- 28 Aralık 2023
- 4.887
- 13.157
Programın güzelmiş ablacım yarım gün çalışmak yormaz insanıNeyseki önümüzdeki hafta yeni programa göre cuma hariç yarım gün hatta perşembe günü dersim saat 10.25 ten 12.55 e kadar
Sadece cuma günü tam gün ve de nöbetçiyim ama o gün 2 saat boş dersim var iyi oluyor boş saatler dinleniyorum
Çocuk yapmak dışında adama gerek yokE bunları kendin yaparsan ona ne gerek var
Müdürün başının etini biraz yemiş olabilirimProgramın güzelmiş ablacım yarım gün çalışmak yormaz insanı
Ahaha doğru diyorsun vallaÇocuk yapmak dışında adama gerek yok
hem kendi yapmıyor hemde yapılanı beğenmiyor .ayıp gerçekten hiçNormal şartlarda yemediği şeyi zaten yapmıyordum ama adam sırf benim canımı sıkmak için yemek ayırıyordu.O kadar üzülüyordum ki ben yemek yaptığım halde kendjne salata yapıp farklı bir zamanda yemesine ya da çiğ köfte alıp gelmesine..Bunu son aylarda her gün yapar olmuştu, saygısızlık resmen
Hak verilmez alınır durumu var ülkemizde ağlamayana emzik yok iyi yapmışsınMüdürün başının etini biraz yemiş olabilirim
Zaten çocuk marketten filan alınan birşey olsa iş çok kolay o zamanAhaha doğru diyorsun valla
Ben ağlamıyorum anasını ağlatıyorum müdürünHak verilmez alınır durumu var ülkemizde ağlamayana emzik yok iyi yapmışsın
Bizde branşların bir günü boş oluyor genelde senin de olabilirdi aslında yarım günler yerineNeyseki önümüzdeki hafta yeni programa göre cuma hariç yarım gün hatta perşembe günü dersim saat 10.25 ten 12.55 e kadar
Sadece cuma günü tam gün ve de nöbetçiyim ama o gün 2 saat boş dersim var iyi oluyor boş saatler dinleniyorum
Ooooo bu daha güzel djdjdjjdBen ağlamıyorum anasını ağlatıyorum müdürün
Tatlım olabilirdi ben tam boş gün istemiyorum okul ev arası 2 km yani 2 dk ben her gün gezmeye gider gibi gidip gelmek istiyorumBizde branşların bir günü boş oluyor genelde senin de olabilirdi aslında yarım günler yerine
Kendi kasinmis derler bizim orada. layigini bulmuş dıs kapiyi göstermissinNormal şartlarda yemediği şeyi zaten yapmıyordum ama adam sırf benim canımı sıkmak için yemek ayırıyordu.O kadar üzülüyordum ki ben yemek yaptığım halde kendjne salata yapıp farklı bir zamanda yemesine ya da çiğ köfte alıp gelmesine..Bunu son aylarda her gün yapar olmuştu, saygısızlık resmen
Bu seferde sana haksızlık olacaktı .armut piş ağzıma düş kardeşin hazıra konacakti annen zaten sana kiyamiyor arada harçlık veriyor,16 bin TL ödettirmez .Nasipse haftaya cumartesi tarla parsellenecek annem kimseden parsel parası kabul etmediğini söyledi
32000 tl ti kendisi ödeyecek
Anneme ablamın haberinin olmasına gerek yok ikimiz arasında sır kalsın ben 16 bin tl vermeyi gönül rızamla kabul ediyorum dedim hayır dedi
Inşaallah hayallerimi gerçekleştirmek nasip olurBu seferde sana haksızlık olacaktı .armut piş ağzıma düş kardeşin hazıra konacakti annen zaten sana kiyamiyor arada harçlık veriyor,16 bin TL ödettirmez .
Rabbim gönlüne göre versin canım. Baban hayatta mıInşaallah hayallerimi gerçekleştirmek nasip olur
Betonerme 80 90 metrekarelik 2 +1 bodrumsuz bir ev yaptırmak istiyorum. Bahçeye atalarımın hayrına kurdun kuşun eşin dostun yiyip sadaka olacağı meyve ağaçları dikmek istiyorum
Yetişen sebzeleri yine aynı niyetle paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum. Allah nasip etsin