İnşallah Allah razı olsun.. Ne kadar samimi ve içten bir grup burası.. Allah hepimizin muradını hayırlısı ile nasip etsin inşallahHoş geldiniz.
Hayırlı olsun eviniz,
Allah ödeme kolaylığı versin. Bebeğinizi sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
AminSimdilik bir tanecik torunum var. Anasi ve dayisi terazinin bir kefesine, digerine kendisi. Yine de okka ceker.Allah acilarini gostermesin.
Ilk defa yapıyorum bende kumbaraKumbarasiz duramiyorum ben, bu konuda cocuk bir yanim var...53 yasimdayim, 47 yildir nerdeyse var. Neler neler yaptim icinden cikanlarla...
Kumbara parasi bereketli oluyor vesselam..
Seninki de dolsun, tassin, dokulmesin...
Simdiden bereketli olsun canim. Niyet hayir, akibet hayir...Ilk defa yapıyorum bende kumbara
Haftalık 20 tl eylülde açıp okul masraflarına katacağım çocukların inş.
Teşekkür ederim ablacım.Simdiden bereketli olsun canim. Niyet hayir, akibet hayir...
Allah kavustursun...Kuzucuklarim bugün anneanneleriyle köye gittiler haftasonuna kadar kalacaklar
Ev çok sessiz
Rabbim yokluklarini gostermesin
Amin ablacimAllah kavustursun...
Bir gun geliyor, tamamen gidiyorlar. O zaman da duamiz, yerinde yurdunda iyi olsunlar da oluyor...
Yuvadan ucmalarina da alisiliyor. Canlari sag olsun...
Eviniz de bebeğiniz de hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaTanıtaym kendimihoş buldum...
Öğretmenim.. 2.bebişe hamileyim...
Ev aldık onun borcunu ödüyoruz kira öder gbi çok yormuyor o çok şükür... Baska ufak tefek ödemeler var i... araba almaya nasiplendik... Ne zamandır kendimce birikim yapıyordum ama harcamalarım çok arttıburayı da ara ara okuyordum... Dedim bende dahil olayım
Allah kavuştursun canım, hem çocuklar için hem senin ailene değişiklik olur.Kuzucuklarim bugün anneanneleriyle köye gittiler haftasonuna kadar kalacaklar
Ev çok sessiz
Ilk defa yapıyorum bende kumbara
Haftalık 20 tl eylülde açıp okul masraflarına katacağım çocukların inş.
Bereketli olsun canımKuzucuklarim bugün anneanneleriyle köye gittiler haftasonuna kadar kalacaklar
Ev çok sessiz
Amin cnm aynen hepimizin bi kaç gün değişikliğe ihtiyacı var eve tıkılıp kaldı cocuklarAllah kavuştursun canım, hem çocuklar için hem senin ailene değişiklik olur.
Teşekkür ederim AblacimBereketli olsun canım
Dün gece benim ufaklık abisiyle gitti sabah hemen geri gelmiş 08:00 den sonra bir şakır şakır ses geliyor benim kuzucuk kapı açıyormuş
Amin teşekkür ederim..Eviniz de bebeğiniz de hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Allah arabanızı da nasip etsin hayırlısıyla