Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Herkese merhaba arkadaşlar ben bugün iş yerindeki kumbaramı açtım içinden 402tl çıktı öğle arası bime gidip bütünlettim. İş çıkışı dövizciye gidip dolar alıcam inşallah :dua:
Oy masallah, bereketli olsun. 🤲🥰
Benim de bozuk para kumbarasini acasim var. 380.5 birikmis. 400 bari olsun diye bekliyorum...Kagit para birikimimle birlestirip, yarim altin alayim diyorum...

Herkese merhaba arkadaşlar ben bugün iş yerindeki kumbaramı açtım içinden 402tl çıktı öğle arası bime gidip bütünlettim. İş çıkışı dövizciye gidip dolar alıcam inşallah :dua:
Bereketli olsun.Bugun ben de kendime kumbara aldım.Onceden bir kez kumbara kullanmıştım çok para var sanmıştım ağırlığına bakarak,meğer 66 TL varmış 🤭bir daha da kullanmamıştım ama bu sefer daha sabırlı davranıp çabuk acmicam.402 TL iyi birikmiş maşallah bereket versin Allah 🤲

Bereketli olsun.Bugun ben de kendime kumbara aldım.Onceden bir kez kumbara kullanmıştım çok para var sanmıştım ağırlığına bakarak,meğer 66 TL varmış 🤭bir daha da kullanmamıştım ama bu sefer daha sabırlı davranıp çabuk acmicam.402 TL iyi birikmiş maşallah bereket versin Allah 🤲
Kumbarasiz duramiyorum ben, bu konuda cocuk bir yanim var...😍 53 yasimdayim, 47 yildir nerdeyse var. Neler neler yaptim icinden cikanlarla...😍
Kumbara parasi bereketli oluyor vesselam..
Seninki de dolsun, tassin, dokulmesin...🥰🤲

Kumbarasiz duramiyorum ben, bu konuda cocuk bir yanim var...😍 53 yasimdayim, 47 yildir nerdeyse var. Neler neler yaptim icinden cikanlarla...😍
Aminnnn ablacım insallah,hakikaten unutmuşum poşette öylece duruyor.Hemen dezenfekte edip içine bozuklari atayım 🙂
Haftalık yemek listemi de hazırladım,çamaşır asıcam oğlus da uyandı her şey çok planlı harika 🤩

Bende senin gibi düşünüyorum senelerdir kumbaram vardır hep. Mesela bugün kumbaramı açarken okadar çıkacağını hiç tahmin etmiyordum çok mutlu oldum :KK71:

X