- 16 Şubat 2012
- 6.227
- 10.064
Üzülme canım senin yerinde olmak isteyen memur olmak isteyen binlerce insan var .Yıllarca sınava hazırlanıpta atanamayan insanları düşün .Kutsal bir görev yapıyorsun eminim birçok insanın hayır duasını alıyorsundurBütün öğretmenlerimizin yeni eğitim dönemi hayırlı olsun. Sabah evden çıkarken, karşımda okul var öğretmen gördüm bir tane ah dedim işte yanlış yonlendirmenin sonuclarini çekiyorum böyle diye içten içe dertlendim sonra yine geldim kürkçü dükkanına
Sağol abla insallahHayırlı olsun
Sağol abla insallah
Aynen abla bende öyle kendimi teselli ediyorum. Bir de hobi olarak yaptığım başka bir iş var, para kazandırıyor o da ama o çocukluk hayalimdi şükür Allah nasip etti. O işi burada yazamam, yazdığım anda deşifre olurumÜzülme canım senin yerinde olmak isteyen memur olmak isteyen binlerce insan var .Yıllarca sınava hazırlanıpta atanamayan insanları düşün .Kutsal bir görev yapıyorsun eminim birçok insanın hayır duasını alıyorsundur
hayırlısı olsunAynen abla bende öyle kendimi teselli ediyorum. Bir de hobi olarak yaptığım başka bir iş var, para kazandırıyor o da ama o çocukluk hayalimdi şükür Allah nasip etti. O işi burada yazamam, yazdığım anda deşifre olurumama çok sevdiğim bir ek iş inşallah umduğum olur tamamen tek isim o olur
bu aralar instagram youtuber güzel para kazandırıyor ek iş hobi değince onu düşündüm hem eğlenceli .Sevdiğin bir işi yapıyor olman hemde para kazandırıyor olması çok güzel hayırlısı olsun canımhayırlısı olsun
Ne güzelmiş iş garantili olması.İssizlik sorunu yokmuş demek o zamanlar.Kpss değil canım.Bizim dönemimizde parasız yatılı sınavı vardı orta sonda giriyorsun kazanırsan dört yıl o liseye gidiyorsun o sınava girip kazanmıştım.Zaten ortaokulda okul birincisiydim derslerim iyiydi yani. Devletin okul bitiminde işe başlatma garantisi vardı.liseye başlamadan önce evraklar imzalıyorsun o evraklar sayesinde garanti oluyor .Devlet işe alacağına dair tahahhütname veriyor.Bizden önceki ablalar Haziranda bitirdiyse akabininde hemen başlıyorlardı bizi 1.5 -2 yıla yakın beklettiler .Bizden sonra iki sınıf daha atandı ondan sonra paralı okula dönüşmüş sonra hepten kapatılmış.
Parasız yatılı hemşireliğide kazanmıştım ama ona gitmemiştim.Gitseydim bitiminde devlette hemşire olacaktım.
Bereketi bol olsun yeni maaşınızın canım,Eşimin maaşı belli oldu 22 bin olmuş yüzde 57 zam yapılmış
Amin abla çok sağolBereketi bol olsun yeni maaşınızın canım,
sağlıkla huzurla harcamak ve biriktirmek nasip etsin Rabbim
Çok geçmiş olsun annene ,eşineMerhaba kızlar
Ne konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim.
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla yaşlıların bir lafı var ya “En iyi koca ölü kocadır.” diye sanırım haklılar
Dün gece annemde eşimde fenalaştı yeniden sabaha kadar kötüydüler
Haliyle bende gece yatamadım hiç
İkisi de yine gitmedi hastaneye. Antibiyotik almadan iyileşemeyecekler sanırım
Kızında pek keyfi yok bugün
Sabah eş kişisinden 1500 TL daha alıp kenara attım.
Birde ben dün geceden beri sanki bedavaymış gibi karttan cart cart harcıyorum
Biri gerekliyse üçü gereksiz bunların.
Son olarak sleepynin, solonun şu tek kullanımlık temizlik mendilleri varsa onlardan sipariş verdim.
Çok gereksiz ve fuzuli buluyorum açıkçası.
İsraf gibi geliyor bana.
Ama piyasa fiyatının çok çok altında bulunca 2 çocukla işimi kolaylaştırır diye 10 paket aldım
80li soluyu 36 TLden
100lü sleepy’i 65 TLden aldım
Canım sanırım yaşın daha küçük,Bütün öğretmenlerimizin yeni eğitim dönemi hayırlı olsun. Sabah evden çıkarken, karşımda okul var öğretmen gördüm bir tane ah dedim işte yanlış yonlendirmenin sonuclarini çekiyorum böyle diye içten içe dertlendim sonra yine geldim kürkçü dükkanına
Allah razı olsun herkes için hayırlı bir dönem olur inşaallahGünaydınnn
huzurlu,sağlıklı,sevgi dolu,bol dualı,keyifli bir hafta diliyorum.
Varyemez ,@dolar milyoneri ve diğer öğretmen arkadaşlarıma sabır dolu bir dönem diliyorum
kalktım kuzu ve babasına kahvaltı hazırlayıp havuçlu portakal suyu ile yolculadım.
akşam için mantarlı tavuk,fırın patates,terbiyeli tavuk çorbası yaptım.
mutfağı toparladım, gece süpürmüştüm sabah sildim güzelce
sütçüye süt sipariş ettim
makinaya çamaşır yerleştirdim, yatak odalarını toparladım,
dün astığım çamaşırları toparladım yerleştirdim
duş aldım güzelce
ütü vardı biraz benim için ciddi eziyet, boyun fıtığımdan sonra çok zorlanıyorum
dedim birikmesin hadi kızım ütüle şunları, güzelce sakince ütüleyip kaldırdım
makinadakiler bitti onları astım
şöööyle gere gere astım ki ütülemeye kolay olsun hatta gerek kalmasın
bir baktım bir gömlek bana gülüyor çamaşırların arasından
Bereketli olsun canımEşimin maaşı belli oldu 22 bin olmuş yüzde 57 zam yapılmış
Geçmis olsun canımMerhaba kızlar
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla yaşlıların bir lafı var ya “En iyi koca ölü kocadır.” diye sanırım haklılar
Son olarak sleepynin, solonun şu tek kullanımlık temizlik mendilleri varsa onlardan sipariş verdim.
İsraf gibi geliyor bana.
Ama piyasa fiyatının çok çok altında bulunca 2 çocukla işimi kolaylaştırır diye 10 paket aldım
80li soluyu 36 TLden
Geçen benim kombinin de basıncı sürekli yükseliyordu baktım olacak gibi değil servisi çağırdım çok şükür halloldukombi arızalı idi
onunla uğraştım biraz şimdilik ses yok
su basıncı yükseliyor, bir kaç parça değiştirdim dayan gözüm sana yakışmaz yıkılmak dedim kulağına eğilip,
98 yılında takılmış, 2016 dan bu yana da ben kullanıyorum.
alt dairemin de aynı marka idi ama onu 2012 yılında değiştirmiştim.
her yıl bu seneyi de atlat seneye bakarız diyorum.
bu seneyi atlatsaydı iyiydi
Şifa olsun köfte ekmeğiniz. Bende işten geldim çekyatın üzerinde uyuyakalmışım şimdi çay keyfi yapıyorum. ben bütün borç larımı aralıkta kapattım elhamdülillah faturalarıda ödedim. Maaştan maaşa kenara ne atabilirsem. Birde rutin kredi kartım ne gelirseBugün öğleden sonra okulda toplantı vardı oraya da gidip geldim
Öğle vakti büyük oğlanla ekmek arası köfte yaptım yedik
Bugün sadece ekmek için 14 tl harcadım
Merhaba kızlar
Son olarak sleepynin, solonun şu tek kullanımlık temiıÇok geçmiş olsun.Ürünleri bayağı uyguna almışsın güle güle kullanMerhaba kızlar
İsraf gibi geliyor bana.
80li soluyu 36 TLden