AminAmin... Tasarruf etmekle, mahrum kalmak arasindaki farki bize ogretebildigi icin minnettarim.
Onunla birlikte tum olmuslerimizin ruhlari sad olsun...
Amin Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
Amin Allah razı olsun canımBaş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Sevenlerine sabır versin rabbim inşallah.
Amin Allah razı olsun sizlere de inşallahAllah size ve evladınız sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hedeflerine kavuşmanı diliyorum.
Afiyet şifa olsun.Aksam yemek listesi:
Z.yagli gelin ayse fasulyesi
Makarna
Dana-kuzu doner
Ayran
Salata
Karpuz
Bir de gecen yildan misir kalmis, onlari da duduklude pisiriveririm.
Kolay gelsin canım. Ellerine sağlık afiyet şifa olsun inşallah.Oğlumu uyuttum yemek yapmaya koyuldum pismelerini bekliyorum
Biber dolması
Mercimek çorbası
Biraz da makarna ve salata yaparim
Ayran
Şimdi oglus uyanmadsn haftalık yemek menüsü hazırlayayim
Başınız sağ olsun Allah nurlar içinde yatırsın.Şimdi yengemin vefat haberini aldım oraya annemi de alır giderim
Oy masallah, bereketli olsun.Herkese merhaba arkadaşlar ben bugün iş yerindeki kumbaramı açtım içinden 402tl çıktı öğle arası bime gidip bütünlettim. İş çıkışı dövizciye gidip dolar alıcam inşallah
Bereketli olsun.Bugun ben de kendime kumbara aldım.Onceden bir kez kumbara kullanmıştım çok para var sanmıştım ağırlığına bakarak,meğer 66 TL varmışHerkese merhaba arkadaşlar ben bugün iş yerindeki kumbaramı açtım içinden 402tl çıktı öğle arası bime gidip bütünlettim. İş çıkışı dövizciye gidip dolar alıcam inşallah
Kumbarasiz duramiyorum ben, bu konuda cocuk bir yanim var...Bereketli olsun.Bugun ben de kendime kumbara aldım.Onceden bir kez kumbara kullanmıştım çok para var sanmıştım ağırlığına bakarak,meğer 66 TL varmışbir daha da kullanmamıştım ama bu sefer daha sabırlı davranıp çabuk acmicam.402 TL iyi birikmiş maşallah bereket versin Allah
Ekstra durumlar icin, TL cinsinden acil durum fonu olustursan?Ben de geçen yazmıştım 100 gram oldu diye ama geçen extra çıkan bi şey için 4 gram bozdurmak durumunda kaldım
Bugün 2 gramını yerine koydum kaldı 2 gram :)
Ekstra durumlar icin, TL cinsinden acil durum fonu olustursan?
O da mantıklı aslında ama gözüm gidiyor altın alasim geliyor ahahhah:)
Aminnnn ablacım insallah,hakikaten unutmuşum poşette öylece duruyor.Hemen dezenfekte edip içine bozuklari atayımKumbarasiz duramiyorum ben, bu konuda cocuk bir yanim var...53 yasimdayim, 47 yildir nerdeyse var. Neler neler yaptim icinden cikanlarla...
Kumbara parasi bereketli oluyor vesselam..
Seninki de dolsun, tassin, dokulmesin...
Bende senin gibi düşünüyorum senelerdir kumbaram vardır hep. Mesela bugün kumbaramı açarken okadar çıkacağını hiç tahmin etmiyordum çok mutlu oldumKumbarasiz duramiyorum ben, bu konuda cocuk bir yanim var...53 yasimdayim, 47 yildir nerdeyse var. Neler neler yaptim icinden cikanlarla...
Kumbara parasi bereketli oluyor vesselam..
Seninki de dolsun, tassin, dokulmesin...
Plan program iyidir. Maddi ve manevi bereket getirir...Aminnnn ablacım insallah,hakikaten unutmuşum poşette öylece duruyor.Hemen dezenfekte edip içine bozuklari atayım
Haftalık yemek listemi de hazırladım,çamaşır asıcam oğlus da uyandı her şey çok planlı harika