Anladım galiba tamirci gerekecekBuzluğu maksimum yapmıştim iki haftadır ama değişmedi..Altın ayarını da maksimum yaptım önceden o ayara hiç dokunmuyorduk bile..tatile giderken üstte maydanoz unutmuştum sineklenmisti buzluk,tıkadı mu bilmiyorum deliklere su sıktım fişi çektim bakalım nolcak inşallah düzelir
İçini dondurucuya boşaltıp fişini bir saatliğine çektim, sonra açtım,ses geliyor.İnsallah çalışır da tamir masrafı çıkarmaz.Beysz eşya bir kez bozulunca dikiş tutmuyorAnladım galiba tamirci gerekecek
Inşaallah hiçbir sorun çıkmaz,doğru söylüyorsun bir kere bozuldu mu zor eski performansı yakalamakİçini dondurucuya boşaltıp fişini bir saatliğine çektim, sonra açtım,ses geliyor.İnsallah çalışır da tamir masrafı çıkarmaz.Beysz eşya bir kez bozulunca dikiş tutmuyor
Su faturası neden fazla ?Bu ayki su faturam,üç gün öncesine kadar evde yoktum 2 metreküp harcanmış fatura 34 tl... Elektrik 2.40 TL
34 değil 26.86 TL imiş pardon.16.45 şu bedeli,8.23 atık su bedeli,1.36 ctv diyor..Su faturası neden fazla ?
Olsun 2 ton ise yine çok fazla34 değil 26.86 TL imiş pardon.16.45 şu bedeli,8.23 atık su bedeli,1.36 ctv diyor..
2 metreküp kullanmışım sadece,tuhaf ya
Bilmiyorum ki tonu ne kadar, nereden ogrenebilirimOlsun 2 ton ise yine çok fazla
Sizin orada suyun tonu kaç tl
13 tl den fazla ise bu nedir resmen soygunculuk
Belediyeye sor öğrenBilmiyorum ki tonu ne kadar, nereden ogrenebilirim
16.45 TL diyor şu tüketim bedeline, yarısı yani 8 TL filan mı acaba? Nette şunu buldum.Faturada aski çağrı merkezinin telefon numarası var orayı ara bence
Haydi gözün aydın canım, çok şükür hallolmuşHanımlar merhabalar,
Buzdolabımin çok basit bir sorunu varmış birkaç saniyede halloldu servis ücreti 100 TL ödedim sadece.Cok şükür buna.Bugun de kendime birkaç cici aldım
GünaydınnnnnnGünaydın kızlar, pazartesi günü okullar açılıyor çok mutluyum