- 28 Mart 2020
- 6.016
- 23.929
Allah hayrını kabul etsin inş.Merhabalar buraya 10 gündür gelemedim, yaklaşık 70 sayfa olmuş geriye dönüp okuyamadım da, geçen hafta annemler izmire gittiler ve ben mecburen izin kullandım. Küçük bebekle de izinli iken hiçbir şeye bakamadım desem yeridir. Üstüne iş yerindenden bilgisayar ile destek vermemi beklediler. Ama anlamıyorlar herşey zaten çok zor.. ben bebeğimi bi başına bırakıp nasıl bilgisayar başına geçeyim.
Neyse.. oğlum iyice ayaklandı dolapları indiriyor. Aşağılarda hiçbirşey bırakmadan kaldırdık..
Son 3 gündürde hiçbir şey yemiyor.. Çıldıracağım ek gıda namına ne yaptıysam yemedi.. Yine diş çıkıyor sanırım.
Evde olmak bana hiç yaramadı mı desem yoksa biraz faydalımı oldu bilemedim.. kasım indirimi falan filan derken oğlum uyurken can sıkıntısından alışverişe verdim kendimii. yarın sabah gelir gider özetimi yazacağım bugün yetiştiremedim. Bakalım ne kadar açılmışız...
Yeğenime hediye oğluma bileklik hediye.. kendime bir iki parça kışlık kıyafet derken...
Altın günlerinden birisi bitmiş eşim yeniden Çeyrek olarak beni güne sokmuş.. bu hafta birde altın aldıracağım.. ama birikime koyamayacağım.. 3 bin lira cepten birikmişim vardı.. onlarda arabda ufak bir tamirat gerekti ona gitti.. Kasım bana hiç güzel gelmedi.. Ama en azından sma bağışlarımı yapabildim.. 400TL bir kuzuma 200 TL başka bir kuzuya 200 TL de başka bir kuzuya gönderdim. Birisinin kampanyası da bu ay bitecek.. diğeri önümüzdeki ay inşallah bitecek ona yine göndereceğim... Ama en son gönderdiğimin daha çok yolu var.. Keşke sihirli bir değneğim olsa da hepsini şıppadanak iyi edebilsemm.. Ama gücümün yettiğini yapmaya çalışıyorum.
Kadın sığınma evinden kendi evine çıkan bir kardeşimize daha önce çocukları için giyecekler ayırmıştım.. Şimdi onu eve çıkartıyorlar.. Bende evime ferahlık gelsin diye, çatal kaşıklarımı böldüm yarısını ona verdim.. biraz borcam ve kase fazlalıklarım vardı onları ayırdım.. çay bardağı fincan takımı su bardağı... Fazla neyim varsa bölüştüm.. bir kaç nevresim takımı..
oğluma bir yorgan takımı gelmişti.. daha yatak almadığımız için serememiştik.. dedim onların nasibiymiş benim kuzuma acelesi yok zamanı gelince hallederiz inşallah..