inadın bile adabı vardır hakettiyse karşıdaki inatlasirim ama öyle böyle bir inat değil doğduğuna pişman olur.
Erkek kardeşimle çok kavga ederdik küçükken. Bidaha sinir edersen küserim dedim. En son dayanamadım aynı odanın içinde 8 ay küstüm hiç konuşmadım. Sonra yapmadı ama iyi oldu🤣
Herkes inadımdan korkar🤣
Kiza doğum yaptım hem hamilelikte çok kilo aldım hem emzirirken. Adam laf çaktırmadan başladı yeme az ye falan diye. En son dedimki öyle bir kilo vereceğim ki özür dileyeceksin dedim. 2 ayda 15 kilo verdim oldummu çıtır🤣 hala söyler korkuyorum inadından diye. Şimdide laf etmeden bi 15 kilo daha versem ama etmiyor 🤣
Sende de bayağı inat varmış 😊8 ay dile kolay .

penceremden penceremden Allah sana sabır eşine hidayet akıl fikir merhamet versin.Ben boşanma aşamasında biriyim.Bir ailenin sıcaklığını özlüyorum ki zaten evlilikte bir şey anlamadan yolları ayırmak zorunda kaldım.Esler gerçek manada hayat arkadaşı olacak, birbirine her konuda destek olacak ki o yuva sıcak olsun.İnsallah hatasını kabul eder, inadını kırar,senin gönlünü alır ve yoluna huzurlu bir şekilde devam edersin.Bazen silkelemek gerekiyor bunları
Sen kaç yıllık evliydin? Hatali olduğunu disunmuyor.çok yoruldum gerçekten .Evlilik anlayislarimiz çok başka .Afedersin o sırtına binecek eşek arıyor .Hem dışarıda çalışsın evi gecindirsin hem eve gelsin ev işlerini yapsın .Hem güleryüz göstersin benden de hicbirsey beklemesin ,ne para ,ne ev isi, ne gezdirme ne tatil , ne güzel söz .... Hep alayım hiç vermeyim .Bense hayatı paylasabilecegim beni düşünecek sevecek bir eş

Sen kaç yıllık evliydin? Hatali olduğunu disunmuyor.çok yoruldum gerçekten .Evlilik anlayislarimiz çok başka .Afedersin o sırtına binecek eşek arıyor .Hem dışarıda çalışsın evi gecindirsin hem eve gelsin ev işlerini yapsın .Hem güleryüz göstersin benden de hicbirsey beklemesin ,ne para ,ne ev isi, ne gezdirme ne tatil , ne güzel söz .... Hep alayım hiç vermeyim .Bense hayatı paylasabilecegim beni düşünecek sevecek bir eş
Sanırım uzun yıllardır evlisiniz iyi dayandın,hep mi böyleydi?
Fiilen 2 yıl,kağıt üzerinde 7 yıldır evliyim.5 yıldır ayrı evdeyim,davam sonuçlanmadi, sürekli gereksizce itiraz ediyor uzatıyor.
Seninkinden beterdi o emin ol.Yemek temizlik yapmışım yapmamisim umrunda değildi, yemek yapardim , genelde yemezdi dışarıdan alırdı ya da kendine salata yapardı.Temizlik yapsam unuttuğum bir yer varsa onun üzerinde dururdu yaptığımı umursamazdi vs.Daha kötü yani

penceremden penceremden eşine Allah akıl fikir hidayet versin dilerim bir an önce aklını başına alır
Yaptıkları bana hiç yabancı gelmedi yok saymalar ,küsmeler neler neler
Allah bildiği gibi yapsın en güzel yıllarımı zehir ettiler gerçi suç bende müsade ettiğim için
Ben sustukça hakkımı savunmadıkça somut çözümler aramadıkça zulümleri daha da arttı Allah sorsun haklarımı

Sen kaç yıllık evliydin? Hatali olduğunu disunmuyor.çok yoruldum gerçekten .Evlilik anlayislarimiz çok başka .Afedersin o sırtına binecek eşek arıyor .Hem dışarıda çalışsın evi gecindirsin hem eve gelsin ev işlerini yapsın .Hem güleryüz göstersin benden de hicbirsey beklemesin ,ne para ,ne ev isi, ne gezdirme ne tatil , ne güzel söz .... Hep alayım hiç vermeyim .Bense hayatı paylasabilecegim beni düşünecek sevecek bir eş kadir kıymet bilmiyor maalesef
Sanırım uzun yıllardır evlisiniz iyi dayandın,hep mi böyleydi?
Fiilen 2 yıl,kağıt üzerinde 7 yıldır evliyim.5 yıldır ayrı evdeyim,davam sonuçlanmadi, sürekli gereksizce itiraz ediyor uzatıyor.
Seninkinden beterdi o emin ol.Yemek temizlik yapmışım yapmamisim umrunda değildi, yemek yapardim , genelde yemezdi dışarıdan alırdı ya da kendine salata yapardı.Temizlik yapsam unuttuğum bir yer varsa onun üzerinde dururdu yaptığımı umursamazdi vs.Daha kötü yani
Ne desek bu mendeburlara 😡🤬buluyorlar da bunuyorlar simariklik resmen.benimki yemek yapmaz bir tek kahvaltıda salata yapar yumurta kırar.cok zorda kalsa makarna pişirir patates kizartir akşam yemeğinde eline sağlık derdi. yemek ayırt etmez yerdi ama evdeyse bulasiklar tezgahta akşama kadar bekler bu kadın yorulmus evdeyken sunlarida makinaya dizeyim makinadakileri kaldirayim demez yemek zaten yapmaz .temizlik yaparken şunun ucundanda ben tutayım demez .köşe yastığı gibi yayılır seyreder .yeminle evden kovmalik.iyiki yol yakınken evleri ayirmissin.vunlar için ömür tüketmeye gerek yokmuş

penceremden penceremden eşine Allah akıl fikir hidayet versin dilerim bir an önce aklını başına alır
Yaptıkları bana hiç yabancı gelmedi yok saymalar ,küsmeler neler neler
Allah bildiği gibi yapsın en güzel yıllarımı zehir ettiler gerçi suç bende müsade ettiğim için
Ben sustukça hakkımı savunmadıkça somut çözümler aramadıkça zulümleri daha da arttı Allah sorsun haklarımı
Kocaman bir aminnnn🙏🙏🙏dilimde tüy bitti anlat anlat yoruldum .Keskede annemi dinlemeyip kocamı kapıya koysaymişim .hiç merhamet etmiyorlar bizde vicdan varda onlarda yok maalesef

Ne desek bu mendeburlara 😡🤬buluyorlar da bunuyorlar simariklik resmen.benimki yemek yapmaz bir tek kahvaltıda salata yapar yumurta kırar.cok zorda kalsa makarna pişirir patates kizartir akşam yemeğinde eline sağlık derdi. yemek ayırt etmez yerdi ama evdeyse bulasiklar tezgahta akşama kadar bekler bu kadın yorulmus evdeyken sunlarida makinaya dizeyim makinadakileri kaldirayim demez yemek zaten yapmaz .temizlik yaparken şunun ucundanda ben tutayım demez .köşe yastığı gibi yayılır seyreder .yeminle evden kovmalik.iyiki yol yakınken evleri ayirmissin.vunlar için ömür tüketmeye gerek yokmuş
Normal şartlarda yemediği şeyi zaten yapmıyordum ama adam sırf benim canımı sıkmak için yemek ayırıyordu.O kadar üzülüyordum ki ben yemek yaptığım halde kendjne salata yapıp farklı bir zamanda yemesine ya da çiğ köfte alıp gelmesine..Bunu son aylarda her gün yapar olmuştu, saygısızlık resmen

E bunları kendin yaparsan ona ne gerek var

X