20 su civarı kesilmiyor mu ya ? Gerçeği ben bidaha yüksek faturayı hemen görmek istemiyorum. Yeni 1000 lira ödedim . Bu ayda bu gelir. Sonra düşer inşallah.Doğalgaz faturası hala kesilmedi kızlar her ay 1-2 gün gecikmeli kesiyorlar nedense,bu da 60 TL fln fazla fatura demek oluyor benim için
Günlük 14-15 metreküp yakıyor,bu da günlük 30 dan fazla ediyor20 su civarı kesilmiyor mu ya ? Gerçeği ben bidaha yüksek faturayı hemen görmek istemiyorum. Yeni 1000 lira ödedim . Bu ayda bu gelir. Sonra düşer inşallah.
Benim günlük ortalama 7 metreküp alt ve üst katın yakmasının faydası varGünlük 14-15 metreküp yakıyor,bu da günlük 30 dan fazla ediyor
Valla canım küp mupu bilmiom ama yazın klima kışın doğalgaz maffetti bizi. Yaşamak bu kadar pahalı olmamalı . İnsanlar akşama kadar çalışıp evden çocuktan uzak . Ev keyfi yapmadan tüm zamanını işte harcıyorsa bunun karşılığı sadece geçinmek olmamalı. Ben gene isyanlardayimGünlük 14-15 metreküp yakıyor,bu da günlük 30 dan fazla ediyor
Evet, çok şükür canımBirikim yapabiliyor musunuz demeye geldim.
Benim yerler soğuk,üstü bilmiyorum,kombim de tasarrufsuz.. Aslında iki yıl önce günde 8-10 gidiyordu alt üst mu yakmıyor da değişti bilmiyorumBnim
Benim günlük ortalama 7 metreküp alt ve üst katın yakmasının faydası var
Valla borçlardan yapamıyorum ben. Ama borç ödemekte benim için birikimdir. Ama şöyleki giyimden lukslukten uzak kaldık. Barınma ısınma yeme içme çocuk harici herşeyden kisiyorum. Amacım borçları en kısa vadede bitirip yazında güzel bir tatil yapıp oh be demek. Sonrası cep birikimi olacak inşallah.Birikim yapabiliyor musunuz demeye geldim.
Canım ödenen borçlar zaten yatırım birikim kapsamındaValla borçlardan yapamıyorum ben. Ama borç ödemekte benim için birikimdir. Ama şöyleki giyimden lukslukten uzak kaldık. Barınma ısınma yeme içme çocuk harici herşeyden kisiyorum. Amacım borçları en kısa vadede bitirip yazında güzel bir tatil yapıp oh be demek. Sonrası cep birikimi olacak inşallah.
Değil mi abla. Sen harikasın böyle güzel motivasyonlarla gel banaCanım ödenen borçlar zaten yatırım birikim kapsamında
Tabiki öyle tatlımDeğil mi abla. Sen harikasın böyle güzel motivasyonlarla gel bana