Borç var mıydı yazmaya yazmaya unutmuşumMsjiniz için teşekkür ederim ama inanın çok sabrettim çok dua ettim ve malesef ümidim kalmadi. Bir ara hayat doluydum herşeyi istedim Allah'tan hemde en iyisini nasip ya duamı isteğimi Allah'a dedim. Kaç yıldır belimiz dogrulmadi. Sonra resmen tokat gibi çarpıldı yüzüme dualarim sana hiç bişey layık der gibi battikca batıyoruz. Keşke bir harcamamız bı tatilimiz ne bilim üst baş alımı için harcamamız olsa en azından yaptık derdim. Neyse anlatsam sabahlar yetmez. Bu arada kamu personeliyim. Çocuğum kreşte eşimle ikimiz sabahtan akşama tabiri güzel essek gibi çalışıyoruz durum bu .... Vesselam
Amin Allah yardımcımız olsun.Eksiden çıkarsın inşallah bir an önce..Kisacak bir şeyler yok mu hicEksideyim ve üstüne ürün artışı . İnşallah aç açıkta kalmayız tek sukrum.
Kisacak tek şey bogazimiz oda mümkün değil . Gerçeği sıra onada geldi . Kira krediler kreş faturalar bunlardan bogulduk artık. Gelen zamlar kreşe kiraya gitti. E herşey ateş pahası kalan parayı bölüşünce mutfaktan da kısılma başladı.Amin Allah yardımcımız olsun.Eksiden çıkarsın inşallah bir an önce..Kisacak bir şeyler yok mu hic
Borç çok ya.Borç var mıydı yazmaya yazmaya unutmuşum
Çevre kiraları çok fazla değilse tetiklemez artışı. İnşallah dilediğin gibi olur.Ay inşallah yüzde 25 olan 1700 u geçmez duam bu yöndeGeçen yıl yüzde 30 zam yapmıştı bu yıl için de uygun yaparız diye söz vermişti bakalım Allah büyük
Ne borcu canım?Borç çok ya.
Bizim krediler vardı ya abla. Bide ekstra 3 kredimiz çıktı eşim sağolsun . Oda piyango bize . Halbboyle olunca birikimler falan felaket oldu. Gecinebildigimize şükrediyoruz.Ne borcu canım?
Anladım canım Allah bir an evvel kurtarsın ne diyeyimBizim krediler vardı ya abla. Bide ekstra 3 kredimiz çıktı eşim sağolsun . Oda piyango bize . Halbboyle olunca birikimler falan felaket oldu. Gecinebildigimize şükrediyoruz.
Msjiniz için teşekkür ederim ama inanın çok sabrettim çok dua ettim ve malesef ümidim kalmadi. Bir ara hayat doluydum herşeyi istedim Allah'tan hemde en iyisini nasip ya duamı isteğimi Allah'a dedim. Kaç yıldır belimiz dogrulmadi. Sonra resmen tokat gibi çarpıldı yüzüme dualarim sana hiç bişey layık der gibi battikca batıyoruz. Keşke bir harcamamız bı tatilimiz ne bilim üst baş alımı için harcamamız olsa en azından yaptık derdim. Neyse anlatsam sabahlar yetmez. Bu arada kamu personeliyim. Çocuğum kreşte eşimle ikimiz sabahtan akşama tabiri güzel essek gibi çalışıyoruz durum bu .... Vesselam
Ay inşallah yüzde 25 olan 1700 u geçmez duam bu yöndeGeçen yıl yüzde 30 zam yapmıştı bu yıl için de uygun yaparız diye söz vermişti bakalım Allah büyük
her şeyden kısılır da mutfaktan kısılmaz, hele de çocuk varsa...Kisacak tek şey bogazimiz oda mümkün değil . Gerçeği sıra onada geldi . Kira krediler kreş faturalar bunlardan bogulduk artık. Gelen zamlar kreşe kiraya gitti. E herşey ateş pahası kalan parayı bölüşünce mutfaktan da kısılma başladı.
Bizim krediler vardı ya abla. Bide ekstra 3 kredimiz çıktı eşim sağolsun . Oda piyango bize . Halbboyle olunca birikimler falan felaket oldu. Gecinebildigimize şükrediyoruz.
babanın durumu iyi olduğu halde, oğlunun masrafından sana pay çıkarması çok can sıkıcı canım...Günaydın hanımlar
Dün oğlanın okul taksitinde payıma düşen 12500 tl yi havale ettim.
Biraz önce A101 e gittim kilosu 3.95 tl den salçalık domates aldım yaklaşık 10 kilo
Tavuklar indirime girmiş
Patates,soğan kıvırcık indirimdeydi aldım geldim
Ihtiyacıniz varsa domatesin fiyatı bence çok uygun...
Çıkarsın çıkarsın emin ol işleri her konuda çok yolunda gidiyor ve giderbabanın durumu iyi olduğu halde, oğlunun masrafından sana pay çıkarması çok can sıkıcı canım...
sen anne olarak üstüne düşeni seve seve yapıyorsun zaten... boşver, herkes kendi ektiğini biçer...
ayrılıklarda, tamam eşten ayrılırsın, biter ilişkin anlıyorum da, evladın senin de evladın... ne demek dövize çevirip geri almak, sonra da o çocuktan seni sevmesini beklersin.... Allah hidayet versin, ne diyeyim...Çıkarsın çıkarsın emin ol işleri her konuda çok yolunda gidiyor ve gider
Benim için sağlığım ,işim ,yavrularım bir nimet Allah'a sonsuz kere hamd olsun
Evet tıpkı dediğin gibi herkes ektiğini biçiyor büyük oğlan eğitim masraflarını dövize çevirip okul bitince babasının kendinden geri alacağını söyledi .Ben de vah vah pes dedim de anne boşver alsın kendi topuğuna sıkıyor diyor parasını öderim sonra da muhatap olmam diyor
Oğlanı da bıktırdı, nefret ettirdi
Aynı düşünüyoruzayrılıklarda, tamam eşten ayrılırsın, biter ilişkin anlıyorum da, evladın senin de evladın... ne demek dövize çevirip geri almak, sonra da o çocuktan seni sevmesini beklersin.... Allah hidayet versin, ne diyeyim...
Kesinlikle tek amacımız çocuğa iyi hayat verebilmek . Bı ondan kisamiyoruz. Allah o duruma kadar da düşürmesin inşallah .her şeyden kısılır da mutfaktan kısılmaz, hele de çocuk varsa...
Valla ne ev ne araba . Evlilik borçları vardı sagolsunlar borç batağında herşeyin en lüksünü gösteriş amaçlı yapıp üstümüze yıktılar. Toparlanamayinca borç borcu doğurdu. Eşim benden habersiz bir umut kredi çekip borsa yapmış onda da bir günde parası sıfırlanmış. Kısmet ya bize nasip olmaz hiç öyle huylarida yok aslında nasıl bunaldiysa bir umut demiş borçları kapatır sana belki sürpriz yaparım dedi. Olan oldu yani. Şimdi farklı bir şehire çalışmaya gitti imkanlardan dolayı biz çocukla ayrı o ayrı .kredi, ev, araba mı yoksa kötü borç dediklerinden mi ?
gerçi olan oldu, yapacak bir şey yok...borçları bir düzene koyup, önce borçlardan kurtulunca, maddi hayatınız çok daha düzene girer inşallah..