SelamlarGünaydın kızlar, pazartesi günü okullar açılıyor çok mutluyum
Ve aleyküm selamSelamlar
Ben de çok mutluyum. Evde biri 5.5 biri 3 yaş iki bebe eğlemekten yetişkin sohbetini özlemiştim :)
Cep telefonu faturası 341 tl evde internet olmadığı için bu ay ekstra almam gereken paketler vardı o nedenle bu kadar
Elektrik faturası 54 tl
Suyu karta yüklüyorum tonu 3 tl bile değil ayda 10 ton su kullanıyoruz
Yazın kurutucu kullanmaya hiç gerek kalmıyor kurutucu baba kış aylarında hafta sonu oğlanların çamaşırlarını 2 gün içerisinde hazırlamam gerektiği için lazım oluyorElektrik faturan yanlışlık düzelince normale dönmüş
Kurutucu artık kullanıyorsundur
Elektrik kw ne kadar ?
Doğalgaz metreküp ne kadar ?
Evdeki hesap çarşıya uymadı büyük oğlanın kaydı yapılacak o nedenle okul taksitinin okula kayıttan önce yatırılması gerekiyormuş o nedenle küçük oğlana telefon için altın parası filan vermeyeceğimi söyledim ona ödediğim 3 Cumhuriyet altınını önüne koydum al buradan bozdur dedim zaten o altınlarından bozdurmak istiyordu ben altın parası vereyim demiştim olmadı hayırlısı kısmet değilmiş
12500 tl büyük oğlan için verilecek parayı babasının hesabına göndereceğim nasipse
Tüv muayenesi için parayı ayırdım
Kalan 5 cumhuriyet altını borcumu eylül ekim ayında alacağım maaş, ek ders ,eğitim ödeneği ve dükkan kiralarına göre ödemeye başlarım nasipse
ElbetteBabaları kıyafet , gezi , yeme içme masraflarını karşılıyordu . Telefon gibi gerekli diğer ihtiyaçları almıyor mu
Evet takip ediyorum, herşey çok pahalıMerhaba.marketlerin aktüel ürünlerini takip ediyor musunuz?bugün a101 den havlu kağıt ve tuvalet kağıdı aldım. Fiyatlar ucmuş
Merhaba canımAmin.önceden topiklerde aylık yapılan birikimlerden de bahsedilirdi. Bu sıralar da yapabiliyor musunuz? Az az da olsa gram altın mı gümüş mü döviz mi tavsiye edersiniz?ya da sizler ne alıyorsunuz?
Teşekkür ederim canımMaşallah oğlunuza.altın her zaman değerlidir.ben de altını severim.hem sepet yapılmalı tavsiyesi hem de geçen gün kuyumcunun sahte altın çok uyarısı beni tedirgin etti çokça
Alacaklarımı oldum olası indirim takibi yaparak alırımDevir tasarruf ve harcamalarda özellikle dikkat etme zamanı.evde tasarruf ve alışveriş düzeni hakkında görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?ihtiyaç olunca mı almalı indirim bulunca yedek yapılmalı mı ürünlerde sizce?
Paranın alım gücünün yüksek olduğu zamanlarda bir üründen çok aşırı derecede yedek almanın anlamı yok dediğin gibi hem yer açısından hem de ürünlerin kullanım tarihleri içerisinde bitirilip bitirilemeyeceği açısındanArtık bende yedekli gideceğim.bir ara yapmıştım ama onda da aa uygunmuş diyip aldıkça hem yer sıkıntısı yaşadım.hem de yekün çok tutmuştu.şu an marketlerde aynı fiyatı bir daha bulmak çok zor.yedekli gitmek daha mantıklı.
Eline sağlık.nasıl yaptınız?