Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Normalde gider alırdım ara ara ondan stok yaoardim .En son harcamadan sonra biraz durulsam iyi olacak en azından maaş gününe kadar

1 yıldan daha az evli kaldım, öğretmendi evet. Evlendiğimi bile unuttum ben çoktan ama burada okuduklarım, çevremde benzer sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım bazı şeyleri sık sık yeniden düşünmemi, hatırlamamı sağlıyor. Yıllarını vermiş, çocukları olan insana boşan demek kolay değil. Ancak bi yandan da ömür kıymetli, ruh sağlığımız her şeyden önemli. Birkaç gündür sizin yazdıklarınız beni etkiledi, üzdü. Paranın çözebileceği konular bir şekilde halledilir diye düşünüyorum. Yani kendim için de böyle düşünüyorum artık mental sağlığımı bozmamak adına. Ama kırılmışlık hissini bi şekilde onarmak gerekir. Kendinize sarılın ve ödüllendirin sık sık. Böyle de çok bilmiş bilmiş yazıyorum ama düşüncelerimi özetlemeye çalışıyorum affedin :)

Burası dahil birkaç sayfaya nadiren yazmıştım daha önce yine böyle dayanamayıp :) bu arada o kalpli gözlü emojileri hala bulamadım ben :))
Evet bu grupta önceden gelip gitmisseniz aşina olmuşuzdur nicke :)
Kalpli emoji telde

Evet bu grupta önceden gelip gitmisseniz aşina olmuşuzdur nicke :)
Kalpli emoji telde
Birkaç mesajım burada birkaç da zayıflama gruplarında olabilir. Akşamları dinlenirken buraları okumak hem dinlendiriyor hem parasal anlamda umut oluyor bana. Sizlerle paylaşım yapmak ve borçlarımı takip için yazmak istiyorum artık. Umarım birikim yazacağım günler de gelir.
Emoji için telefona da geçerim umarım yakında :)

Canim ya
Esine söylüyecek cok agir laflarim varda ….

Poset bile olmasaydi o gün elinde, bir kadinin gel dediginde adam dedigin gelmeli! Buna özel bir durum olmasi gerekmiyor.

Alismis tüm sorumlulugun senin üstelenmene. Ortak arabada degil, resmen sadece kendi rahatligina kullaniyorsa.
Bak canim bugüne kadar bu adami bosamadinsa bir sebebin vardir. Cocuk olsun, baska bir sebeb olsun. Bosanda diyemem sana, bu senin bilecegin birsey, ama sana tavsiyem kenarina para at. Hic bir hesapta görünmüyen bir para veya altin olsun ki olada bir gün ayrilmaya kararverirsen mal paylasimina girmesin o para.
Bosanmasan bile bir kadin olarak hep gitme özgürlügün elinde olsun.

Hakkinda en hayirlisi olsun. Hizir yardimcin olsun canim

Selam kizlar,

kusura bakmayin bende böyle arada bir kisa yazip kaciyorum. Genelde aksamlari okuyorum buralari ve yorgunluktan pilim bitmis oluyor pek uzun yazmam.
Yanliz belirtmek istedimki hepiniz cok sempatiksiniz ve severek sohbetinizi okuyorum.
Bu arada almanyada büyüdüm ve yasiyorum, cok yazim ve kelime hatalarim oluyor genelde, artik idare edin dermisim

Evet sen de eskilerdensin gayet iyi tanıdım bu nicki
Şimdilik herkese iyi geceler

Nerde nerde

Hoş geldiniz, burası kazananlar kulübü

Günaydın canım

Amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…