- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Dev boy degil ama. 77 ayda 26 cumhuriyet almistim. Bence iyi...Büyük boy kumbara kim bilir ne kadar zamanda dolar diye düşündüm çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dev boy degil ama. 77 ayda 26 cumhuriyet almistim. Bence iyi...Büyük boy kumbara kim bilir ne kadar zamanda dolar diye düşündüm çok iyi
Ben de yarini bekliyorum, WC kagidi vardi. 40 rulo 39.90 miydi neydi...A101 de 6 lı kağıt havlu 8.5 tl ye düşmüş 2 tane stoğa attım
Maşallah kilitli kumbara o zamanDev boy degil ama. 77 ayda 26 cumhuriyet almistim. Bence iyi...
Kesilerek acilanlardan...Maşallah kilitli kumbara o zaman
Kumbaran çok şık ablaKesilerek acilanlardan...
Amin Allah razı olsun canım
Allah kabul etsin canım.Kurbanlık işini hallettim kurban hisse bedeli 100 dolarmış 200 dolar aldım bankadan 1376 tl tuttu.
Uygun bir zamanda vekalet vereceğim kişiye ulaştırırım
Amin Allah razı olsun canımAllah kabul etsin canım.
Bereketli olsun inşallah.Iyi akşamlar , benim kumbaram da bu Eki Görüntüle 2654010 Eki Görüntüle 2654010
Tanıtaym kendimi hoş buldum...Hoşgeldin tanıtıver kendini
Amin Allah razı olsun canım
Hoş geldiniz.Tanıtaym kendimi hoş buldum...
Öğretmenim.. 2.bebişe hamileyim...
Ev aldık onun borcunu ödüyoruz kira öder gbi çok yormuyor o çok şükür... Baska ufak utefek ödemeler var i... araba almaya nasiplendik... Ne zamandır kendimce birikim yapıyordum ama harcamalarım çok arttı burayı da ara ara okuyordum... Dedim bende dahil olayım