- 16 Şubat 2012
- 6.221
- 10.060
Çok geçmiş olsun Allah orucunu kabul etsin canımSabah kizcem hastalanmış bogazim agriyor sıtma tutuyor dedi hemen sağlık ocağına götürdüm influanza dedi ilaç yazdı eve biraktim.
Akşama bende kuru fasulye pilav yapacağım kizceme çorba yaparım. Niyetliyim bende içerim hem.
AminnKandilimiz mübarek olsun hanımlar
Allahim tovbelerimizi ve dualarımızı kabul etsin insallah
Geçmiş olsun canimGünaydın, benim için zor bir gece oldu... kızım ateşledi tüm gece ayaktaydim şimdi de ise geldim ama iki saat erken çıkacağım resmen beynim uyuyor
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım
Allah kabul etsin niyetini de
Teşekkür ederim ablacimGeçmis olsun canım
Allah kabul etsin orucunu
Teşekkür ederim canimCümleten hayırlı kandiller arkadaşlar.
Bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim tövbelerimizi ve dualarımızı kabul etsin, hayırlara vesile kılsın inşallah
Cennetmeyvesii Allah kabul etsin ve kızına geçmiş olsun.
@Dilyy Geçmiş olsun bebişe
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım,
Allah kabul eylesin niyetini
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun Allah orucunu kabul etsin canım
Afiyetle ye canima101 den beş tane kaşar aldım
475 tl tuttu
Tatlım bereketli olsun afiyetle yea101 den beş tane kaşar aldım
475 tl tuttu
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar
Tek çocuk değil canım hem okuyor hem çalisiyor babasinida çok seviyor .Ona aşırı düşkün iyi anlaşıyorlar.Kocamda çocuk gibi olduğundan herhalde ..Birde ben yansitmamaya çalışıyorum eşim yine sofraya gelmedi oğlan çağırmış gelmedi ben hiç oralı bile olmadım oturdum yemegimi yedim. Oğluma o tek öğün yapacakti dedim daha önceden böyle şeyler söylüyordu o geldi aklıma.şurada kaldı birkaç gün .babanla böyle oldu diyemedim .babasının ayıbını bilmiyor.bu sefer hicbirsey anlatmadım gerçi hissediyordurpenceremden
canım bir şey dikkatimi çekti,
belki yanlış algıladım ama oğlun sanırım büyük ve çalışıyor
tek çocuk muydu?
okuduklarımdan oğlunu sanki aranızdaki gerilimden uzak tutmaya çalışıyorsun gibi anladım
yani çocuğun babasının farkında mı?
aile içerisinde baba rolünü nasıl gerçekleştirdiğini vs net görüyor mu?
Sorma sebebim şu
örneğin @ozrenginden hatırladığım
çocuklar çok ufak yaşlarda bile babalarının hatalarının farkında idi
ki çok zordur bu
özellikle erkek çocuk için
şiddet olmadığı sürece psikolojik şiddeti çocuklar zor fark ederler.
fakat çocuklar hep annelerinin yanında durdular
okuduklarımdan hatırladığım bu şekilde idi.
takdir ederdim çocukları
ve kadını koruma kollama bilincini çocuklarına işleyenVaryemez i..
belki ben senin yazdıklarını doğru algılayamadım
netleştirebilirsen mutlu olurum
Bereketli olsun afiyetle yiyina101 den beş tane kaşar aldım
475 tl tuttu
Çok sevindim canım Annen harika düşünmüs hem kendi topraginizada sahip çıkmış olursunuz hem gönlünüzdeki gibi bir ev inşa edersinizKızlar bugün gene tarla araştırmalarıyla geçen bir gün oldu
Annemin 2225 metre kare bir yeri var şehir imar planı içerisinde kızım orada kaç parsel çıkar ki acaba vs diye sordu ölçüm, parselasyon işleriyle uğraşan biri vardı ona göndereyim tapu fotoğrafını gerekli çalışmaları yapsın bize haber etsin dedim
Dün bilgileri gönderdim bugün aradı 4 tam parsel 1 adet de şuyulu parsel çıkıyor dedi
Kabataslak 25 30 bin tl arası parselasyon işlemi tutacak
Annem hayattayken herkesin yerini belirleyip sadece tapusunu vermeden ablamla bize işletim hakkını vermeyi kendisi vefat edince de (Allah korusun )herkesin önceden belirlenmiş hissesinin tapusunu almasını istiyor.
Bana dediği şu madem bahçeli müstakil bir yer istiyorsun hem yer almak hem de bina yaptırmak gibi kat kat masraflı işle uğraşma kendi toprağımıza sadece istediğin gibi yapı yaptır dedi ,Allah razı olsun
Ben de ablamı da arayıp meseleyi ortaya koyalım ister parselasyon işleminin üçte birinin bedelini versin vermezse de ben senin hepsini tek başına ödemeni istemem yarı parasını ben veririm dedim
Annem tabi kabul etmiyor ama ben senin bu işten öğrendiğin ne anne dedim sen bize bağ bağışlıyorsun bizler sana bir salkım üzümü mü çok mu görelim ablam ister bu ödeme işlemine katılsın istemezse katılmasın o kendi bileceği iş dedim .
Ablamı aradım durumu izah ettim
Kocasıyla konuşacakmış, hayırlısı
Canım Allah annenden razı olsunKızlar bugün gene tarla araştırmalarıyla geçen bir gün oldu
Annemin 2225 metre kare bir yeri var şehir imar planı içerisinde kızım orada kaç parsel çıkar ki acaba vs diye sordu ölçüm, parselasyon işleriyle uğraşan biri vardı ona göndereyim tapu fotoğrafını gerekli çalışmaları yapsın bize haber etsin dedim
Dün bilgileri gönderdim bugün aradı 4 tam parsel 1 adet de şuyulu parsel çıkıyor dedi
Annem hayattayken herkesin yerini belirleyip sadece tapusunu vermeden ablamla bize işletim hakkını vermeyi kendisi vefat edince de (Allah korusun )herkesin önceden belirlenmiş hissesinin tapusunu almasını istiyor.
Bana dediği şu madem bahçeli müstakil bir yer istiyorsun hem yer almak hem de bina yaptırmak gibi kat kat masraflı işle uğraşma kendi toprağımıza sadece istediğin gibi yapı yaptır dedi ,Allah razı olsun
Ben de ablamı da arayıp meseleyi ortaya koyalım ister parselasyon işleminin üçte birinin bedelini versin vermezse de ben senin hepsini tek başına ödemeni istemem yarı parasını ben veririm dedim
Annem tabi kabul etmiyor ama ben senin bu işten öğrendiğin ne anne dedim sen bize bağ bağışlıyorsun bizler sana bir salkım üzümü mü çok mu görelim ablam ister bu ödeme işlemine katılsın istemezse katılmasın o kendi bileceği iş dedim .
Hayırlı olsun ablacimKızlar bugün gene tarla araştırmalarıyla geçen bir gün oldu
cok gecmis olsun canimSabah kizcem hastalanmış bogazim agriyor sıtma tutuyor dedi hemen sağlık ocağına götürdüm influanza dedi ilaç yazdı eve biraktim.
Akşama bende kuru fasulye pilav yapacağım kizceme çorba yaparım. Niyetliyim bende içerim hem.
Çok sevindim canım Annen harika düşünmüs hem kendi topraginizada sahip çıkmış olursunuz hem gönlünüzdeki gibi bir ev inşa edersinizçiftlik gibi olur şimdi orası masrafida çok değilmiş halledilecek birşey
Canım Allah annenden razı olsun
ne güzel düşünmüş
anladığım parselasyon işlemi tutarı 30 bin civarı ve annen ödemek istiyor
ve ablana sen biz paylaşım hatta ben ödeyeyim dedin
o da eşine soracağını söyledi...
bana abla diyebilirsin
kardeşim de olabilir
Allah razı olsun kızlar, Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsin ,gönlünüzden geçirdiğiniz hayalleri gerçekleştirsin .Hayırlı olsun ablacim
Ablanla çok yakın değilsiniz sanirim öyle hissettim nedense
Teşekkür ederim canimcok gecmis olsun canim
Anladim bizim gelin gibiymisAllah razı olsun kızlar, Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsin ,gönlünüzden geçirdiğiniz hayalleri gerçekleştirsin .
Ablamı biz çözemedik yaşı 54
mübarek gün arkasından da konuşmak istemiyorum,sadece Allah ablacığıma akıl fikir hidayet merhamet versin diyorum.
zinnia parselasyon masrafını sadece anneme yüklemeyelim taşın altına herkes elini koysun dedim
Anneme kıyamıyorum
Anneme de ablam bu işe girişmezse de benim için farketmez ben bu işin yarısını öderim senin tek başına bu işi üstlenmene gönlüm el vermez dedim
Ablama mümkünse armudu pişirelim önüne koyalım, hiç çalışma gayretinde olmadı işi sevmez.Millet çalışsın ve buna versin ,bunun sorumluluklarını başkaları üstlensin
Hayatı ciddiye alan sorumluklarını kendi üstlenen bir kişiliği yok.