Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Valla ne ev ne araba . Evlilik borçları vardı sagolsunlar borç batağında herşeyin en lüksünü gösteriş amaçlı yapıp üstümüze yıktılar. Toparlanamayinca borç borcu doğurdu. Eşim benden habersiz bir umut kredi çekip borsa yapmış onda da bir günde parası sıfırlanmış. Kısmet ya bize nasip olmaz hiç öyle huylarida yok aslında nasıl bunaldiysa bir umut demiş borçları kapatır sana belki sürpriz yaparım dedi. Olan oldu yani. Şimdi farklı bir şehire çalışmaya gitti imkanlardan dolayı biz çocukla ayrı o ayrı .
borç olmasa iki maaşla rahat geçinirsiniz... neyse olan olmuş... iyi yönden bakmak lazım, Allah korusun, kötü alışkanlık vs borcu değil, eşya vs...inşallah bir an önce borçları bitirir, toparlanırsınız canım...

borç olmasa iki maaşla rahat geçinirsiniz... neyse olan olmuş... iyi yönden bakmak lazım, Allah korusun, kötü alışkanlık vs borcu değil, eşya vs...inşallah bir an önce borçları bitirir, toparlanırsınız canım...
Valla ülke şartlarına bakıyorum da iki maaşla gecimde zor olmuş . Evin araban olmadığı sürece

Valla ülke şartlarına bakıyorum da iki maaşla gecimde zor olmuş . Evin araban olmadığı sürece
evet, kira olayı büyük bir bütçe kalemi, hele son dönemde hepten zıvanadan çıktı... araba hem çok masraflı, hem de ihtiyaç...
sağlık olsun da hepsi olur bir şekilde, iyi bir planlamayla...

yaşınızı bilmiyorum ama tek çocuktan yola çıkarak genç olduğunuzu tahmin ediyorum... :) genç yaşlarda bir çoğumuzun evi arabası yoktu, zamanla oldu... sizin de olur inşallah...

işe de bağlı tabi, memur maaşıyla ne uzar, ne kısalırsın ama hayatını idame ettirirsin...
özel sektörde bugün iyisin, yarın ne olacağı belli olmaz...
eşim bir sürü çalışanını işten çıkarmak zorunda kaldı son dönemde maalesef...
her şeyin hayırlısını versin Rabbim...

işe de bağlı tabi, memur maaşıyla ne uzar, ne kısalırsın ama hayatını idame ettirirsin...
özel sektörde bugün iyisin, yarın ne olacağı belli olmaz...
eşim bir sürü çalışanını işten çıkarmak zorunda kaldı son dönemde maalesef...
her şeyin hayırlısını versin Rabbim...
Evet yaş 28 bı çocuğum var yeter. Allah isteyene versin. Kamudayim eşim özel sektör.

Valla ne ev ne araba . Evlilik borçları vardı sagolsunlar borç batağında herşeyin en lüksünü gösteriş amaçlı yapıp üstümüze yıktılar. Toparlanamayinca borç borcu doğurdu. Eşim benden habersiz bir umut kredi çekip borsa yapmış onda da bir günde parası sıfırlanmış. Kısmet ya bize nasip olmaz hiç öyle huylarida yok aslında nasıl bunaldiysa bir umut demiş borçları kapatır sana belki sürpriz yaparım dedi. Olan oldu yani. Şimdi farklı bir şehire çalışmaya gitti imkanlardan dolayı biz çocukla ayrı o ayrı .
Allah yardımcınız olsun canım
Çok şükür işiniz var ,yaşınız da çok genç iyi bir planlama ile en kısa zamanda tüm borçlardan kurtulmanızı gönülden diliyorum 🤲

Merhaba hanımlar ,herkese hayırlı huzurlu cumalar 😍

Dün büyük oğlanın okula kaydını yaptırılmış , özel bir yurt ayarlanmış, günlük 2 öğün yemek de içinde, internet, su,elektrik ,çamaşır yıkama hizmeti ,odalarında mini buzdolabı vs
yurda ödenecek para 5000 tl 2 kişilik odada kalacakmış
Okula yürüyerek 5 dk lık mesafedeymiş
Çok şükür sonsuz kere hamd olsun Allah'a bu mesele de çözüme kavuştu 😊

Dün büyük oğlanın okula kaydını yaptırılmış , özel bir yurt ayarlanmış, günlük 2 öğün yemek de içinde, internet, su,elektrik ,çamaşır yıkama hizmeti ,odalarında mini buzdolabı vs
Çok sevindim gözünüz aydın gayet iyiye ayarlanmış.

Hayırlı olsun, başarılar dilerim.İkinizin adına sevindim, oğluşun düzeni de kurulmuş oldu 😇

Bugün biraz domates suyu yaptım, biraz da domateslerden poşetleyip dondurucuya koydum
Allah bereket versin 🤲😊

Eklentiler

• 20220826_203909.jpg
    20220826_203909.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 20220826_203515.jpg
    20220826_203515.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 71
Günaydın hanımlar 🌸
Dün 5.085 TL ye üç çeyrek aldım Allah bereket versin.Oncesinde yeğenlerime kardeşlerime gelinimize anneme babama biraz birsz harçlık vermiştim, alışveriş filan derken paralar çabuk bitiyor.İyice tükenmeden kendimize de harçlık ve gıda temizlik masrafları için 2.843 harçlık ayırıp çeyrekleri aldım.Niyetimde 10 binlik altın almaktı ama olsun buna şükür.

Günaydın hanımlar 🌸
Dün 5.085 TL ye üç çeyrek aldım Allah bereket versin.Oncesinde yeğenlerime kardeşlerime gelinimize anneme babama biraz birsz harçlık vermiştim, alışveriş filan derken paralar çabuk bitiyor.İyice tükenmeden kendimize de harçlık ve gıda temizlik masrafları için 2.843 harçlık ayırıp çeyrekleri aldım.Niyetimde 10 binlik altın almaktı ama olsun buna şükür.
Bereketli olsun canım 😊
Çok şükür Allah'a , Allah kazançlarımıza bol bereketler versin kimseye muhtaç olmadan hayatlarımızı çekip çevirmeye çalışıyoruz
Rabbim devlete millete zeval vermesin , sağlıķ ve huzur dolu ömrümüz olsun 🤲😊

Bereketli olsun canım 😊
Çok şükür Allah'a , Allah kazançlarımıza bol bereketler versin kimseye muhtaç olmadan hayatlarımızı çekip çevirmeye çalışıyoruz
Rabbim devlete millete zeval vermesin , sağlıķ ve huzur dolu ömrümüz olsun 🤲😊
Aminnnn canım ne güzel dualar 🤲
Bu arada 2300 aidat+1000 kırtasiye ücretinin 1.taksidi olmak üzere toplam 3300 TL de kreşe göndermiştim iki gün önce.Yarin Allah'ın izniyle oğlus kreşe tam gün başlıyor ben de ders çalışmaya başlarım 🙄

Merhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle 😊
Merhaba canım teşekkürler amin❤️
Memlekete giderken buzdolabını boşaltıp fişini çekmiştim.Gelince taktim ama yeteri kadar soğutmuyor.Tereyag çökelek vs var düşük soguklukta bozulursa diye korkuyorum.Tamirci mi cagirsam bilmiyorum

Merhaba canım teşekkürler amin❤️
Memlekete giderken buzdolabını boşaltıp fişini çekmiştim.Gelince taktim ama yeteri kadar soğutmuyor.Tereyag çökelek vs var düşük soguklukta bozulursa diye korkuyorum.Tamirci mi cagirsam bilmiyorum
En yüksek ayara getirince de mi olmuyor?

En yüksek ayara getirince de mi olmuyor?
Buzluğu maksimum yapmıştim iki haftadır ama değişmedi..Altın ayarını da maksimum yaptım önceden o ayara hiç dokunmuyorduk bile..tatile giderken üstte maydanoz unutmuştum sineklenmisti buzluk,tıkadı mu bilmiyorum deliklere su sıktım fişi çektim bakalım nolcak inşallah düzelir

X