Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Oğlusu uyuttum ve sayfaları en baştan okuyayım dedim,fırsatım olmamıştı önceden 🙂Öğrendiğim şeyler oldu uygulayacağım ins 🙏

1.Haftalik yemek menüsü oluşturmak
2.Maastan ayirdigim harçlıkları haftalara eşit dağıtmak
3.Uygun buldukça stoklar yapmak (Bu çok iyi oluyo gerçekten, özellikle temizlik ürünleri çok para tutuyor onları stok yapınca haftalık harcamalar düşer )

Beklediğim sınav ücretleri var sabırsızlıkla bekliyorum kalan borcumu kapatıp bir an önce tasarruf ve birikim yapmak için😇 sarı kızlar gelsin inşallah sonrasında Allah'ın izniyle 🙏🤩
İyi ki varsınız kızlar ❤️😇👏
Stok yapmayı bende bu ekonomi bölümlerinden öğrendim diyebilirim.

Aslında çalışmayi çok isterdim ama ben lise mezunuyum:KK43:babam okumamı istemedi çokta başarılı bir öğrenciydim.ögretmenlerim,müdürüm bile babamla beni okutması için konuştular ama yok okutmam ben kız çocuğu tek başına bir yere yollamam dedi.aslinda ben almanya doğumluyum orda orta 1 kadar okudum sonra tekrar Türkiye döndük.kardeşimi de okutmicaktı zar zor kavga gürültü ikna etti,ben saygı bozmak istemedim babama karşı:KK43:
Kıyamam canım hayatta hepimizin hikayesi değişik
Allah beterinden korusun hepimizi
Allah yuvanda mesut etsin

Yaklaşık 2 saattir büyük kızımla konuşuyoruz, daha doğrusu o konusuyor ben arada konuşuyorum.
Belirsizlik yormuş,
Evde olmak yormuş,
Dersler okul yormuş,
Haklı tabi ki de beterin beteri var
Allahu Teala seni yarattıysa illaki rızkını da yarattı
Sen de bu rizki kazanmak için çalıştın, çalışıyorsun
Dedim, son olarak.
Tuvalete geçti şimdi beni azad etti :halay: :KK9:

Yaklaşık 2 saattir büyük kızımla konuşuyoruz, daha doğrusu o konusuyor ben arada konuşuyorum.
Belirsizlik yormuş,
Evde olmak yormuş,
Dersler okul yormuş,
Haklı tabi ki de beterin beteri var
Allahu Teala seni yarattıysa illaki rızkını da yarattı
Sen de bu rizki kazanmak için çalıştın, çalışıyorsun
Dedim, son olarak.
Tuvalete geçti şimdi beni azad etti :halay: :KK9:
Bu çocukların biz anası, babası ,kardeşi, arkadaşı, dostu öğretmeni,psikoloğu,aşçısı, hizmetçisi ,şöförü vs vs 🙄🙄🙄🙄

Kıyamam canım hayatta hepimizin hikayesi değişik
Allah beterinden korusun hepimizi
Allah yuvanda mesut etsin
Amin canım
Çok şükür Allah bu günlerimizi de aratmasın.
Ne yapalım benim babam de böyle bir adam
Bu konuda çok öryargılıdır,şuan okutmadığın için pişmanmısın diye sorsan hayır der eminim.:sinirli:

Amin canım
Çok şükür Allah bu günlerimizi de aratmasın.
Ne yapalım benim babam de böyle bir adam
Bu konuda çok öryargılıdır,şuan okutmadığın için pişmanmısın diye sorsan hayır der eminim.:sinirli:
Amcanın dogrusu bu ve kendi doğrusunun sonuna kadar arkasında demekki .

WP komsu grubumuz var. Ekim ayinda ayda 500 tl'lik gun baslatacaklarmis. Cogunluk calisiyor, o yuzden 6 kisi disindaki 12 kisi sadece parayi dondurecekmis. 18 kisilik bir gun, amac para biriktirmek...
Katilmayacagimi soyledim. Cok sukur ben her sekilde biriktiriyorum. 18. gunde sirasi gelen zararda olur. Para hergun eriyor. Ceyrek cok gelebilir belki, gram toplansa daha mantikli...Gerci oyle olsa yine sadece ziyaret etmeli, agirlamali kismina katilirim.
Birikimimi ozgurce yapmayi seviyorum ben. 😍

WP komsu grubumuz var. Ekim ayinda ayda 500 tl'lik gun baslatacaklarmis. Cogunluk calisiyor, o yuzden 6 kisi disindaki 12 kisi sadece parayi dondurecekmis. 18 kisilik bir gun, amac para biriktirmek...
Katilmayacagimi soyledim. Cok sukur ben her sekilde biriktiriyorum. 18. gunde sirasi gelen zararda olur. Para hergun eriyor. Ceyrek cok gelebilir belki, gram toplansa daha mantikli...Gerci oyle olsa yine sadece ziyaret etmeli, agirlamali kismina katilirim.
Ben de çok katılıyordum günlere..500 Luk ve 250 lik günlerim vardı.O zamanlar birikime para günleri ile başlamıştım iyi olmuştu ama şimdi olsa ben de aynı düşüncelerle tercih etmem.Artik para biriktirme alışkanlığı kazandım nasıl olsa .yoksa sona kalan kar edemiyor

Abla bizim geçen yıl 11 kişi gün yaptık
500 tl idi
Çeyrek olsun dedik kişi başı 1 çeyrek ama millet altın yükseliyor diye yanaşmadı
Altının gramı 200 küsurlarda başlayan gün 380 lerde bitti
Ilk sırası çıkan altın alsa koysa ne kadar karda sona kalanın parası pul oldu
Acaba bu sene ben de girmesem mi diye düşünüyordum
Sen böyle yazınca aklıma geldi de aslında dediğin gibi çok mantıklı 🥰

Ben de çok katılıyordum günlere..500 Luk ve 250 lik günlerim vardı.O zamanlar birikime para günleri ile başlamıştım iyi olmuştu ama şimdi olsa ben de aynı düşüncelerle tercih etmem.Artik para biriktirme alışkanlığı kazandım nasıl olsa .yoksa sona kalan kar edemiyor
Altı şapka seni de tanıyalım biraz bahset kendinden bizlere 🥰

X