Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hepsini karıştırıp su mu koyuyoruz?
Hiç su koymuyoruz

Yıkayıp sürdürdüğümüz zeytinleri bidona koyuyoruz ve içerisine bütün malzemeleri ekleyip bidonun ağzını kapatıyoruz arada bidonu ters yüz ediyoruz
Zeytinler bir kaç gün içerisinde acı suyunu salmaya başlıyorlar ve o suyu hiç dökmüyoruz

Selamlar hanımlar
Okullar açıldı maratonumuz başladı. Koşturmaca oluyor ama hayatım daha düzenli oluyor sanki.
Haftasonu artık ömrünü dolduran buzdolabı ve çamaşır makinemizi yeniledik. Vade farksız taksit yapma şansımız olunca tl borçlanalım dedik. Çamaşır belki idare ederdi ama ömrünün sonuna geldi benim daha bekar evimin makinesiydi, almadıkça artacak fiyatları dedik. Bunları öderken inşallah birikim yapabiliriz yine. Ek dersime güvenşyorum :)

Ve aleyküm selam canım
Hayırlı olsun makinelerin güzel günlerde sağlıkla kullanın
Vade farksız olunca en iyisini yapmışsın o şekilde ödemenin

Bu yıl ders saatim arttı ,bir de kurslar var güzel bir ekders ücreti bekliyorum hayırlısı

Allah hepimizin kazancına bol bereket versin

Bugün arabanın tüvtürk ve egzoz emisyon muayenesi vardı 640 tl ödedim

Kredi kartım 2040 tl , cep telefon faturam 341 tl
maaş günü öderim nasipse

Merhaba hanımlar herkese iyi akşamlar
Özrengin,tarif için teşekkürler.son soruzeytinler ortalama ne kadar bekleyecek böyle kendi suyunda yemek için?
Mesajını şimdi gördüm canım kendi suyunda geçen yılın ekim ayından beri duruyor
Zeytinler yenip bitene kadar suyunda duracak

İyi akşamlar.haftasonu yine yıldırım hızıyla geçti.üst üste iki gün dışarıya çıkınca ev işleri kaldı.halen havalar çok ama çok sıcak.alışverişten eve gelince bugün ve yarın ki yemeğimi yaptım.artık yemek konusunda düzenli gitmek istiyorum.biz dışarıdan çok yiyoruz ve dışarıdan yemek artık lüks denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…