Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İyi geceler kızlar...
Ben de bir türlü yapamadım alımlarımı.
İyice fırlamış çok kızdım kendime.
Tuttum nakiti vadeye yatırdım 10 gün daha artsın diye.
Yarın bitiyor vadem ama bu sefer de elim gitmiyor yüksekten almaya.
Bu yükseliş yem midir, daha düşecek mi sizce?

İyi geceler kızlar...
Ben de bir türlü yapamadım alımlarımı.
İyice fırlamış çok kızdım kendime.
Tuttum nakiti vadeye yatırdım 10 gün daha artsın diye.
Yarın bitiyor vadem ama bu sefer de elim gitmiyor yüksekten almaya.
Bu yükseliş yem midir, daha düşecek mi sizce?
Perşembe merkez bankası faiz kararı açıklanacak onu bekliyorum

Günaaayydııınn ballar ❤️

Atom karıncam ne alacağına karar vermediysen ve hatta alacağın arabayı bulmadıysan acele etme bence çok değişken bi ülkede yaşıyoruz ne olacağı belli olmuyor satıp yenisi hemen almak lazım

Selamlar
Aksam arabayı ilana koydum hemen alıcı çıktı
İlgilenmeyen adam Vay efendim ucuza gitti biraz daha bekleseydin zart zurt moralimi bozdu.
Ne alacağıma da karar veremedim
Vazmi geçsem acaba🤣
Kızzz alacağın arabayı ayarlamadan satınca arabasız kalmak da var ona göre bacımmm 😉

Merhaba kızlar
Öğleyin en son teneffüs okulda orman kebabı bulgur pilavı ve acı biber turşusu yedim
Eve gittim öğle arası namaz kılmaya
Mercimek ıslattım eve gelmişken
Öğleden sonra 2 saat dersime girdim çıktım
Okul çıkışı pazara uğradım

Limon havuç karışımı 1.5 kilo aldım 30 tl
karnıbahar 70 tl
Maydanoz 15 tl
Pırasa 25 tl

Annemin de pazardan ihtiyaçlarını alıp evine bıraktım geri eve geldim

Eve çıkmadan da marketten tavuk aldım 77 tl ödedim

Şimdi ikindi namazını kılıp doğru mutfağa mercimek çorbası ve tavuk yoğurt turşu bugünkü menüm

Pırasaları ayıklar dondurucuya atarım

Sonra da köşeme çekilirim
Bir gün daha eksildi ömrümüzden 😊
bereketli olsun

Günaydınlar

Arkadaş ceviz getirtmişti beş kilo almıştım kargo parasıyla beraber 950 TL tuttu

Dün akşam tavuk ekmek aldım 270 tl tuttu

Cumada yumurta siparişi veririm 80 TL de o tutar

Birde bal siparişi verdim 2000 tl de o tutar

Kızlar trendyoldan aldıklarım geldi botumda geldi giydim hoşuma gitti.Yataştan yastık alez vs birde battaniyeli uyku seti almıştım.Uyku setinin yorganı 10 kglık makineme girmedi üzüldüm açıkcası .Ben bunu hep eldemi yıkacağım ya da kuru temizleyemi vereceğim.
Daha önceden soleyin uyku setini almıştım 15-20 sene olmuştur .Sürekli yıkarım hiçbirşey olmamıştır makineyede giriyordu ne güzel.Bu battaniyeli uyku setinden pişman oldum açıkçası.

Kızzz alacağın arabayı ayarlamadan satınca arabasız kalmak da var ona göre bacımmm 😉
Hakikaten neyse şimdilik vazgeçtim gibidursun biraz daha altın artsin🤣
Günaydınlar

Arkadaş ceviz getirtmişti beş kilo almıştım kargo parasıyla beraber 950 TL tuttu

Kızlar trendyoldan aldıklarım geldi botumda geldi giydim hoşuma gitti.Yataştan yastık alez vs birde battaniyeli uyku seti almıştım.Uyku setinin yorganı 10 kglık makineme girmedi üzüldüm açıkcası .Ben bunu hep eldemi yıkacağım ya da kuru temizleyemi vereceğim.
Daha önceden soleyin uyku setini almıştım 15-20 sene olmuştur .Sürekli yıkarım hiçbirşey olmamıştır makineyede giriyordu ne güzel.Bu battaniyeli uyku setinden pişman oldum açıkçası.
Aldıklarını güle güle kullan

Günaydınlar

Günaydın canım
Aldıkların bereketli olsun
Botlarını güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım 😘

Yorgani bırak keşke halılar bile evde makinada yıkanabiliyor olsa 😏

150₺'ye 2 paket sigara aldım.
250₺' ye pide içi hazırlamıştık pide yaptırdım.
170₺'ye balık aldım oğlum için

Banka Hesabı: 20.509,50₺-495₺=20.014,50₺ (tlf faturası ödendi)
KK. Yeni ay harcama: 7.075,58₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1.590₺
Gelelim bizim çeteleye bir haftayı toparlamaya çalışacağım.

Banka Hesabı: 14.490,00₺ bakiye ( fon satışı bakiyesi 2 güne gelir)
-14.250,00₺ 4 adet gram altın
+1.671,47₺ hisse senedi satışı geliri
+4.050,98₺ hisse senedi satışı geliri

-786,00₺ Doğalgaz faturası
-83,25₺ TT modem ödemesi
-389,82₺ hisse senedi alımı
-800₺ sma toplam bağış
-1.112,33₺ hisse senedi alımı

+10.000,00₺ Avans ödemesi
-2.590,00₺ G bank kk ödeme
-3,60 fon satış komisyon

KK. Yeni ay harcama: 15.722,50₺ çok alışveriş yapmışım detayını yazamıyorum birde hepsi taksitli :KK45:
Sanal Kart: Ödendi
Cüzdan: 900,00₺ (530₺ temu alışverişi için arkadaşlardan nakit gelecek)
Nakit Ödeme=3.000,00₺ Arabanın tamiratı için nakit ödeme

Varyemez Varyemez bu ay için 4gr altın ekler misin birikime

Birde kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, Şimdi benim elimde biriktirdiğim gram altınlardan baya oldu. Tamam ay başına elimde kalanlarla ala ala kenara attım. ama bu defa da evde bir torba altın var. İnsanın canı sıkılıyor bir şey olursa diye. Nereye saklayacağımı şaşırdım. Hepsini kuyumcuya götürsem karşılığında külçe gram alsam arada al sat farkından 1 altın parası gidecek.. Böylede içim huzursuz.
Bu yüzden de aylık bir gram almak yerine internet sitesinden 20 gr 22 ayar bilezik yatırımlık 3 taksitle alsam aylık biriktirdğim meblağa denk geliyor ama bu defa da 2-3 bin fazla ödeyeceğim, satarken de yine 2-3 bin altına satacağım. Kredilere baktım aynı tutarı kredi çekip 3 taksit ödeseydim 10 binden fazla faiz ödeyecektim. krediden avantajlı.
Zaten biriken tüm altınlarımızı satarken alış fiyatı altına alacağız hadi o düşünceyide kafadan silelim yani piyasadan 2-3 bin fazlasına taksitle altın alsam en azından parça altın olmaz. Birde araba satılır da yeni arabaya bakarsak nakit yetmezse krediye girecektik krediden daha az faiz ödüyoruz. E birde altın yükselirse zararda kalmıyor ne dersiniz durduk yere taksitle altın alınır mı..
yani biriktirip alsam tl yerinde durmuyor ki bugün 60.000 olan bileziği 3 ay sonra almaya kalktığımda 60.000 de durmayacak ki..

Birde kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, Şimdi benim elimde biriktirdiğim gram altınlardan baya oldu. Tamam ay başına elimde kalanlarla ala ala kenara attım. ama bu defa da evde bir torba altın var. İnsanın canı sıkılıyor bir şey olursa diye. Nereye saklayacağımı şaşırdım. Hepsini kuyumcuya götürsem karşılığında külçe gram alsam arada al sat farkından 1 altın parası gidecek.. Böylede içim huzursuz.
Bu yüzden de aylık bir gram almak yerine internet sitesinden 20 gr 22 ayar bilezik yatırımlık 3 taksitle alsam aylık biriktirdğim meblağa denk geliyor ama bu defa da 2-3 bin fazla ödeyeceğim, satarken de yine 2-3 bin altına satacağım. Kredilere baktım aynı tutarı kredi çekip 3 taksit ödeseydim 10 binden fazla faiz ödeyecektim. krediden avantajlı.
Zaten biriken tüm altınlarımızı satarken alış fiyatı altına alacağız hadi o düşünceyide kafadan silelim yani piyasadan 2-3 bin fazlasına taksitle altın alsam en azından parça altın olmaz. Birde araba satılır da yeni arabaya bakarsak nakit yetmezse krediye girecektik krediden daha az faiz ödüyoruz. E birde altın yükselirse zararda kalmıyor ne dersiniz durduk yere taksitle altın alınır mı..
yani biriktirip alsam tl yerinde durmuyor ki bugün 60.000 olan bileziği 3 ay sonra almaya kalktığımda 60.000 de durmayacak ki..
Bereketli olsun canım, tabloya ekledim😊

Merhaba herhangi bir şeye dönüştürmeye çalışmalısın eğer belli bir meblağ olduysa tabi

Günaydınlar

Aldıkların bereketli olsun abla afiyet yemek nasip olsun
Botlarını da güzel günlerde kullan hep
Çiçekli yollarda(hem mecaz hem gerçek) yürürsün inşallah 🥰

Nasipse, oğlanlara 3 günlük menü hazırlığım

Cuma

Köfte
Nohutlu pilav
Karnıbahar kızartması
Süzme yoğurtlu kırmızı pancar
Komposto
Kadayıflı muhallebi

Cumartesi