Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bana gunler gereksiz geliyor. Altin yine altindir denebilir belki. Herkes birikimini kendi bilsin diyenlerdenim...
Ozdisiplini oturmus biri her sekilde biriktirir, yaptirima ihtiyac duymaz. @Altisapka'nin dedigi gibi para biriktirme aliskanligi olmayan icin belki iyi olabilir. Artik o aliskanligi kazandiysa bence gerek yok...

Altı şapka seni de tanıyalım biraz bahset kendinden bizlere
Tabiki 39 yaşındayım,20 aylık bir oğlum var,ogretmenim, Ankara'da yaşıyorum.Okullar tatil edildi oglusla çokça vakit geçirebiliyoruz,fırsat oldukça da buraya giriyorum.
Oğluma bir şeyler bırakmak istiyorum.O okula başlamadan önümüzdeki 5 yılda ne biriktirebilirsem yanıma kar,tabi Allah ömür rızık verirse inşallah Hedefim 5 yıl sonunda elimdeki parayi peşinat yapıp biraz da krediyle ev almak kira öder gibi kredi ödemek.Cocuk büyüyünce zor

Rahmetli babam bize, cocuklar okula baslayana kadar ne yaptiniz yaptiniz, sonra cok zor derdi. Kizim 7, oglum 4 yasindayken evimizi almistik. Evliligimizin ilk 8 yili biraz zorlansak da, cok seyden fedakarlik etsek de sonrasinda rahat ettik.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Birikimleriniz bereketli olsun.

Amin çok teşekkür ederim, aynen

Bereketli olsun inşallah, bireysel daha keyifli oluyordur.

Nur içinde yatsın amca. En güzel miras bence tecbüresini aktarmış

Allah size ve evladınız sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hedeflerine kavuşmanı diliyorum.

Arkadaş ve komşularla hem para hem çeyrek altın günlerine katıldım, zaman zaman eksik, veya erteleyerek verdiler
Ailemiz le yapılınca hem ziyaret hem gün oldu uzak yakın küçük büyük herkes kaynaştı bu daha güzel verimli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…