Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabah erkenden kalktım

Piyaz yapmak için kuru fasulye haşladım ,patates haşladım ceviz kırdım.
Küçük oğlanı kahvaltıya çağırdım büyük oğlan geç yatmış uyuyormuş
Kuru biber kavurdum, domates sosu açtım domatesli yumurta yaptım,buzluktan geçen yaptığım bazlama ekmeklerinden çıkardım, sucuk vs derken sıkı bir kahvaltı yaptırdım

Sonrasında pazara gittik bugünkü harcama 615 tl

Levrek 580 tl
Mor lahana 25 tl
Ekmek 10 tl

Akşam menüm

Mercimek çorbası (tavuk sulu)
Fırında levrek (patatesli soğanlı )
Brokoli salatası
Piyaz (mor lahana ,havuç, turplu)
Vişne kompostosu
Çikolata soslu san sebastian cheesecake

Büyük oğlan isterse ona nohutlu pilavdan ısıtırım ,istemezse yarın yesinler

Yıkanacak çamaşır getirmemişler o nedenle çok da koşuşturmadım çamaşır yıka ser kurut topla diye

Ellerine sağlık ablacım yiyenlere de afiyet şifa olsun

Sıkma canını güzel kardeşim sen iyi bir öğretmensin çokta güzel kalpli bir insansın gençler aklı bir karış havada niye ayrı gayrı iş yapmışlar onu anlayamadım koca okulda bir sürü öğretmen vardır herhalde biraz hareketleri saçma olmuş genç işte

Teşekkür ederim ablacım güzel düşüncelerin için Allah razı olsun

çocuklar aslında düşünemiyorlar belki de ne bileyim benim de alınganlığım tuttu işte geçti şimdi daha iyiyim

Bugün İstanbul'un ilk karı yağdı çok güzeldi tabi ev sıcak dışarı soğuk hep evdeydim camdan lapa lapa karın yağısını seyrettim.Pazara gitmedim evdede acil birşey yoktu zaten gidersem balık için gidecektim Oğlumla güzel bir kahvaltı yaptık menemen vardı akşamada evde lahana vardı kuru patlican vardı buzluktada yaprak. Karışık dolma yaptım .Yarında bir akrabanın karşıda 40 yemeği var gidermiyim gitmezmiyim karar veremedim biraz hava durumuna bağlı .Böyle havalarda evde durmayı daha çok seviyorum hepinize iyi geceler

Ne güzel kaaaarrr caaanım İstanbul giydi mi beyaz gelinliğini ay bi de buna ağlayam ben şimdi

Keşke buraya da yağsa ya şöyle tatil olsa

Il merkezindeki arkadaşlar da fotoğraf atmışlar watsap grubuna kar yağmış

Burada da çok güzel yağmur yağdı kar da çiselemiş
Inşaallah bir müddet devam eder

Allah susuzluktan bizleri korusun

Ben de çok seviyorum soğuk havalarda sıcacık evde durmayı
Allah hepimize bol bereketli rızıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…