Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Anladım galiba tamirci gerekecek

Cep telefonu faturası 341 tl evde internet olmadığı için bu ay ekstra almam gereken paketler vardı o nedenle bu kadar

Elektrik faturası 54 tl

Suyu karta yüklüyorum tonu 3 tl bile değil ayda 10 ton su kullanıyoruz

İçini dondurucuya boşaltıp fişini bir saatliğine çektim, sonra açtım,ses geliyor.İnsallah çalışır da tamir masrafı çıkarmaz.Beysz eşya bir kez bozulunca dikiş tutmuyor
Inşaallah hiçbir sorun çıkmaz,doğru söylüyorsun bir kere bozuldu mu zor eski performansı yakalamak

Bugün pazara çıktım ,260 tl harcadım aldıklarım
3 çeşit turşuluk acı biber, domates, salatalık, patates ,soğan, dolmalık biber, kırmızı biber,yeşil fasulye, patlıcan,kabak,karpuz, üzüm, şeftali ve süt

Markete de yaklaşık 70 tl ödedim

Bugün menümde olanlar

Yeşil fasulye
Tavuk tandır
Patates kızartması
Söğüş domates soğan
Cacık
Fırın sütlaç
Kola

Eklentiler

• 20220830_194010.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 143
Bu ayki su faturam,üç gün öncesine kadar evde yoktum 2 metreküp harcanmış fatura 34 tl... Elektrik 2.40 TL

Eklentiler

• IMG20220830225800.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 117
Faturada aski çağrı merkezinin telefon numarası var orayı ara bence
16.45 TL diyor şu tüketim bedeline, yarısı yani 8 TL filan mı acaba? Nette şunu buldum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-30-23-19-41-50.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 113
Hanımlar merhabalar,
Buzdolabımin çok basit bir sorunu varmış birkaç saniyede halloldu servis ücreti 100 TL ödedim sadece.Cok şükür buna.Bugun de kendime birkaç cici aldım

Merhaba hanımlar
Bugün günlük rutin işlerin ardından okuldaki bir öğretmen arkadaş davet etti çaya oraya gittim

Tok gelince eve dünden kalan yeşil fasulyenin yanına makarna yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…