Benim kumbara programim var, her attigimi ekliyorum. Ne kadar biriktigini biliyorum. Surpriz sevenler icin tabi ki uygun degil...Bende senin gibi düşünüyorum senelerdir kumbaram vardır hep. Mesela bugün kumbaramı açarken okadar çıkacağını hiç tahmin etmiyordum çok mutlu oldum
Bu uygulamayı bende indirdim çok sağolasın canım teşekkür ederimBenim kumbara programim var, her attigimi ekliyorum. Ne kadar biriktigini biliyorum. Surpriz sevenler icin tabi ki uygun degil...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahŞimdi yengemin vefat haberini aldım oraya annemi de alır giderim
Hosgeldin...Merhaba yazılarınızı okudum... Kumbara programını indirdim. ❤
Ben de aranıza yeni katıldım
Çok harcama yapıyorum ben maalesef
Biriktirdim mi iyi biriktiriyorum ama saldım mı da iyi salıyorum
Tutun beni
İnşallah çok teşekkür ederimHosgeldin...
Buralardan ayrilmazsan ve istikrarli bir sekilde birikim yaparsan, sonuca kendin bile inanamazsin...
Simdiden boooll bolll ve bereketli birikimlerin olsun.
Hoş geldiniz,Merhaba yazılarınızı okudum... Kumbara programını indirdim. ❤
Tutun beni
Merhaba hoş buldumHoş geldiniz,
Farkında olmak güzel şey,
Harcarken ihtiyaç mı istek mi
Sorusu bende etkilidir mesela
Bebegini saglikla kucagina al insaallah...Merhaba hoş buldum
Kesinlikle istek
İhtiyaç durumları de elbet olıyor ama istek çok fazla... Bir ara hiç yok bri ara coşuyorm.. Sanırım evde durmak beni harcamaya yöneltiyor.
Kendime şöyle bri yöntem buldum.maaş günü ödemeler bitince tüm parayı nakit e çevireceğim bu durumda harcama fikan kalmaz(Nakit harcamıyorum ben... Banka kartımdan harcıyorum net alışverişi çok yapıyorm)
Hoş geldiniz.Merhaba yazılarınızı okudum... Kumbara programını indirdim. ❤
Tutun beni
Kzıım için hesap açtırıp oraya attım belirli miktar para bu bebiş 2.olacak ona da aynısını yapmayı düşünüyorumBebegini saglikla kucagina al insaallah...
Kizim hamilelik mujdesi verdiginde, evdekinin disinda buyuk boy teneke kumbara aldim. O kumbara torunumun egitim fonunun baslangici oldu. Kagit, bozuk hep attik. Doldukca actim ve cumhuriyet altinina yatirdim. Su an sadece o kumbaradan 7 yilda hatiri sayilir bir birikimi oldu kuzumun.
Boyle bir hedef koyarsan, motivasyonunu arttirir...
Simdilik bir tanecik torunum var. Anasi ve dayisi terazinin bir kefesine, digerine kendisi. Yine de okka ceker.Kzıım için hesap açtırıp oraya attım belirli miktar para bu bebiş 2.olacak ona da aynısını yapmayı düşünüyorum
İnşallah nasip olur.. Ne güzel bir ananesiniz maaşallah❤torunlar çok sanslı
Güzel düşünmüşsünuz ama TL olarak uzun vadede değer kaybediyor kumbaradaki paralarBebegini saglikla kucagina al insaallah...
Kizim hamilelik mujdesi verdiginde, evdekinin disinda buyuk boy teneke kumbara aldim. O kumbara torunumun egitim fonunun baslangici oldu. Kagit, bozuk hep attik. Doldukca actim ve cumhuriyet altinina yatirdim. Su an sadece o kumbaradan 7 yilda hatiri sayilir bir birikimi oldu kuzumun.
Boyle bir hedef koyarsan, motivasyonunu arttirir...
Uzun vade durmadi ki, evde 3 kisi atinca cabuk cabuk doldu...Güzel düşünmüşsünuz ama TL olarak uzun vadede değer kaybediyor kumbaradaki paralar
Bereketli olsun canımHerkese merhaba arkadaşlar ben bugün iş yerindeki kumbaramı açtım içinden 402tl çıktı öğle arası bime gidip bütünlettim. İş çıkışı dövizciye gidip dolar alıcam inşallah
Baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Sevenlerine sabır versin rabbim inşallah.
Allah razı olsun kızlarBaşınız sağ olsun Allah nurlar içinde yatırsın.
Büyük boy kumbara kim bilir ne kadar zamanda dolar diye düşündümUzun vade durmadi ki, evde 3 kisi atinca cabuk cabuk doldu...
Merhaba yazılarınızı okudum... Kumbara programını indirdim. ❤
Tutun beni
Amin Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah