Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmis olsunGünaydın, benim için zor bir gece oldu... kızım ateşledi tüm gece ayaktaydim şimdi de ise geldim ama iki saat erken çıkacağım resmen beynim uyuyor
Çok geçmiş olsun canımGünaydın, benim için zor bir gece oldu... kızım ateşledi tüm gece ayaktaydim şimdi de ise geldim ama iki saat erken çıkacağım resmen beynim uyuyor
Çok geçmiş olsun canımSabah kizcem hastalanmış bogazim agriyor sıtma tutuyor dedi hemen sağlık ocağına götürdüm influanza dedi ilaç yazdı eve biraktim.
Akşama bende kuru fasulye pilav yapacağım kizceme çorba yaparım. Niyetliyim bende içerim hem.
Geçmis olsun canımGünaydın, benim için zor bir gece oldu... kızım ateşledi tüm gece ayaktaydim şimdi de ise geldim ama iki saat erken çıkacağım resmen beynim uyuyor
Geçmis olsun canımSabah kizcem hastalanmış bogazim agriyor sıtma tutuyor dedi hemen sağlık ocağına götürdüm influanza dedi ilaç yazdı eve biraktim.
Akşama bende kuru fasulye pilav yapacağım kizceme çorba yaparım. Niyetliyim bende içerim hem.
Geçmiş olsun canımGünaydın, benim için zor bir gece oldu... kızım ateşledi tüm gece ayaktaydim şimdi de ise geldim ama iki saat erken çıkacağım resmen beynim uyuyor
Çok geçmiş olsun canım,Sabah kizcem hastalanmış bogazim agriyor sıtma tutuyor dedi hemen sağlık ocağına götürdüm influanza dedi ilaç yazdı eve biraktim.
1 yıldan daha az evli kaldım, öğretmendi evet. Evlendiğimi bile unuttum ben çoktan ama burada okuduklarım, çevremde benzer sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım bazı şeyleri sık sık yeniden düşünmemi, hatırlamamı sağlıyor. Yıllarını vermiş, çocukları olan insana boşan demek kolay değil. Ancak bi yandan da ömür kıymetli, ruh sağlığımız her şeyden önemli. Birkaç gündür sizin yazdıklarınız beni etkiledi, üzdü. Paranın çözebileceği konular bir şekilde halledilir diye düşünüyorum. Yani kendim için de böyle düşünüyorum artık mental sağlığımı bozmamak adına. Ama kırılmışlık hissini bi şekilde onarmak gerekir. Kendinize sarılın ve ödüllendirin sık sık. Böyle de çok bilmiş bilmiş yazıyorum ama düşüncelerimi özetlemeye çalışıyorum affedin :)
çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinGünaydın, benim için zor bir gece oldu... kızım ateşledi tüm gece ayaktaydim şimdi de ise geldim ama iki saat erken çıkacağım resmen beynim uyuyor
çok çok haklısın canım.Şimdiye kadar hep şeffaf davrandım neyim varsa ortaya koydum ama ayırmak en mantıklısı.Ne olur ne olmaz.Çok teşekkür ederim amin cümlemizin yardımcısı olsunCanim ya
Esine söylüyecek cok agir laflarim varda ….
Poset bile olmasaydi o gün elinde, bir kadinin gel dediginde adam dedigin gelmeli! Buna özel bir durum olmasi gerekmiyor.
Alismis tüm sorumlulugun senin üstelenmene. Ortak arabada degil, resmen sadece kendi rahatligina kullaniyorsa.
Bak canim bugüne kadar bu adami bosamadinsa bir sebebin vardir. Cocuk olsun, baska bir sebeb olsun. Bosanda diyemem sana, bu senin bilecegin birsey, ama sana tavsiyem kenarina para at. Hic bir hesapta görünmüyen bir para veya altin olsun ki olada bir gün ayrilmaya kararverirsen mal paylasimina girmesin o para.
Bosanmasan bile bir kadin olarak hep gitme özgürlügün elinde olsun.
Hakkinda en hayirlisi olsun. Hizir yardimcin olsun canim
Teşekkür ederimcok gecmis olsun
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım
Sağol ablaGeçmis olsun canım
teşekkür ederimCümleten hayırlı kandiller arkadaşlar.
Bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim tövbelerimizi ve dualarımızı kabul etsin, hayırlara vesile kılsın inşallah
Cennetmeyvesii Allah kabul etsin ve kızına geçmiş olsun.
Dilyy Geçmiş olsun bebişe
Sağol abla ateşi bir iniyor bir düşüyor inş gexecekGeçmiş olsun canım
nasıl oldu kuzun
Sağol ablaçok geçmiş olsun Allah kolaylık versin