Amin canım aminMaaşlar bereketli olsun kızlar.
Annemin SGK 1668
Kira 1300
kredi kartı 1485 ödendi şükür.
Sakin kafayla devamını ne yapacağıma bakacağım, avukat ücretini önümüzdeki aya bırakıyorum.
Allah razı olsun ablacım, Allah hepimize sağlık huzur, afiyet ve bol bereketli kazançlar versinBereketli olsun canım.Bakalım ben de bu ay banka hesabımdan az da olsa döviz veya altın alabilecek gibiyim.
20 seneden fazlaca bir süredir kredi kartı kullanıyorum,ödeme günü gelince o ayın borcunu tamamen kapatırım faiz bindirmem bu şekilde kontrollü olarak kullanırımMerhaba kızlar ,ben de bu ay 12 bin limiti olan kartın 11 binlik borcunu kapattım kırmayı çok isterim ama esim lazım olursa kartla mi ugrascaz diyo ,yeniden çıkarmak vs .
Yine de ikna edersem kiracağım.
Kendi 15 bin limiti olan kartımı da 5 bine düşürdüm ,taksitler var içinde 3 bin.
Hedefim önümüzdeki ay diğer kartları da toparlamak .
Biraz eksiye girdik ama ekside olmak bizi rahatsız ettiği için harcamalara daha dikkat ederiz.
Kredi kartı olunca pervasızca harcıyor insan.
Bende kendi kartımda ve harcamalarımda böyleyim ,ama eşim çok hesapsiz harcar borçtan rahatsız olmaz20 seneden fazlaca bir süredir kredi kartı kullanıyorum,ödeme günü gelince o ayın borcunu tamamen kapatırım faiz bindirmem bu şekilde kontrollü olarak kullanırım
Aminnnn canım inşallah çok sağolAmin canım amin
Allah işini gücünü rast getirsin
Allah karşı tarafın kötü emellerine dur desin
Limitini hemen düşürebilirsiniz,o da iyi oluyorMerhaba kızlar ,ben de bu ay 12 bin limiti olan kartın 11 binlik borcunu kapattım kırmayı çok isterim ama esim lazım olursa kartla mi ugrascaz diyo ,yeniden çıkarmak vs .
Yine de ikna edersem kiracağım.
Kendi 15 bin limiti olan kartımı da 5 bine düşürdüm ,taksitler var içinde 3 bin.
Hedefim önümüzdeki ay diğer kartları da toparlamak .
Biraz eksiye girdik ama ekside olmak bizi rahatsız ettiği için harcamalara daha dikkat ederiz.
Kredi kartı olunca pervasızca harcıyor insan.
Evet canım bende bunu uygulattimLimitini hemen düşürebilirsiniz,o da iyi oluyor
Limitleri düşürdükçe tekrar anında istediğimiz seviyeye çıkartabiliyormuyuz biliyor musunuz?Evet canım bende bunu uygulattim
Kart onun adına yoksa ben hemen düşürürdm de ikna oldu sonunda biraz zor olsa da.
15 binlik kartı 5 bine
12 binlik kartimizi da 2500 e düşürdük
2500 Luk bir kart daha var ,Allah'ın izniyle önümüzdeki ay kart borçları tamamen kapanacak.Allah hepimize ödeme ve geçim kolaylığı versin.
ÇıkartabiliyoruzLimitleri düşürdükçe tekrar anında istediğimiz seviyeye çıkartabiliyormuyuz biliyor musunuz?
Benimde 35 bin limitli bir kartım var full dolu şuan ödedikçe düşürmek istiyorum
Fakat ne olur ne olmaz yüksek limitli bir kartımda olsa mı diyorum muallaktayım şuan
Kartta şuan taksitler vardı.Çıkartabiliyoruz
Ben kendi maaş aldığım bankadan kredi kartı kullanıyorum,hemen yukseltiyorlar gerekince,ama senin o kadar yüksek limitli kartta kredi notu falan yüksektir muhtemelen kolay yükselir ,internet bankacılığından da hemen yapılıyor limit arttrmaLimitleri düşürdükçe tekrar anında istediğimiz seviyeye çıkartabiliyormuyuz biliyor musunuz?
Benimde 35 bin limitli bir kartım var full dolu şuan ödedikçe düşürmek istiyorum
Fakat ne olur ne olmaz yüksek limitli bir kartımda olsa mı diyorum muallaktayım şuan
Ben de 2 gün önce markette bazı indirimli ürünleri kaçırmamak için kredi kartı limitimi online bankacılık üzerinden hemen yükselttim.Ben kendi maaş aldığım bankadan kredi kartı kullanıyorum,hemen yukseltiyorlar gerekince,ama senin o kadar yüksek limitli kartta kredi notu falan yüksektir muhtemelen kolay yükselir ,internet bankacılığından da hemen yapılıyor limit arttrma
Evet kar zarar dengesi işte güle güle kullanın,lazım olursa yukseltiriz ama biraz dnegede kalabilmek için şuan düşürmek bizim için çok iyi oldu.Ben de 2 gün önce markette bazı indirimli ürünleri kaçırmamak için kredi kartı limitimi online bankacılık üzerinden hemen yükselttim.
Telefondan hemen yükseltiyorum zaten bende. Yükseltirken pek bir sıkıntı çıkarmıyorlar dediğin gibiBen kendi maaş aldığım bankadan kredi kartı kullanıyorum,hemen yukseltiyorlar gerekince,ama senin o kadar yüksek limitli kartta kredi notu falan yüksektir muhtemelen kolay yükselir ,internet bankacılığından da hemen yapılıyor limit arttrma
Bankaya Göre de değişiyor biraz özel bankalar pek sorun çıkarmıyor ,ama zaten hepsi arayıp duruyor kart kredi için sorun yaşayacağını sanmıyorum,tabi 2 bine düşüp 30 bine yükseltmek için telefon vs değil de gidip şubeden halletmen gerekebilir ,onaylanmazsa bileTelefondan hemen yükseltiyorum zaten bende. Yükseltirken pek bir sıkıntı çıkarmıyorlar dediğin gibi
Ama bu sefer biraz fazla düşürmek istiyorum.
2-3 bin limit yeter diyorum
O yüzden bir anda o kadar artırırlarmı diye tereddüte düşmüştüm
Kötü bir durum olursa bir anda paraya ihtiyacım olursa diye yüksek limitli bir kartım olsun istiyorum açıkçası
Ama Kötüyüde çağırmamak lazım derler
Dediğin gibi puanım yüksek çok zorluk çıkarmazlar muhtemelen
Ödemeler düzenli ise yeter ki limit yükseltmek iste mobilde bir tıka bakar.Limit düşürme linki yok yükseltme varTelefondan hemen yükseltiyorum zaten bende. Yükseltirken pek bir sıkıntı çıkarmıyorlar dediğin gibi
Ama bu sefer biraz fazla düşürmek istiyorum.
2-3 bin limit yeter diyorum
O yüzden bir anda o kadar artırırlarmı diye tereddüte düşmüştüm
Kötü bir durum olursa bir anda paraya ihtiyacım olursa diye yüksek limitli bir kartım olsun istiyorum açıkçası
Ama Kötüyüde çağırmamak lazım derler
Dediğin gibi puanım yüksek çok zorluk çıkarmazlar muhtemelen
Evet yazıyorsun çat diye yükseltiyorlarÖdemeler düzenli ise yeter ki limit yükseltmek iste mobilde bir tıka bakar.Limit düşürme linki yok yükseltme var