borç olmasa iki maaşla rahat geçinirsiniz... neyse olan olmuş... iyi yönden bakmak lazım, Allah korusun, kötü alışkanlık vs borcu değil, eşya vs...inşallah bir an önce borçları bitirir, toparlanırsınız canım...Valla ne ev ne araba . Evlilik borçları vardı sagolsunlar borç batağında herşeyin en lüksünü gösteriş amaçlı yapıp üstümüze yıktılar. Toparlanamayinca borç borcu doğurdu. Eşim benden habersiz bir umut kredi çekip borsa yapmış onda da bir günde parası sıfırlanmış. Kısmet ya bize nasip olmaz hiç öyle huylarida yok aslında nasıl bunaldiysa bir umut demiş borçları kapatır sana belki sürpriz yaparım dedi. Olan oldu yani. Şimdi farklı bir şehire çalışmaya gitti imkanlardan dolayı biz çocukla ayrı o ayrı .
Valla ülke şartlarına bakıyorum da iki maaşla gecimde zor olmuş . Evin araban olmadığı süreceborç olmasa iki maaşla rahat geçinirsiniz... neyse olan olmuş... iyi yönden bakmak lazım, Allah korusun, kötü alışkanlık vs borcu değil, eşya vs...inşallah bir an önce borçları bitirir, toparlanırsınız canım...
evet, kira olayı büyük bir bütçe kalemi, hele son dönemde hepten zıvanadan çıktı... araba hem çok masraflı, hem de ihtiyaç...Valla ülke şartlarına bakıyorum da iki maaşla gecimde zor olmuş . Evin araban olmadığı sürece
Valla ülke şartlarına bakıyorum da iki maaşla gecimde zor olmuş . Evin araban olmadığı sürece
Evet yaş 28 bı çocuğum var yeter. Allah isteyene versin. Kamudayim eşim özel sektör.işe de bağlı tabi, memur maaşıyla ne uzar, ne kısalırsın ama hayatını idame ettirirsin...
özel sektörde bugün iyisin, yarın ne olacağı belli olmaz...
eşim bir sürü çalışanını işten çıkarmak zorunda kaldı son dönemde maalesef...
her şeyin hayırlısını versin Rabbim...
Allah yardımcınız olsun canımValla ne ev ne araba . Evlilik borçları vardı sagolsunlar borç batağında herşeyin en lüksünü gösteriş amaçlı yapıp üstümüze yıktılar. Toparlanamayinca borç borcu doğurdu. Eşim benden habersiz bir umut kredi çekip borsa yapmış onda da bir günde parası sıfırlanmış. Kısmet ya bize nasip olmaz hiç öyle huylarida yok aslında nasıl bunaldiysa bir umut demiş borçları kapatır sana belki sürpriz yaparım dedi. Olan oldu yani. Şimdi farklı bir şehire çalışmaya gitti imkanlardan dolayı biz çocukla ayrı o ayrı .
Çok sevindim gözünüz aydın gayet iyiye ayarlanmış.Merhaba hanımlar ,herkese hayırlı huzurlu cumalar
Dün büyük oğlanın okula kaydını yaptırılmış , özel bir yurt ayarlanmış, günlük 2 öğün yemek de içinde, internet, su,elektrik ,çamaşır yıkama hizmeti ,odalarında mini buzdolabı vs
yurda ödenecek para 5000 tl 2 kişilik odada kalacakmış
Okula yürüyerek 5 dk lık mesafedeymiş
Çok şükür sonsuz kere hamd olsun Allah'a bu mesele de çözüme kavuştu
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim gözünüz aydın gayet iyiye ayarlanmış.
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.İkinizin adına sevindim, oğluşun düzeni de kurulmuş olduMerhaba hanımlar ,herkese hayırlı huzurlu cumalar
Dün büyük oğlanın okula kaydını yaptırılmış , özel bir yurt ayarlanmış, günlük 2 öğün yemek de içinde, internet, su,elektrik ,çamaşır yıkama hizmeti ,odalarında mini buzdolabı vs
yurda ödenecek para 5000 tl 2 kişilik odada kalacakmış
Okula yürüyerek 5 dk lık mesafedeymiş
Çok şükür sonsuz kere hamd olsun Allah'a bu mesele de çözüme kavuştu
Allah razı olsun canımHayırlı olsun, başarılar dilerim.İkinizin adına sevindim, oğluşun düzeni de kurulmuş oldu
Bereketli olsun canımGünaydın hanımlar
Dün 5.085 TL ye üç çeyrek aldım Allah bereket versin.Oncesinde yeğenlerime kardeşlerime gelinimize anneme babama biraz birsz harçlık vermiştim, alışveriş filan derken paralar çabuk bitiyor.İyice tükenmeden kendimize de harçlık ve gıda temizlik masrafları için 2.843 harçlık ayırıp çeyrekleri aldım.Niyetimde 10 binlik altın almaktı ama olsun buna şükür.
Aminnnn canım ne güzel dualarBereketli olsun canım
Çok şükür Allah'a , Allah kazançlarımıza bol bereketler versin kimseye muhtaç olmadan hayatlarımızı çekip çevirmeye çalışıyoruz
Rabbim devlete millete zeval vermesin , sağlıķ ve huzur dolu ömrümüz olsun
Merhaba canım teşekkürler aminMerhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle
En yüksek ayara getirince de mi olmuyor?Merhaba canım teşekkürler amin
Memlekete giderken buzdolabını boşaltıp fişini çekmiştim.Gelince taktim ama yeteri kadar soğutmuyor.Tereyag çökelek vs var düşük soguklukta bozulursa diye korkuyorum.Tamirci mi cagirsam bilmiyorum
Buzluğu maksimum yapmıştim iki haftadır ama değişmedi..Altın ayarını da maksimum yaptım önceden o ayara hiç dokunmuyorduk bile..tatile giderken üstte maydanoz unutmuştum sineklenmisti buzluk,tıkadı mu bilmiyorum deliklere su sıktım fişi çektim bakalım nolcak inşallah düzelirEn yüksek ayara getirince de mi olmuyor?