Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar şarjlı dikey süpürge kullanıyor musunuz?
Ben robot aldım geçen hafta
Keşke daha önce alsaydım çok memnunum
Dik süpürge olarak dyson v15 istiyorum ama 11bindi en son degermi bilemedim laptop ve kiza telefon alinacakken yarı fiyatına robot aldım 6 taksitle

Dik süpürge olarak dyson v15 istiyorum ama 11bindi en son degermi bilemedim laptop ve kiza telefon alinacakken yarı fiyatına robot aldım 6 taksitle
Robot süpürgeyi bende çok istiyorum ya . Malum yetişemiyorum. Ben işteyken açim evi şöyle güzel sil süpür yapsa güzel kızım. Ah ah borçlardan arinim rahatlıyim hemen onun borcuna girerim.

Güle güle kullan canım

Ben de yorumları okudum ,şunu aldım hayırlı olsun bana

Eklentiler

• Screenshot_20220316-213853_Hepsiburada.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu arada robot süpürge konusu geçmiş benim de var allahım bin şükür

Onu aldığımdan beri bir kere bile süpürge yapmadım çünkü benden cok çok çok daha iyi süpürüyor her gün 10.30 da çalışıyor ben eve bi giriyorum halinin o supurulme izine hayranım

Çalisan bayanlar için Inanılmaz bir guzellikmis

Darısı kurutma makinasına aminnnnn

İyi akşamlar bayanlar. Kart borcunu bitirdiğime seviniyordum. Ama daha o zevki yaşamadan maalesef bir harcama kalemi çıktı bana. Annecigimin telefonu bozulmuş. Ablam aradı herkes bı meblağ koysun telefon alalım dedi. Bende bin vercem . Bide yolculuk var. Hediye bilet harcama derken baya borca da girecem galiba. Sağlık olsun yeter ki annem mutlu olsun da .

Bende istiyorummmmmmmmm

Günaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...

Dün oğlanların ikisi de geldi

Dün yemeklerini yedirip babalarına yolladım aslında bugün küçük oğlanla il merkezine alışverişe gidecektik babasından yapacağı alışverişin parasını zaten getiriyor ama büyük oğlan da mezuniyet için babasına alış veriş yaptıracakmış kardeşine bizimle gel annem boşuna benzin yakmasın dedi
Büyük oğlan anne bu dünyada seni en çok ben düşünürüm diyor, kuzum benim

Akşam başladım çamaşırları makinaya atmaya yarına kadar yetiştirmem lazım hayırlısıyla...

Bugün dışarı çıkıp ,bazı eksikleri almam lazım.

Dün mantı Kuzu kuşbaşı ve nohutlu pilav vardı menüde

Bugün tatlı tamam kaymaklı cevizli kadayıf ama akşam yemeğine pek karar veremedim

Varyemez nasil iki ogluna da fen lisesi kazandirdin azcik anlatsana
Merhaba canım küçük yaşlarından beri uzun uzun sürekli aynı emir cümlelerini söylemeyi sevmedim
Büyük insan gibi karşıma alıp hep kısa ve öz biraz da örneklerle anlattım, konuştum
Hayatta öncelikle her ne yapıyorlar ya da yapmıyorlarsa bunun sonucunun öncelikle kendilerini etkileyeceğini güzel bir biçimde anlatamaya çalıştım
Aramızdaki diyalog çocuklarla genel anlamda iyidir
Fikrimi şimdilerde sorarlarsa söylüyorum kenara çekiliyorum
Kısacası hayat senin tercih senin sonuç ve sorumluluk senin diyorum gençlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…