Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Programın güzelmiş ablacım yarım gün çalışmak yormaz insanı

hem kendi yapmıyor hemde yapılanı beğenmiyor .ayıp gerçekten hiç

Bizde branşların bir günü boş oluyor genelde senin de olabilirdi aslında yarım günler yerine

Bizde branşların bir günü boş oluyor genelde senin de olabilirdi aslında yarım günler yerine
Tatlım olabilirdi ben tam boş gün istemiyorum okul ev arası 2 km yani 2 dk ben her gün gezmeye gider gibi gidip gelmek istiyorum
O sebeple boş günüm yok hususi bir istek benimkisi

Nasipse haftaya cumartesi tarla parsellenecek annem kimseden parsel parası kabul etmediğini söyledi
32000 tl yi kendisi ödeyecek

Anneme ablamın haberinin olmasına gerek yok ikimiz arasında sır kalsın ben 16 bin tl vermeyi gönül rızamla kabul ediyorum dedim hayır dedi

Kendi kasinmis derler bizim orada. layigini bulmuş dıs kapiyi göstermissin

Bu seferde sana haksızlık olacaktı .armut piş ağzıma düş kardeşin hazıra konacakti annen zaten sana kiyamiyor arada harçlık veriyor,16 bin TL ödettirmez .

Bu seferde sana haksızlık olacaktı .armut piş ağzıma düş kardeşin hazıra konacakti annen zaten sana kiyamiyor arada harçlık veriyor,16 bin TL ödettirmez .
Inşaallah hayallerimi gerçekleştirmek nasip olur
Betonerme 80 90 metrekarelik 2 +1 bodrumsuz bir ev yaptırmak istiyorum. Bahçeye atalarımın hayrına kurdun kuşun eşin dostun yiyip sadaka olacağı meyve ağaçları dikmek istiyorum
Yetişen sebzeleri yine aynı niyetle paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum. Allah nasip etsin

Bu hafta benim için gergin bir hafta oldu ama şükür bitti. Çocuğun hastalığı, iş ortamı vs derken... Haftanın bitmesine sayılı saatler kala da ambulans görevi çıktı Allahtan sut izinli olduğum için kuraya dahil olmadım ama martta bitiyor. Ambulansla bir yere gitmekten nefret ediyorum, kaldı ki beni ciddi anlamda araba tutar. Ve ben hemsireyim... Att varken biz niye gidiyoruz onu da anlamıyorum. Bugün bir kez daha ne kadar zor ve değer verilmeyen bir meslek seçtiğim için kendi kendimi yedim... Artık ruhen ve fizikten bitmiş durumdayım. 10 yılda bu haldeysem ilerisini düşünemiyorum... Çevremde unv hazırlanan kim varsa asla saglik okuma diyecek hale geldim neredeyse

Rabbim gönlüne göre versin canım. Baban hayatta mı Varyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…