Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Doğalgaz faturası kesilmeyince faturalara ne kadar artıracağımi kestiremiyorum.388 metreküp olmuş şu an.Kac gelir bilemiyorum ama 1200 u faturalara ayırmaya karar verdim.Okuldan çıkışta 60 Euro almayı düşünüyorum, inatla birikime devam

NOT :İnternetten şimdi bulup hesapladim 1063 TL sadece dogalgsz

Dün gezmeye gitmeden önce ne olur ne olmaz diye tavuk suyuna pirinç çorbası yapmıştım, şimdi okuldan gelince yanına soğanlı yumurta yaptım hem öğle hem akşam yemeği oldu benim için
Afiyet olsun canım
Ben az önce 50 Euro aldım Allah bereket versin, havaya gitmesin inşallah
Biraz da ihtiyaç aldım yiyecek ve temizlik olarak

Günaydın bayanlar. İşimize geldik şükür. Dün fırından ekmek ve çocuğa simit aldım. 100 lira verdim. Bana 20 katlı para verdi. Aidatı ödemeye giderken. Baktım 40 lira. 50 lira para üstü diye vermiş sanırım bana 50 lira eksik. Bugün çıkışta gidicem de inşallah günlük cirosunu hesaplıyordur. Çekiniyorum da bakalım.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı kandiller

Rabbim kendisine açılan elleri boş çevirmesin.
Bu mübarek gecede tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle

Kızlar şarjlı dikey süpürge kullanıyor musunuz?

Benim var öyle dyson falan değil ama çok memnunum

Oğlum bi şeyleri döksün hemn pit pit çekiyorum

Ya da kavanozları doldurdum azıcık döküldü mesela hemen 1 sn de al eline çek geç

Marka electrolux bayaa oldu alalı hala bu model var mıdır bilmem ama çok memnunum

Doğalgaz faturası 1102 TL gelmiş daha yeni
Neyse düşer artık herhalde
Dört basamaklı sayılara alışmak zorunda mıyız

Son düzenleme:
Kızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayım Gelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım
Öğlen kreşte ben eve geldim masayı gizlice paket yapmaya

Bence çok iyi yapıyorsunuz. Ben o uygulamaları bilmiyorum açıkçası. Yoksa çocuktan kendimden baya kar ederidm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…