Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayım 🙄 Gelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım 🙈
Öğlen kreşte ben eve geldim masayı gizlice paket yapmaya 🙈
15 yakın abiyem var giymiyorum da her düğünde başka aliyoz. Gelinliğim var nereye kadar saklayacam bilmiyom. Çocuğun kaldirdigim ihtiyaçları da ayrı dünya kadar.

Kızlar ben (malum)iki farklı uygulamadan çocuğun ve benim kullanmadığımız şeyleri satıyorum.Muzikli ışıklı aktivite masasını 100 e almıştım 450 olmuş sıfırı,180 e koydum alıcısı çıktı,süt pompasına 60 demiştim ikisini 200 olsun dedi kiramadim.Oglan oynamıyor hatta vuruyordu artık ona,heba olmasın diye satılığa koymuştum,oynamasa da evden çıkardığımı görse ağlar o yüzden vicdanım da sızlıyor ama ne yapayım 🙄 Gelen parayı birikime koyayım çünkü daha geçen kaydırağıni satıp o paranın üstüne ekleyip yazar kasa almıştım,bir de pilli araba.Birikime koyayım dimi onunla da oyuncak almayım 🙈
Sakın vicdan yapma canım
Hayırlı olsun, birikime at sonuçta bütün birikimlerinin tek varisi 😉😍😘

Benim var öyle dyson falan değil ama çok memnunum

Oğlum bi şeyleri döksün hemn pit pit çekiyorum

Ya da kavanozları doldurdum azıcık döküldü mesela hemen 1 sn de al eline çek geç

Marka electrolux bayaa oldu alalı hala bu model var mıdır bilmem ama çok memnunum
Çok teşekkür ederim canım yorum için

Ben de bugün şunu sipariş ettim ne diyeyim hayırlı olsun bana 😊

Eklentiler

• Screenshot_20220316-213853_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20220316-213853_Hepsiburada.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 61
Hangi uygulama dolap let go gardrop?

Hangi uygulama dolap let go gardrop?
Dolap ve let go..
Az önce de çocuğa ne zaman önce aldığım bir masa lambasinin talibi çıktı 20 TL indirimli almak istiyormus, verdiğim fiyat pandemiden önceydi zaten ucuzun da ucuzunu istiyor yani.Onu satsam masa lambası olmicak çocuk odası alınca.. Sanırım kaldıracağım onu ve bazı şeyleri.. artık yerini doldurmak zor çünkü bazı şeylerin.Cocugun oyuncakları kalır sadexe

Hayırlı akşamlar bayanlar. Fırına uğradım ekmeğimi aldım. Para meselesini söyledim. Sagolsunlar kameradan baktılar verdiler. 50 lira benim için az değil. Aidatim o kadar aidata verdim.😊
50 tl duruma göre az duruma göre baya da çok para
Alacağımız ürüne 1 tl paramız yetmese kimseden isteyemeyiz
Iyi yapmışsın canım

Elif instagramda acaba istek atmış olabilir misin şu an bana ?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah😍

X