Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bende senin gibi düşünüyorum senelerdir kumbaram vardır hep. Mesela bugün kumbaramı açarken okadar çıkacağını hiç tahmin etmiyordum çok mutlu oldum
Benim kumbara programim var, her attigimi ekliyorum. Ne kadar biriktigini biliyorum. Surpriz sevenler icin tabi ki uygun degil...

Eklentiler

• Screenshot_20200624-150636.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 31
Hosgeldin...
Buralardan ayrilmazsan ve istikrarli bir sekilde birikim yaparsan, sonuca kendin bile inanamazsin...
Simdiden boooll bolll ve bereketli birikimlerin olsun.

Hosgeldin...
Buralardan ayrilmazsan ve istikrarli bir sekilde birikim yaparsan, sonuca kendin bile inanamazsin...
Simdiden boooll bolll ve bereketli birikimlerin olsun.
İnşallah çok teşekkür ederim
Ayrılmamaya gayret edicemkararlıyım

Hoş geldiniz,
Farkında olmak güzel şey,
Harcarken ihtiyaç mı istek mi
Sorusu bende etkilidir mesela

Hoş geldiniz,
Farkında olmak güzel şey,
Harcarken ihtiyaç mı istek mi
Sorusu bende etkilidir mesela
Merhaba hoş buldum
Kesinlikle istek
İhtiyaç durumları de elbet olıyor ama istek çok fazla... Bir ara hiç yok bri ara coşuyorm.. Sanırım evde durmak beni harcamaya yöneltiyor.
Kendime şöyle bri yöntem buldum.maaş günü ödemeler bitince tüm parayı nakit e çevireceğim bu durumda harcama fikan kalmaz (Nakit harcamıyorum ben... Banka kartımdan harcıyorum net alışverişi çok yapıyorm)

Bebegini saglikla kucagina al insaallah...
Kizim hamilelik mujdesi verdiginde, evdekinin disinda buyuk boy teneke kumbara aldim. O kumbara torunumun egitim fonunun baslangici oldu. Kagit, bozuk hep attik. Doldukca actim ve cumhuriyet altinina yatirdim. Su an sadece o kumbaradan 7 yilda hatiri sayilir bir birikimi oldu kuzumun.
Boyle bir hedef koyarsan, motivasyonunu arttirir...

Kzıım için hesap açtırıp oraya attım belirli miktar para bu bebiş 2.olacak ona da aynısını yapmayı düşünüyorum
İnşallah nasip olur.. Ne güzel bir ananesiniz maaşallah torunlar çok sanslı

Simdilik bir tanecik torunum var. Anasi ve dayisi terazinin bir kefesine, digerine kendisi. Yine de okka ceker. Allah acilarini gostermesin.

Güzel düşünmüşsünuz ama TL olarak uzun vadede değer kaybediyor kumbaradaki paralar

Hoşgeldin tanıtıver kendini
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Amin Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…