Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Çok geçmiş olsun canım
Allah kabul etsin niyetini de

Geçmis olsun canım
Allah kabul etsin orucunu

Çok geçmiş olsun canım,
Allah kabul eylesin niyetini

çok teşekkür ederim yazdıkların için.Aynen canım para meselesi çözülür kırılmışlık hissi çözülmüyor.Parayı hiç bir zaman dert etmedim öyle olmasa evli kalmazdım şimdiye kadar. Yeterki sevgi saygı güven dayanışma olsun aldatma şiddet hakaret vs olmasın diye düşündüm.

Elimden gelenin fazlasını yaptım.Kendine sarıl ve ödüllendir dedin ya çok etkilendim

Karşıdaki kişi bir defa bile sormuyor neden konuşmuyorsun neden kırıldın diye gönlümü alma düşüncesi bile yok.

Artık ondan birşey beklemeyip yok gibi davranmak en güzeli olacak sanırım.Ev arkadaşı gibi.Gerçi onu bile yapmıyorda neyse.Yemek yapılır ben yaparım temizlik yapılır ben yaparım çamaşır yıkanır ben yaparım.Ev arkadaşlığında üniversitede mesela biri böyle davransa kapı dışarı edilir.Benim oğlanın ev arkadaşıda böyleymiş mesela hiçbirşeye elini sürmek istemezmiş evden gönderdiler .Bir süre idare etmişler ama artık suistimal edildiklerini anlayınca yol vermişler.Başka bir ev arkadaşı geldi sonra.

Pazar günü oğlum karşıdaydı akşam yemeğine yetişememişti bende babama bize göre birşeyler hazırladım.Ertesi gün için hazırladığım dolmayıda pişirip buzdolabına kaldırdım ocağı temizledim.Fırının fişi takılıydı ama çalışmıyordu. Normalde onada yemek ayırdım bu sefer çok kızdığım için fırındaki yemekten bırakmadım.

Ne zıkkımlandı bilmiyorum.

Geldi salonda takıldı ben başka odada takıldım konuşmadık. Yatma zamanı geldi. Tabi ayrı bir yere yattım.Ertesi günde işe gittim akşamda sofrayı kurduk.O kalkmış ses etmeden defolmuş gitmiş işine.Oğlanda babam niye gelmedi dedi geç uyandı işe geç kalmış dedim.
Sabah geldi mutfakta karşılaştık yine ses seda yok .Konuşmadık ayrı ayrı kahvaltımızı yaptık.

Son düzenleme:
çok çok haklısın canım.Şimdiye kadar hep şeffaf davrandım neyim varsa ortaya koydum ama ayırmak en mantıklısı.Ne olur ne olmaz.Çok teşekkür ederim amin cümlemizin yardımcısı olsun

cok gecmis olsun
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canim
Geçmis olsun canım
Sağol abla
teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım
nasıl oldu kuzun
Sağol abla ateşi bir iniyor bir düşüyor inş gexecek
çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Sağol abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…