Dün gezmeye gitmeden önce ne olur ne olmaz diye tavuk suyuna pirinç çorbası yapmıştım, şimdi okuldan gelince yanına soğanlı yumurta yaptım hem öğle hem akşam yemeği oldu benim için
Afiyet olsun canımDün gezmeye gitmeden önce ne olur ne olmaz diye tavuk suyuna pirinç çorbası yapmıştım, şimdi okuldan gelince yanına soğanlı yumurta yaptım hem öğle hem akşam yemeği oldu benim için
Oğlanların ikisi de farklı illerde lise öğrencisiCanim cocuklara yemek yapmiyor musun
Hayırlı olsun dövizin hayırlı yerlere nasip olsunAfiyet olsun canım
Ben az önce 50 Euro aldım Allah bereket versin, havaya gitmesin inşallah
Biraz da ihtiyaç aldım yiyecek ve temizlik olarak
Amin inşallah canım hepimizin inşallah, hiçbir şeyimiz heba olmasınHayırlı olsun dövizin hayırlı yerlere nasip olsun
Benim güncel fatura 273 tlBenim doğalgaz geldi. Daha yeni odemistim ama neysem mutluyum gene hayret ama 700 gelmiş bu sefer. Ama elektirik onu dengeler fırın çok fazla çalıştı bu ay
Şükür faturalarimiz düşüyor. Bundan sonra yarı fiyata düşer.Benim güncel fatura 273 tl
Nisan'ın 3 ya da 4 ünde fatura gelir
Evet düşsün artıkŞükür faturalarimiz düşüyor. Bundan sonra yarı fiyata düşer.
Kızlar şarjlı dikey süpürge kullanıyor musunuz?
Bence çok iyi yapıyorsunuz. Ben o uygulamaları bilmiyorum açıkçası. Yoksa çocuktan kendimden baya kar ederidm.Kızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayımGelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım
Öğlen kreşte ben eve geldim masayı gizlice paket yapmaya