- 18 Haziran 2018
- 835
- 1.234
- 33
15 yakın abiyem var giymiyorum da her düğünde başka aliyoz. Gelinliğim var nereye kadar saklayacam bilmiyom. Çocuğun kaldirdigim ihtiyaçları da ayrı dünya kadar.Kızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayımGelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım
Öğlen kreşte ben eve geldim masayı gizlice paket yapmaya
Maalesef . Bu aydan sonra inşallah tek hanelere düşer.Doğalgaz faturası 1102 TL gelmiş daha yeni
Neyse düşer artık herhalde
Dört basamaklı sayılara alışmak zorunda mıyız
15 yakın abiyem var giymiyorum da her düğünde başka aliyoz. Gelinliğim var nereye kadar saklayacam bilmiyom. Çocuğun kaldirdigim ihtiyaçları da ayrı dünya kadar.
Sakın vicdan yapma canımKızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayımGelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım
Çok teşekkür ederim canım yorum içinBenim var öyle dyson falan değil ama çok memnunum
Oğlum bi şeyleri döksün hemn pit pit çekiyorum
Ya da kavanozları doldurdum azıcık döküldü mesela hemen 1 sn de al eline çek geç
Marka electrolux bayaa oldu alalı hala bu model var mıdır bilmem ama çok memnunum
Hangi uygulama dolap let go gardrop?Kızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayımGelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım
Dolap ve let go..Hangi uygulama dolap let go gardrop?
Verim tatlım.Valla ben 2. El uzun abiye arayisindayim bedenlerimiz uyarsa talibim:)
Verim tatlım.Valla yarışı 36 beden yarısı 38
Açık mı kapalı misinAaaa olur valla ben de bazen 36 bazen 38 giyiyorum hahaha
50 tl duruma göre az duruma göre baya da çok paraHayırlı akşamlar bayanlar. Fırına uğradım ekmeğimi aldım. Para meselesini söyledim. Sagolsunlar kameradan baktılar verdiler. 50 lira benim için az değil. Aidatim o kadar aidata verdim.
Açık mı kapalı misin
Tabi canım. Benim bigünlük harcamam resmen. Yol parası eve ekmek çocuğa sürpriz . Dışardan simit falan bitiyor.50 tl duruma göre az duruma göre baya da çok para
Alacağımız ürüne 1 tl paramız yetmese kimseden isteyemeyiz
Iyi yapmışsın canım
Aşkım valla ben kapaliyim. Olar mıAçık:)
Bekarliktan kalan o kadar elbiselerim montlarim abiyelerim. Hepsini dağıttım helali hoş olsun. Hepside yepyeniydiAçık:)
Yok kimseye istek atmadım valla. Hem bu gerçek ismim değil ablaElif instagramda acaba istek atmış olabilir misin şu an bana ?
Yok kimseye istek atmadım valla. Hem bu gerçek ismim değil abla