- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
10 yıllık evliyim,düğün eşya falan aileleri karıştırmadık,mesleklerimiz var bu saatten sonra artık yük olmayalım diye düşündüm(hata mı ettim diye düşünürüm arada) eşimin ailesi altınları da alınca doğal olarak borçlu evlendik. KYK borçları,bedelli askerlik de bindi üstüne 4 sene borç ödedik.sonra ev kredisine girdik.arabayı modelleyelim derken hala borcun içinden çıkamadık.1 seneye hiç borcumuz kalmayacak inş. Eşimle gelirlerimiz fena değil aslında ama kafamıza borç ödediğimiz yerleştiğinden hiç birikim yapamayacağımıza inanmıştım. Açıkçası bekarlıkta da hiç birikim yapmamış insanlarız. Burda okuyana kadar maaştan borçlar ödenir,kalanı harcanır,daha da kalırsa o miktar biriktirilir sanıyordum para kalmıyor nasıl birikim yapıyor insanlar diyordum.Hoşgeldiniz
Hep beraber güzel bereketli birikimler yapalım inşallah
Kendinizden bahseder misiniz
Burda okuduklarım sayesinde önce altın hesabı açtım,iner mi çıkar mı diye düşünmeden gram altın almaya başladım.bir de ilk defa açılmayan kumbaralardan kullandım bozukluklar için.
Nisan ayında başlamıştım altın almaya,şu sıkışık durumumuzda bile 20 Gr altın+1 tam altın biriktirmişim.. acayip motive etti beni! Seneye kredilerimiz bitince maaşımın tamamını birikime ayırmayı düşünüyorum,borcumuz kalmayınca eşim evi rahatça geçindirebilir inş.
Ayyy çok uzun yazdım kusura bakmayın