Altin alinca en az 2 sene yok saymak gerekiyor. TL' da her gecen gun eriyor. Nasip...Teşekkür ederim ❤ama benim bir sorunum var altına ceviremiyormsürekli TL de zarar ediyorum,altın alma özürlüyum bir de araba bulursak hemen bozdururuz uzun vadeli olmaz diye diye tamamına almıyoruz aslında su araba işi hallolsa tamamını altına yatrcam uzun vade olacak diye , bekliyorumm
Amin Allah razı olsunAllah devamını getirsin inşallah.
Ahahaha vay kuzucuk vay.Abla hem de nasıl bir varyemez
Kendi aramızda şifreli konuşuyoruz
Altınlara minnoş adını taktık kimseye çaktırmıyoruz
Çeyrek altını var 1 tane onun adı da enik
Durkancım yaş kaç çalışıyor musun ?Bende fiziki altın almayı seviyorum. Ev alırken, araba alırken sattık. Parayı muhakkak harcıyoruz geldiği gibi gidiyor.
Fiziki altinin cezbedici bir yani var. Insanin aldikca alasi geliyor...Bende fiziki altın almayı seviyorum. Ev alırken, araba alırken sattık. Parayı muhakkak harcıyoruz geldiği gibi gidiyor.
46 yaşındayım hamd olsun canım.Kamud işçi olarak çalıştım, engelli kadrosundan 3yıl önce emekli oldum.Durkancım yaş kaç çalışıyor musun ?
Emekliliğin hayırlı olsun46 yaşındayım hamd olsun canım.Kamud işçi olarak çalıştım, engelli kadrosundan 3yıl önce emekli oldum.
Sarı kızlar sevdiriyorlar kendileriniFiziki altinin cezbedici bir yani var. Insanin aldikca alasi geliyor...
Amin canım cümlemize inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Emekliliğin hayırlı olsun
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Allah emekli maasini agiz tadiyla yemeyi nasip etsin...Emekliliğin hayırlı olsun
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Amin. Allah razı olsun. Allah herkese sevdikleriyle birlikte nasip etsin inşallahAllah emekli maasini agiz tadiyla yemeyi nasip etsin...
Ne mutlu sanaAmin canım cümlemize inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Emekli olunca maneviyatımı buldum diyebilirim. Kuran kursu na gittim kuranı kerim okumasını öğrendim. Çokça şükür sebeblerim var...
Amin. Allah razı olsun canım.Ne mutlu sana
Rabbim kendi nezdinde doğru olanı bizlere yaşamayı nasip etsin
Kolay gelsin canım şimdiden afiyet olsunIyi akşamlar hanımlar bu aralar yazmaya pek fırsat bulamadım.ama sizleri okuyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Altın alanlar da bereketli olsun inşallah.
Bugün komşum çağırdı gittim çay içtik sonra çıktık biraz yürüdük iyi geldi,hava almış oldum.
Bu saat oldu ben sarma sariyorum yarın için biraz da anneme yollicam.
Çocuklarda uyudu zaten bitirip ben de geçer dinlerim.
Sağol.canım.Kolay gelsin canım şimdiden afiyet olsun
Canım senin yaş kaç çalışıyor musun?
Genç yaşta birikimin tasarrufun önemli olduğunun farkında olmak çok güzelSağol.canım.
Yaş 30 ev hanımıyım,hiç çalışmadım maleseff
Aslında çalışmayi çok isterdim ama ben lise mezunuyumGenç yaşta birikimin tasarrufun önemli olduğunun farkında olmak çok güzel
Çalışmayı sen mi istemedin ?